La vanatoare de trileme.

Tuesday, 09 June, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Am auzit ca ar fi aparut, pe ici pe colo prin mandra urbe Timisoara, care, cum bine stim, ii fruncea Banatului, care cum iara bine stim ii fruncea tarii, care-i fruncea lumii (da' nu ?!) niste trileme tiparite frumos si puse de-o parte.

Mie faptul nu-mi pare chiar de crezut, asa ca pentru a ma edifica, cat si ca sa ne mai distram, ca si-asa-i criza, si alt mai bun de facut nu-i oricum, va invit la vanatoare de trileme.

Daca, in timpul plimbarilor dvs prin oras, se intampla, ca din gresala, si gasiti trilema tiparita, face-ti-i o poza, si puneti un comentariu indicand si locatia unde ati descoperit mandra minune.

Ca sa nu fie toata alergatura chiar degeaba, toti vanatorii primesc ori un frappe, ori o vodca, dupa preferinte si inclinatii, din partea casei, cu ocazia intalnirii de sambata, sa se racoreasca, ori sa se incalzeasca, dupa cum le vine mai bine.

Sa va sie tolba plina.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

3 Responses

 1. urangutanita`s avatar
  1
  urangutanita 
  Tuesday, 9 June 2009

  face-ti-i o poza = faceti-i (voi ii faceti ei o poza) Gramatica trilematica?

  cum nu am vazut niciodata Timisoara, pot doar sa suspectez ca sunt afisele de pe la avizierele facultatilor, alea platite cu credite de telefon, rupte si aruncate pe jos de ciuda :)

  da serios ala cu votul cam merita imprastiat drept manifest

  am descoperit un bug, nu m-a lasat sa postez aproximativ acelasi comentariu de pe telefon, pe opera mobile si vreunul din ip-urile dinamice de vodafone. (uite cate detalii iti dau despre mine)

 2. lexy229`s avatar
  2
  lexy229 
  Tuesday, 9 June 2009

  http://g.imagehost.org/0880/thestrangestresemblance.jpg

  Stii ce beau.

 3. Mircea Popescu`s avatar
  3
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 9 June 2009

  @urangutanita M-a inspirat dadatroll. Vreau sa zic d-ada-t-ro-ll

  Cum adica "nu te-a lasat". Ceva mesaj de eroare ?

  @lexy229 Asa sa fie.

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.