Intrebati si va voi raspunde!

Friday, 25 September, Year 1 d.Tr. | Author: Sf. Leufteriu Mucenicul

Iubiti e-noriasi, in lupta vesnica si nesfarsiita cu cel rau, multe sunt mrejele pe care lupul le intinde, spre smintirea turmei Domnului, multe sunt gropile pe care dusmanul le sapa, chiar si in sosele nationale si drumuri judetene, pentru ca Seitanul cel de o mie de ori afurisit nu are nici o rusine si nici o opreliste, dupa cum vedeti si singuri cu ochii vostri.

Eu incerc, in toata ziua dupa modestele-mi puteri sa indrept credinciosii pe calea cea buna, raspunzand intrebarilor precum si aceasta de mai jos, trimisa mie de Alexandra Grigorescu din Luizi-Calugara, judetul Bacau.

Sfinte Parinte!
Am si eu o problema grea care ma macina si m-am gandit sa scriu sfintiei voastre poate ma puteti ajuta cu un sfat sau ceva.

Eu sunt despartita de sotul meu, care de trei ani a plecat de-acasa dupa o curva, una Mariana fir-ar ea a dracului sa fie. Dar si inainte inca el umbla mereu cu ochii dupa curve, si chiar si-n sfanta Biserica cand ne-am cununat el tot dupa domnisoarele de onoare era cu ochii de-am si plans.

Cand a plecat m-a lasat pe cap cu Rex, ciobanesc german, de-l cumparase chiar inainte sa ne cunoastem noi mai bine si are 3 ani si aproape jumatate. Si in o buna zi, spaland eu dusumeaua in bucatarie, ma trezesc cu Rex ca-mi da tarcoale si da sa se suie. Eu l-am tot hasait da' numa' ca nu se lasa dus, asa ca l-am inchis afara din bucatarie. Si-n noaptea aceea am visat toata noaptea cum intra in camera si se suie pe mine cat eu dorm si-si face toate patimile cu mine, iara dimineata m-am trezit lac de apa.

De-atunci incolo in toata noaptea visez tot asa, pana acu' doua saptamani, cand am patit rusinea. Eu m-am impiedicat si-am cazut pe genunchi, fusta mi s-o ridicat peste cap, si pana sa ma dezmeticesc eu de busitura si durere, Rex se suise deja pe mine. O ora pe ceas m-a canonit ca pe celea in filme, cum eu n-am pomenit niciodata de cand sunt, si la sfarsit i se umfla cumva organu de nu mai stiam de mine. Si pana stateam eu asa cu el pe mine, ca n-aveam incotro sa ma dau, m-am gandit in mintea mea proasta ca asa mai bine ma maritam cu Rex, ceea ce mi-a zis o maicuta de la manastire ca mare pacat este cu gandul.

Deatunci-incoace, pana am fost eu plecata la lucru la Bacau, ca eu acolo am servici, mi-a rupt Rex toti pantalonii care-i aveam in dulap, si toti strampii si chilotii de nu mai am numa' fuste si ce ma fac ca uite vine iarna si mi-a fi frig? In toata ziua cand vin acasa n-am incotro si trebuie sa ma pun jos pentru Rex, ca altfel maraie si trage de mine si musca ceva de speriat. Iar asta seara s-a suit si cu mine-n pat, fix ca-n visul ce-am avut. Oare a fost o proroocire de la Domnul, parinte ?

Sfatuiti-ma cum sa fac, sfintia voastra.

Vedeti, mielusei si mielusele ale domnului, cum isi intinde momelile Satana ca sa aduca din cei nestiutori in Talpa Iadului ? Feriti-va de vise, care-s cel dintai cuvantator al Satanei, si mai ales feriti-va de ganduri, care-s pe timp de ziua ce-s gandurile pe timp de noapte, poarta prin care intra stricaciunea in minte si din minte in trup. Pentru ca stricaciunea-i ca plumbul, ingreuiaza, si in sfanta zi, cand va pogora din nou Mesia, cei drept credinciosi se vor ridica la ceruri, si ferice de cei ce se vor ridica de la pamant si macar de-o palma, caci a lor va fi imparatia cerurilor. Dara cei in care-a turnat Seitanul plumb, prin mintea lor in trupul lor, aceia nici nu vor putea sa se ridice, si ai lui vor fi in veac Amin†

Singura aparare, cum ne invata si Preasfanta Biblie, si Sfintii Parinti, este rugaciunea neintrerupta, asa ca si tu, fiica Alexandra, sa te rogi la Domnul neostoit si fara oprire, pentru ca visele si gandurile cele rele sa nu se mai incuibeze in mintea ta.

Iara cat despre pacatul trupesc cel cu Rex, savarsit in afara sfintei taine a casatoriei, sa spui in toata ziua cate-o rugaciune, si sa citesti mereu pe carte, caci sa stii, cum imi spunea si-o sora foarte credincioasa de la manastirea unde am spovedit eu atatia ani, si pe burta si pe spate, si in scaun si la masa, si pe iarba si pe prici, din carte tot poti citi.

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. sf Empedocle al Bilelor`s avatar
    1
    sf Empedocle al Bilelor 
    Friday, 25 September 2009

    πυλα μεα...

  2. Preacurvioasa Linda`s avatar
    2
    Preacurvioasa Linda 
    Friday, 25 September 2009

    Exact asa a patit si o prietena de-a mea. Acum are doi ciobanesti germani, un Saint Bernard si-un Great Dane. Ultima oara cand am vorbit cu ea vroia sa-si faca ferma de berbecuti.

  3. Cuviosul Termomel`s avatar
    3
    Cuviosul Termomel 
    Friday, 25 September 2009

    E bun lucru si placut Domnului o ferma de berbecuti, pentru ca sa recunoastem adevarul, carnea de miel e mai buna si mai sfanta decat carnea de porc.

  4. This is bullcrap.

  5. Cuviosul Termomel`s avatar
    5
    Cuviosul Termomel 
    Saturday, 26 September 2009

    Priviti, frati crestini, cum ies indracitii de prin crapaturi sa urle si sa se vaite la cuvantul cel drept al preafericitului Parinte. Priviti cum se zvarcole demonii si satanele sub lumina sfanta a dreptei credinte! Priviti si luati aminte in vecii vecilor! Amin†

  6. "frumoasa" inchipuire ... dar, mai e o vorba: "si de-i gluma nu-i minciuna" :D !

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.