Elena Basescu rescrie istoria.

Thursday, 11 June, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

“Cei care până acum îşi puneau mintea cu un Băsescu, acum trebuie să şi-o pună cu doi. 4% este un vot neaşteptat. Este enorm pentru mine. Pentru vârsta mea, pentru faptul că am candidat independent, pentru prezenţa la vot care nu m-a avantajat, pentru faptul că nu am avut observatori în secţiile de votare, pentru faptul că am fost ţinta atacurilor pe toată perioada campaniei electorale, pentru mine este o victorie imensă”

Elena Basescu, fata tatalui ei care este.

Sigur, fata se bazeaza pe o observatie simpla : Nimeni nu tine minte istorie, si peste 2-3 ani, cand ea va fi tot europarlamentar, si va scrie povesti prin CV, nu isi va mai aminti nici dracu' niste fapte simple, dupa cum urmeaza :

  1. Toti reprezentantii PDL din sectiile de votare au avut ordine sa actioneze ca observatori si pentru Elena Basescu.

  2. Reprezentantii PDL in fiecare sectie de votare au avut o norma minimala, de 10 voturi exprimate pentru Elena Basescu. Situatia voturilor pentru Elena a fost raportata din doua in doua ore de catre acesti reprezentanti, pe durata intregii zile. Majoritatea au reusit sa-si indeplineasca aceasta norma.

  3. O mai mare prezenta la vot ar fi zdrobit-o pe Elena, care este in general impopulara in societatea romaneasca, asa cum o atesta numeroasele incidente raportate in presa, in care a sfarsit scoasa din sala/huiduita/etc.

  4. Nu exista o minte in capul ei, pe care s-o adauge mintii lui Traian, tot asa cum Clujul nu-i capitala Aradului si Ploiestiul nu-i judet.

Nu se pune in nici un fel problema ca acest vot sa reflecte vre-un merit al fetei, el este doar masura cea mai simpla a discretionarului in politica romaneasca. Nu ma surprinde sa descopar ca daca Basescu (Traian) vrea, Basescu (Traian) poate obtine 4% din voturile exprimate (de un sfert din romani) pentru absolut orice. Daca la aceste alegeri ar fi candidat calul presedintelui pentru un loc in senatul european, calul presedintelui ar fi iesit senator european.

Asa, a iesit iapa deputat.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

11 Responses

 1. Spre deosebire de iapa liberalilor, iapa pdl-ilor e macar tanara.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Thursday, 11 June 2009

  Care-i iapa liberalilor ?

 3. Inconfundabila Norica, liberala care va expropria bancile straine sa nu-si repatrieze profitul, cap de lista si ea (ca si EBA), doar ca pe alta lista.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Thursday, 11 June 2009

  Lol zici tu ceva.

 5. Poate ca tot raul ii spre bine, poate ca jarul capitalului politic mancat de bidivioaica mustang de Romania se va transforma in basini toxice, cu efecte ce pot cauza reactii adverse in cazul alegatorilor.
  Jar sa manance, numa' sa nu se cace fum.

 6. făniţă`s avatar
  6
  făniţăinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Friday, 12 June 2009

  elena e mare fană de epic. eu îţi zic că atâta crede în ce a declarat, că de acuma nu o s-o mai fută nimeni! cel puţin nu până a deveni babă ca udrea. :D

  referitor la alegerea ei, e ca şi cum le-aş declara eu război ucrainienilor şi m-aş duce să mă bat cu ei. ucrainienii zic că-s smintit aşa că nu vine mai nimeni, vin vreo doi, trei şi ăia just for fun. no şi când ajung la 10 kilometrii de mine, taică-meu, şeful arametei române, apasă pe butonul roşu şi câteva rachete cad din cer şi îi nimicesc pe cutezători. eu îmi înfing steagul în mocirla de prin câmpiile ucrainiene şi mă întorc acasă şi încep să declar prin ziare şi emisiuni că am învins ucraina de unul singur.

 7. Mircea Popescu`s avatar
  7
  Mircea Popescu 
  Friday, 12 June 2009

  @sorin Lol

  @fanita Cam asa cum zici.

 8. oare numai eu am bagat de seama ca EBA are o tendita de puntin LEtarded ? adica oleac cam inceata la gandire ? Cuvintele parca'i ies cu patentul si frazele se termina in coada de lingura ... viteza ei de a procesa o intrebare de abea' daca depaseste viteza de raspuns a unui copil de 2 ani !!!

 9. Mircea Popescu`s avatar
  9
  Mircea Popescu 
  Friday, 19 June 2009

  Pai asa-i designul, cu cap de lemn, ca daca era de tabla ruginea de-atata... in fine, iufiuf.

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Friday, 18 September 2009

  Post scriptum : Astazi Elena Basescu a luat cuvantul pentru prima oara in Parlamentul European. Inregistrarea aici : http://www.ziua.net/flpl.swf?config=%7BvideoFile%3A%27http%3A%2F%2Fwww%2Eziua%2Ero%2Fpics%2F2009%2F09%2F17%2F1253178844%2Eflv%27%2CsplashImageFile%3A%27http%3A%2F%2Fwww%2Eziua%2Ero%2Fpics%2F2009%2F09%2F17%2F1253178844%2Dp%2Ejpg%27%2CautoPlay%3Afalse%2CbaseURL%3A%27http%3A%2F%2Fwww%2Eziua%2Enet%27%2Cembedded%3Atrue%7D

  Vizibil emotionata, se achita bine, vorbeste despre libera circulatie a moldovenilor, nevoia de sustinere a culturii in zona si interesele sarbilor. E bine.

 1. [...] ticalosit, cu ticaloasa de Udrea si ticalosul de Berceanu si ticalosul de Videanu si ticaloasa de Elena si restul de ticalosi avem nevoie... de inca si mai multi ticalosi. De ticalosul de Vintu si de [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.