Despre stricaciunea cea stricacioasa

Monday, 23 November, Year 1 d.Tr. | Author: Sf. Leufteriu Mucenicul

Frati crestini intru Hristos!!†

Am citit pe blogul fratelui Hristofor razboiul pe care aceasta oita ratacita il poarta impotriva celor trei berbecuti incetosati de pe alt blog, zis el Razboi Intru Cuvant. Si am mai citit si spusele zisului Daniil Pravoslavnic, care chiar daca e mai apropiat de dreapta credinta decat cei doi dinainte (ai auzit Hristofoare ? Baga la cap ca cei din urma vor fi cei dintai, si nu mai sminti lumea cu vorbe despre primaciunea a ce-a venit dinainte, ca si Noul Testament tot dupa Vechiul a venit si mai puternic ziditor se gaseste, monolikhaist si poanhera ce te gasesti in fata Domnului†)

Citind eu cu atentie asa-zisele argumente cu care ambele parti (cu completarea celei de-a treia) vin spre stricaciunea Sfintei Biserici a lui Hristos † si ratacirea dreptcredinciosilor ortodocsi, m-am turburat foalte. Sa stiti de la mine ca tototot ce spun ei acolo nu-i adevarat! Si daca veti urma zisele lor, veti ajunge tot in acelasi loc, de vesnica chinuinta si nevoiala, care este Talpa Iadului cel spurcat si in veci cavernos! Doar ca unii vor fi fierti si ceilalti fripti de dracii cei cu copite impartite, manca-i-ar jidovii de coada. Sau in lipsa de suficiente fripteuze, veti fi fierti si opariti cu totii, doar ca la alte ore din zi si din noapte, fiecare dupa calendarul lui.

Adevar graiesc ca erati mai intelepti sa nu va intelegeti pe scara temperaturilor, decat pe scara timpului, ca la ce serveste sa fii ars tot asa de rau, doar ca mai devreme sau mai tarziu ? Nu serveste, va invat eu, care v-am fost baci pana la uite adanci batraneti, pentru ca-i tot una si acelasi lucru, ca in Iad nu exista timp ci doar vesnicie, cum ne si invata sfintii Parinti care-au fost pe-acolo in vizita de documentare.

Sa nu va mai sumetiti ca niste muieri proaste ce sunteti, ca se cunoaste din scrisa voastra ca nu va usurati de ud deampicioarelea, spre rusinea voastra si-a celor ce va citesc barascoveniile si prasoavele, si le mai si cred, cu mintea putina care-o au! Daca ajungeti vre-odata intr-un camp, ca sa nu zicem pustie ca n-aveti voi ce cauta in pustie, si nici n-ati cunoaste o pustie daca v-ar iesi in cale pe drum si v-ar da binete, dar pe camp zic, ce v-ati face pe camp daca v-ar lovi nevoile cele urinatoare ? Rusine!

Cu asta am sfarsit cu cele doua copile care se infoiesc pe internet de parca fusta-i antiriu. Sa vedem acu' si de-al treilea, zisul Daniil, care cum spuneam, desi-i drept ca-i mai apropiat de dreapta credinta, totusi sminteste si el, prin invataturi papistase si masoneresti, pentru ca iata ce-am gasit eu in timp ce cautam altceva :

Sursa: <a href=http://oglaf.com/100_eyes2.html>Oglaf.com</a>

Sursa: Oglaf.com

Ei, vedeti invatatura cea protestanta si masonica, cum isi face loc prin limba imbalosata a celor slabi de inger ? Paziti-va, frati crestini. Paziti-va, ca nu se stie cand ajungeti la borcan.

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

14 Responses

  1. Preacurvioasa Linda`s avatar
    1
    Preacurvioasa Linda 
    Monday, 23 November 2009

    Vai preasfinte parinte cat de mult seamana fata aceea din icoana cu soru-mea Analia. Iiiincrediibil!

  2. Preafericita Lateralia`s avatar
    2
    Preafericita Lateralia 
    Monday, 23 November 2009

    Care dintre ele soro, tu nu vezi ca-s doo?

  3. Preacurvioasa Linda`s avatar
    3
    Preacurvioasa Linda 
    Monday, 23 November 2009

    Cea din lateralia stanga, ca cea din dreapta seamana cu mine cand eram noi doo fete la Pensionat in Suceava. Eehehehii, viata, viataaaaa.

  4. Cuviosul Termomel`s avatar
    4
    Cuviosul Termomel 
    Monday, 23 November 2009

    Intr-adevar, preasiluite Parinte, buna observatia cu temperaturile, si cati de putini sunt cei care patrund ascunzisurile si scorburile cele mai ascunse ale cunoasterii asa precum panspermia ta!

  5. sf Empedocle al Bilelor`s avatar
    5
    sf Empedocle al Bilelor 
    Monday, 23 November 2009

    Ενα Ελληνικό gay chat καναλι, όπου μπορείτε να συζητήσετε ζωντανά με άλλους Έλληνες

  6. Pontifrectia Minima`s avatar
    6
    Pontifrectia Minima 
    Monday, 23 November 2009

    Bui Cyalis! Viagra!
    is lipitor better than zocor?

  7. I, Manuel Cant`s avatar
    7
    I, Manuel Cant 
    Monday, 23 November 2009

    Aus so krummem Holze, als woraus der Mensch gemacht ist, kann nichts ganz Gerades gezimmert werden.

  8. Sf. Leufteriu Mucenicul`s avatar
    8
    Sf. Leufteriu Mucenicul 
    Monday, 23 November 2009

    Stochaistica interpretare ridici, fiule Manuel, cel iubit de domnul si iubitor de-a sa mana, dar ea se bazeaza din pacate pe-o citire sectara si masonica a unei rele talmaciri, caci Holz nu inseamna erectie decat in gandirea gresita a stramb-credinciosilor din Albion.

    Vezi cum intra stricaciunea pe calea mintii celei trufase stricand trupul dreptcredinciosului? Acu pentru curatire povteste sub patrahir, si recita de o suta de ori la repezeala aia cu "eu pup poala popii".

  9. preasfinte, uimitor cum scrii matale "vre-odata" intr-asemenea precum scrie si fratele popescul "vre-un" si pe "vre-o". uimitor si mai multe nu.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Monday, 23 November 2009

    Orbitor de-a dreptul. Citesti tu prea de-aproape :D

  11. onanie cel iute`s avatar
    11
    onanie cel iute 
    Monday, 23 November 2009

    fap fap fap

  12. si merele de aur`s avatar
    12
    si merele de aur 
    Monday, 23 November 2009

    Ca bine zici frate Onanie!

  13. Sf. Leufteriu Mucenicul`s avatar
    13
    Sf. Leufteriu Mucenicul 
    Monday, 23 November 2009

    Adevar graiesti fiica Ioana ca Duhul Sfant se pogoara asupra preacuviosului si de dreapta credinta aparatoriului Mircea Popescu cel Bun† aratandu-i calea cea dreapta si indemnandu-i condeiul sa scrie dupa placul Tatalui Ceresc, in vecii vecilor Amin.

  14. muzica, scenariul, luminile, regia, decorurile, cateringul, sunetul, montajul, sergiu nicolaescu. in rolul principal, colea rautu.

    am trait s'o vad si p'asta, hidra SEO cu 25 de mii de capete.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.