Consider ca trebuie imortalizat pentru posteritate

Tuesday, 14 April, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Nu citesc pomelnice de 5-6 paragrafe (cum scriu unii, se ştiu ei) care adesea pot fi exprimate în mai puţine rânduri. Nu am timp. Am lucruri de făcut, am chestii de citit, am chestii de scris. Da, luzerul de mine are şi treburi, are şi job(uri), are şi alte lucruri de făcut.

Nu o să fiu vorbă-lungă pe blog doar de dragul de a apărea mai mult text. Ştirea importantă are 6-10 rânduri. Eu o comprim în 3. Vrei mai mult? Urmăreşte linkul, caută pe google sau citeşte-o în ziar peste 2 zile.

Vali Petcu, De ce scriu atat de scurt?

Trebuie sa recunosc ca sunt sedus. Asa ceva, 3 randuri cu 2 zile inainte, ar putea fi definitia valorii.

O comedie de serie B, cu buget foarte redus, dar simpatică, cu umor bunicel, cu sâni, cu nişte actori aşa şi aşa. Dacă erau gagici mai bune în film şi nişte bani în plus, poate că ar fi fost mai bunicel…

Vali Petcu despre filmul Kicking The Dog (2009)

Trebuie sa admit ca sunt siderat. Asta-i toata recenzia, n-am taiat eu nimic. E drept ca are 3 randuri cum ne fusese vorba (chit ca nu-i cu doua zile inainte), dar... Dumneavoastra ati inteles ? Va aflati mai informati ? Foarte bine, explicati-mi si mie.

Advertiserilor le place limba română. E simplu şi la mintea cocoşului. Ai de ales între a-ţi afisa bannerul lângă o groapă de gunoi şi o piaţă.

Unde îl pui, la ăla care nu ştie să scrie în limba română? Că şi pe lângă groapa de gunoi trec oameni, te vede lumea şi acolo, dar chiar vrei să îţi fie asociat produsul cu gunoiul? Cam aşa gândeşte advertiserul. Aşa gândesc şi cititorii cu un IQ mai ridicat. Ăia care au bani să cumpere ce vinde advertiserul. Dacă bloggerul ăsta nu îşi poate exprima coerent şi corect ideile în limba română, ce învăţ eu de la el? De ce să mai revin şi mâine? E extrem de simplu.

Vali Petcu, Despre blogosferă şi limba română

Si uite asa raman suspendat. Ori omul asta are un creier demontabil, care ii mai cade uneori dupa WC si e foarte incomod sa si-l recupereze si reinstaleze, asa ca sta fara o zi-doua, ori sunt mai multi.

Care, aparent, nu se cunosc intre ei.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

16 Responses

  1. Dupa numarul de comentarii la articolul asta.. nobody cares. :))

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 14 April 2009

    Lol zici tu ceva :)

  3. Urît, foarte urît. Nu se cade să arunci cu pietre în părintele blogului românesc. Mai ales că tu ai blog doar de 3 luni. Unde îţi este respectul?
    Ar trebui să fii mai umil. Ruşine!

  4. E lunga si nesfarsita lista cu agramatismele lui zoso. Cel mai recent e chiar ultimul articol :

    RECUNOÁŞTE, recunósc, vb. III. Tranz. A admite (ca existent, ca bun, ca valabil); a mărturisi.

    Zilele trecute am primit un comentariu care suna cam aşa:

    recunosc ca majoritatea femeilor sunt praf cand vine vorba de soferie

    Comentariul venea din partea unui bărbat. Nu e prima oară când se întâmplă, fie în comentariile de pe blog, fie în articolele altor bloggeri. După cum vedeţi în definiţie, verbul se referă la persoana proprie. Nu poţi recunoaşte că femeile sunt praf, dacă nu eşti femeie. Nu poţi mărturisi aşa ceva. Recunosc că m-am gândit. Recunosc că am întâlnit. Recunosc că limba română e necesară atunci când vrei să scrii pe un blog. Sau un act. Sau o scrisoare. Sau orice. Recunosc că cunoaşterea limbii române e una din regulile de baza a blogului de succes.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Sunday, 19 April 2009

    Lol mare noroc ca nu doare.

  6. Gelu Anton`s avatar
    6
    Gelu Anton 
    Monday, 20 April 2009

    cine e baiatul asta, vali petcu, si de ce conteaza el? linkuri, ceva

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Monday, 20 April 2009

    Google ti-e prieten.

    http://www.google.com/search?q=vali+petcu

  8. Gelu Anton`s avatar
    8
    Gelu Anton 
    Monday, 20 April 2009

    stiu sa folosesc google. intrebarea era de ce important? am inteles, e prost, are niste idei tampe, dar de ce e necesar sa tratezi subiectul?

    si desigur, contextul din care sunt luate cele 3 citate n-ar strica. cu linkuri.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Monday, 20 April 2009

    Pai nu era neaparat necesar, intrebarea asta se poate pune cu acelasi rezultat oricarui post si oricarui blogger. De ce era necesar sa tratezi x ? Nu-i necesar, ca nu-s Monitorul Oficial, asa mi-o venit si mie intr-o zi, si gata.

    Imi pare ca, in ce priveste contextul, celor 3 citate nu le lipseste absolut nimic. Esti liber sa arati tu cum am lasat afara ceva relevant, ca nu m-oi apuca sa copiez cate-un blog intreg, ori eventual la rigoare tot internetul ori de cate ori comentez ceva.

    Cat priveste link-urile, dau si am dat linkuri catre toata lumea, cu exceptia desteptului astuia si inca 2-3 oameni pe-aceeasi minte, care nici link-uri nu-mi trimit, si comentariile mi le sterg, si-o campanie sa dea lumea click pe spam la comentariile mele or incercat sa faca, doar doar or reusi sa-si ingradeasca blogosfera si sa fie toat-a lor, indiferent cat de incompetenti se afla. Si in fond, daca asta vor, asta primesc, logic.

    PS. Nu trebe sa te obosesti sa treci prin Tor, nici daca semnezi cu numele propriu nu urma sa te sterg, nici asa nu inseamna ca nu te gasesc.

  10. Gelu Anton`s avatar
    10
    Gelu Anton 
    Monday, 20 April 2009

    am inteles. tipul te persecuta. drept urmare, tu il bagi in seama, validand oarecum tampenia lui. si nepunand sursa nu faci decat sa arati ca esti afectat.

    ps: *.guv.ro arata urat la reverse ip.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Monday, 20 April 2009

    E o interpretare.

  12. Oh I see, it's the fearsome govro beast.

    http://img144.imageshack.us/img144/8075/govro.jpg ;)

  13. Gelu Anton`s avatar
    13
    Gelu Anton 
    Monday, 20 April 2009

    keep your pants on, e o potrivire de nume.
    ca si asta http://romania-on-line.net/whoswho/PopescuLM.htm

  14. marius_dss`s avatar
    14
    marius_dss 
    Friday, 26 November 2010

    îmi plac oamenii care spun ce au de spus in putine cuvinte pentru
    mine este un semn de inteligenta mulți vorbesc mult si nu spun nimic

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Saturday, 27 November 2010

    Mai ales ultima parte e si parerea bolovanilor din drum pe tema.

  1. [...] mincinosi. Ramasi cu oarecare sechele din copilarie. Sau mincinosi. Sau hoti. Sau invidiosi. Sau mincinosi. Sau prost crescuti. Sau invidiosi. Sau desocializati. Dupa cum vedeti, e lunga si nesfarsita lista [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.