Aflu cu un oarecare dezinteres...

Friday, 20 February, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

si chiar de la botul calului, cum s-ar putea spune, ca

Dear Yahoo! Briefcase user,

We will be officially closing Yahoo! Briefcase on March 30, 2009. Until then, we are offering you the opportunity to download your files back to your computer. You will need to take action before we close, after which any files remaining on Yahoo! Briefcase will be deleted and no longer accessible.

Adica, Yahoo isi inchide servieta. Imi amintesc, cu o vreme in urma, un mesaj asemanator, decat ca Dear altceva (chit ca eram chipurile tot eu adrisantul), prin care chestia lua fiinta. Mi-am zis atunci, ete scart, ce idee tampita, de ce mi-as tine eu fisierele pe serverul nu-stiu-cui ?

Si este, in fapt, o idee foarte tampita, chit ca asta nu pare sa impiedice pe nimeni. Doara daca-ti zice Dear Fraiere, cum sa si rezisti ?

Ei, iata c-am rezistat, am trait catava vreme ignorand-o, si azi o murit, si io oi mai trai catava vreme, ignorand si asta, minus comemorarea ei aici, pentru beneficiul nostru, al tuturor.

Fie-i bitii usori, s-a dus in alt loc, un loc inflorit de prostie creata, de unde-a fugit orice setare, si nici bani nu cere.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. Pinocchio`s avatar
    1
    Pinocchioinsigna de prim sosit 
    Friday, 20 February 2009

    In aceeasi ordine de idei, am aflat cu uimire, la o conferinta pe teme de drept a centrului de calcul: Franta are, intr-o institutie de stat, citeva sute de angajati care nu fac altceva toata ziua decit sa caute informatii pe Internet si sa vada care din ele se pot folosi. (Expresia "a cauta informatii" era evident eufemistica.) Marea Britanie are un serviciu asemanator, tot de stat, cu citeva mii de angajati, Statele Unite cu citeva zeci de mii. Despre alte tari, cum ar fi Rusia sau China, nu se stie. Germania pare sa fie singura tara in care asa ceva nu se practica oficial.

  2. Sunt "o mie de motive" pentru a tine fisiere pe un server (al tau sau aiurea).
    Colaborare, securitate si fiabilitate.. ca sa enumar doar cateva.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Friday, 20 February 2009

    O mie de motive proaste. Informatie localizata si comunicare disipata, nu informatie centralizata si distributia ei, fratele meu alb. Internetul se bazeaza pe o filosofie inainte sa se bazeze pe o tehnologie.

    @Pinochio : si cum stabilesc daca "pot fi folosite". Daca sunt adevarate adica ?

  4. Problema cu Briefcase nu era ideea in sine (sunt chestii pe care as vrea sa le tin online, nu tin de creatie proprie) ci cu aiureala tipica yahoo, cu viteza mica a serverului si ''birocratia''. Sunt multe alte servicii care n-au nicio problema in a face acelasi lucru gratuit, cu viteze mai bune, fara restrictii si pretentii.

  5. prima companie auto care va da faliment`s avatar
    5
    prima companie auto care va da faliment 
    Friday, 20 February 2009

    Este criza si serviciul asta nu le aduce decat pierderi !

  6. acelasi lucru s'a intamplat si cu yahoo 360 ;) ... care a fost "relocat" intr'o alta forma!

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.