Aflu ca sunt santajabil

Monday, 28 September, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Tocmai ce-am primit un email foarte bizar. Un curajos anonim ma ameninta, pe cinci paragrafe, ca daca nu incetez cu atacurile indreptate impotriva "unei anumite persoane" va face publice informatii grave (!?) despre afilierea mea politica, pe care degeaba incerc s-o ascund (?!) pentru ca el stie foarte bine.

Mnoa. Recunosc pacatul ca n-am facut mare tapaj pe tema, dar ma gandesc ca odata ce am scris clar in CV, care-i perfect accesibil pe internet, nu se poate spune ca "incerc sa ascund". De altfel, mi se pare c-am si zis pe la comentarii, de cateva ori.

Dar ca sa incheiem discutia pe tema, iote mai jos legitimatia-mi de partid, emisa pe cand eram si eu mai tanar, pusca si cureaua lata :

legitimatie_pnl

Pentru cunoscatori, seria din doua cifre s-ar putea sa insemne ceva, si sa explice cum se face ca fara a fi un personaj central, totusi macar dupa nume ma mai cunosc unii-altii de prin Birouri, Comitete si Comitii, care or fi ele.

Si-n rest, astept cu sufletul la gura dezvaluirile cele grave.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

18 Responses

  1. Din cate am auzit, nu ai fi primul care primeste emailuri bizare cand ii vorba de "anumita persoana". Si-ai scris si pe blog ca te afli in PNL.
    Lasand la o parte persoanele anumite, zau ca-mi pare rau ca s-o ajuns intratat incat a fi implicat in politica ii de rau, pe cand mie imi pare taman pe dos.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 28 September 2009

    Poate ar fi rau daca o dai la intors, ba esti ba nu esti, sau ba esti in unu' ba in altu'. Da altminteri, nu ma duce capul cum poate fi o problema.

    Acu' sigur ca depinde si pentru cine, daca oamenii se incaiera ca unii tin cu o echipa de fotbal si ceilalti nu.

  3. Cristian Lisandru`s avatar
    3
    Cristian Lisandru 
    Monday, 28 September 2009

    Ha, ha, anonimii... Laşii ăştia ar merita o palmă peste buticurile lor avide de sânge...

  4. Food For Depression`s avatar
    4
    Food For Depression 
    Monday, 28 September 2009

    Tu traiesti o viata palpitanta, sper ca iti dai seama.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Monday, 28 September 2009

    @Cristian Lisandru Io-s destul de temperat, si-ti explic de ce : principala problema pentru tinerii care incearca sa se adapteze vietii adulte este ca nu stiu cum functioneaza. Internetul este pentru ei o exceptionala oportunitate sa-si incerce experimental teoriile, sa le confirme sau infirme. Banui ca asa ceva avu loc si-n cazul de fata, si nu-s suparat, mai ales daca tanarul a invatat ceva (intrucatva).

    @Food For Depression Mi se spune din cand in cand ;)

  6. Imi aminteste de Caragiu si soparla lui...

  7. so, so, o sa il lasi in pace de acuma? :P

    cred ca plange lumea care nu te stia liberal, ei pesemne gandeau ca esti socialist! :D

    e adevarat acum ca in mediul asa zis it, seo, web wizard ori ce o mai fi, cei cu afinitati politice nu sunt prea bine vazuti! :D

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Monday, 28 September 2009

    @krossfire Cum adica ?

    @fanitza Nu-mi fac eu probleme, in 2 saptamani ma acuza iara, ba de misoginie ba de feminism, ba de socialism ba de anarho-liberalism, is invatat.

  9. mnoa pai e normal sa te acuze. e prea alb blogul tau. si prea multi iti comenteaza pe aici. amu nu fac misto. parerea mea, ca si necititor a lui soso cela, e ca nu merita sa iti strici imaginea legandu-te de el. lasa-l in plata domnului! altfel incepe sa arate ca faza asta. vezi cu comentarii cu tot: http://www.shopstory.ro/2009/08/probleme-grave-de-igiena-la-real-cluj-napoca/

    apropo, ma gandesc sa scriu din nou pe blog. poate ii iau fata lui soso cela. :D

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Monday, 28 September 2009

    Baga mare.

  11. Acuma ca sa o lamurim pe cea dreapta: cele doua cifre sunt acolo asa mici datorita schimbarii legitimatiilor. Nu ca nu e omul nostru altfel foarte respectabil si usor de retinut!

  12. Porcul de York`s avatar
    12
    Porcul de York 
    Tuesday, 29 September 2009

    Hopaaa...seria ! Si aflu cu ocazia asta ca ...iacata...oras drag mie la modul sincer...Cluju'. Mi-ar fi luat ani lumina sa ma prind. Apoi daca nu ma insel eu ... seria n-are nimic a face cu cifrele mici cat are cu noua lor ordine de dupa schimbarea legitimatiei, daca imi e permis sa spun asa. Stimabile domn, interesant fara doar si poate subiectul si nimeni de "p'acolo" n-a binevoit vreodata a ma lamuri intrutotul. Sunt sortit probabil sa raman pe veci in marea supa de oameni, "in transee" cum spune Al Pacino atat de plin de inteles in "Avocatul diavolului"

  13. Ce ţi-o fi venit şi ţie să intri în politică taman în opoziţie, nu ştiu. N-are niciun sens. :)

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Thursday, 8 October 2009

    Lol, pai daca nu intram eu, crezi ca ajungea PNL sa formeze guvern vre-odata ? :D

  15. pusca si cureaua lata...
    ce national-liberal eram odata
    cum credeam in penelei
    si colegii mei

    Ziceam cand eram ficior
    "Liberalii ii ado- oor "
    Dar de cand e Crinu'n floare
    Nici in bota nu ma doare...

    Solo!

    Lai lala lala la la laaa.... etc.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Monday, 11 October 2010

    Hahahaha tocm-asa.

  1. [...] pe numele dansului, care iata, se intampla sa fie si deputat in Parlamentul Romaniei (da, dintre ai nostri) trimitea un drept la replica catre Realitatea [...]

  2. [...] bine ? Toata chestia imi aminteste asa vag de celalalt episod. Cine stie, o fi aflat fata c-am futut-o pe ma-sa si-am plecat fara sa [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.