Sex cu minora virgina

Sunday, 03 April, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

N-am mai dezvirginat o gagica de zece ani. Minim zece ani. Sunt in masura sa va confirm ca-i la fel de naspa astazi cum era si-n mileniul trecut.

Nu mi-a placut niciodata. Nici macar in scoala, principalul meu criteriu de selectie cind se baga vre-una in seama era "tu, da' esti virgina ?" pentru ca daca da, mnoa, du-te si rezolva cumva problema si vedem eventual pe urma*.

Nu mi-a placut niciodata nu neaparat pentru ca "o doare", io n-am nimic impotriva s-o doara, chiar sunt pentru. Nici neaparat pentru ca mnoa, curge singe, eu sunt unul dintre (din ce-am auzit) putinii pe care nu-i deranjeaza, si ma iubesc cu gagicile pe ciclu fara discriminari, doara ce-are ? Si nici neaparat pentru ca e foarte similar cu a minca salata de iarba, se afla in bol, are ulei pe ea, e verde, e proaspata, da' totusi parca nu-i salata, parca-i fin.

Ci pur si simplu pentru ca-i naspa, si mai bine de-atit nu pot sa va explic. Nu m-au convins niciodata nici argumentele dimpotriva, ca vezi doamne "e ca si cum te-ai da cu ceva super masina, totu-i la fel ca si in orice alta masina doar ca stii sigur ca n-o mai sezut nimeni in ea inaintea ta". Fix fis. In primul rind ca totul nu-i la fel, si asta in moduri in general imprevizibil-stupide, si-n al doilea rind ca nu exista virgina aia care sa nu se fi lins cu nimeni, si sa n-o fi lins nimeni, asa ca despre ce vorbim ?! E o masina noua in care-au sezut toti copiii de la scoala de handicapati da' nimeni nu i-o gasit cheia si deci numa' or dat din volan ca timpitii ? Pfoai, fantastic, hepa ca m-ati convins, ce sa va povestesc.

Dincolo de asta, pot sa va dau citeva sfaturi de-a supravietui acestei experiente neplacute, admitind ca n-aveti nervii sa refuzati pe acest criteriu, sau ca v-ati hotarit sa va luati nevasta virgina sau cine stie ce alta prostie.

Cam cea mai importanta chestie este s-o invatati pe copila sa se abtina de la orgasm**, ceea ce ea in principiu n-are de unde sa stie, dat fiind ca si daca nu s-o masturbat singura pina atunci (lol!) si daca s-o tot o facut-o cu scopul de-a ajunge nu cu scopul de-a nu ajunge. Logic. Educatia respectiva poate sa se petreaca in cadrul unei structuri mai largi de supunere (de exemplu, pentru ca trebuie sa-si ceara voie si s-o chiar primeasca pentru a-si da drumul), da' nu-i obligatoriu, se poate face si fara injugarea fetei, ca-s chestii disjuncte.

Dupa suficienta practica cu aceasta competenta sexuala va apucati de dimineata si-o hingheriti bine, tre' sa ajunga aproape acolo minim de vreo douazeci de ori asa. Eventual va puteti folosi de recuzita, gheata are capacitatea de-a o calma temporar (mai ales daca-i aplicata direct pe vulva), idem joarda, (nu pentru c-o doare, ci pentru c-o sperie, asa ca aveti grija s-o sperie mai mult decit o doare - n-ar trebui sa fie prea dificil la copile - dar sa n-o speriati prea tare ca i se taie de tot). De la o vreme fata ajunge in situatia aia tipic feminina-n care pur si simplu sade pe marginea prapastiei si orice atingere (chiar si-o ciupitura de sfirc) o readuce-n disperarea iminentei orgasmului celui interzis, dupa care va apucati s-o penetrati.

Rezultatul este un vagin care se comporta aproape normal, in jumatate sau pe-acolo din cazuri.

Asta e.

---------
* Si, ca istorie amuzanta de subsol, aveam in liceu un coleg de-i ziceam desfacatoru' de sticle, pentru ca principala lui ocupatie erotica precum si utilitate sociala era sa dezvirgineze gagicile din clasele mici. Nu se prea stia el la diversele materii scolare, nici la diversele alte chestii pe care le apreciaza liceenii, da' in schimb era capabil sa stea cite doua-trei luni de capul unei copile mai nurlii, sa-l lase s-o.

Ceea ce ea in general il lasa intr-un final, el o, dupa care ea il parasea si-si gasea alt prieten stabil, cu care se tinea o vreme, dupa care eventual isi gasea altul, da' la el nu revenea neam. Dupa citeva experiente nereusite la rind, toate nereusite in acelasi fel deja descris, am ajuns sa ridem de el cu nonsalanta copiilor, si cum 3-4 tipi din clasa aveau prietene incepute de asta nu existau cinci minute in care macar o fosta cucerire de-a lui (si in general mai multe) sa nu se afle-n bratele cuiva. Spre amuzamentul colectiv.

** Chestie pe care femeile o pot face prin vointa proprie, fara limitari, spre deosebire de barbati, care nu pot asa ceva.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

24 Responses

  1. gheorghe`s avatar
    1
    gheorgheinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Sunday, 3 April 2011

    As zice ca suna ca procedura de dezvirginare din vreun lagar nazist, doar ca ma indoiesc ca aia se oboseau atat doar ca sa fie "mai bine".

    Dar ce-i asa mare chestie sa-ti rupi o ora din timpul tau, sau macar 20 de min, in care nu te simti neaparat ca si cum ai fute o cadina si s-o futi asa cum e?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 April 2011

    S-o futi "asa cum e" ?!?!?!?

    Da' ce-i aici ma, normalitatea ?

  3. sunt si barbati care practica sexul continent :D

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 April 2011

    Numa' daca si cit le permit femeile. Sau ma rog, numa' cu incompetente.

  5. noa hat. i nterseant. o sa tiu minte

  6. cipslim`s avatar
    6
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 4 April 2011

    prea multa munca...

  7. Otilia Iacobinescu`s avatar
    7
    Otilia Iacobinescu 
    Monday, 4 April 2011

    Un articol grotesc.

  8. @otilia : http://www.meatspinnetwork.com/

  9. cipslim`s avatar
    9
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 4 April 2011

    intru sa vad ce a raspuns popescu la comentariul meu
    nu a raspuns...
    :(
    citesc ce comentariu a lasat otilia
    :)

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Monday, 4 April 2011

    I have ppl working for meh.

    noiframeheight=auto src=http://www.thisplaceiknow.com/images/places/fat-cat.jpg>

  11. Cristian`s avatar
    11
    Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 23 August 2011

    Că tot vorbeam de violatoare mai devreme, n-ar fi fost mai interesant dacă-ți puneai domnițele s-o rezolve pe liceana virgină?

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 24 August 2011

    N-ar fi fost. Io constat ca tu ai o abordare foarte mecanicista a partenerei de sexualitate, da' sa stii ca-i si ea om, nu sarcina de serviciu.

  13. Io sau tu? Eu n-am nimic în mod deosebit cu virginele. Era doar o posibilă soluție pentru a trece peste acest „obstacol”. Eu prefer varianta „clasică”. Sunt necesare doar un pic de dragoste și răbdare.

  14. Laurentiu`s avatar
    14
    Laurentiu 
    Monday, 24 December 2012

    Decat o minora mai bine o laba sanatoasa ;)

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Monday, 24 December 2012

    Chestie de gust.

  1. 16
    Sa moara, sa faca … sa-l facem pe Popescu (M.) posta … » Pe fuga … (via Pingback)
    Monday, 18 April 2011

    [...] curand Trilema lui Mircea Popescu, ce reprezinta calea lui de a oripila, manipula, alinia, corija, initia prin diverse metode ce mai mereu se leaga de un impact agresiv precum ciunga de blugi. I-am citit [...]

  2. [...] si dispuse, si ne jucam cu cite toate sub soare iese neaparat mai bine decit atunci cind e vorba de-o caprita incepatoare. Cind e vorba de o caprita incepatoare nu doar ca nu iese la fel de bine ca-n primul [...]

  3. [...] Sex cu minora virgina [...]

  4. [...] nu ar trebui sa se considere plictisit pina cind nu tine doua fete din motive pur economice, face sex cu o minora virgina, primeste chiloti in fidesjuisiune** si-n general se gaseste atit de plictisit cit nici nu se mai [...]

  5. [...] mai buna depictie cinematografica a obositorului entuziasm al tineretii. Adolescenta (bineinteles virgina, e posibil sa nu fie fo' proasta numaidecit si virgina ?) care nu vrea pentru ca nu stie cum, si se [...]

  6. [...] prezenta un oarecare interes (si asta doar pentru minoritatea de ciudati care sunt interesati de sex cu minore). Cu putina indirjire poti ajunge sa ne amuzi, dar probabil va fi involuntar. Altfel, in blogosfera [...]

  7. [...] o explicatie care ma convinge complet, da' am citeva banuieli. De exemplu, dat fiind ca eu nu gust virginitatea, ce-mi pare neindoios un trist defect si-un amar handicap ar cam fi de asteptat sa nu fiu atunci [...]

  8. [...] to give an answer, which is much better than pretending there's no question. In any case : I am not impressed with these same things, to me adolescent women are more of a burden - because they have to be educated - than an asset. [...]

  9. [...] - pure, charitable and unadulterated (seriously - I wouldn't care to fuck him even if he isn't a virgin, unlikely as that prospect may seem to you) - I put out a helping hand : Mircea Popescu June 21, [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.