Women In Cages

Thursday, 29 March, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Women In Cagesi e un film din categoria alora pe care impotentii si frigidele lumii au incercat sa le marginalizeze vreo douazeci de ani sau cam asa. E amuzanta precit e psihanalizabila toata agitatia zisilor pe tema distrugerii-n efigie a sexului, dracovenia de care ei ori nu erau capabili ori nu se simteau in stare ori (cel mai adesea) nici nu erau capabili nici nu se simteau in stare. Deci vezi doamne "sexploitation", ca sa va fie clar ca e RAU fiind cu sex care e RAU si cu exploatare care e REA. Este ca-s amuzanti ?

Obiectiv privind chestiunea, e un film autentic, sau cel putin ipocrit altfel decit filmele serioase plicticoase. Tot serie B, tot cu actritele deosebit de slabe daca le putem numi actrite, da' macar spre deosebire de seria B "mainstream" asta nu urmeaza aceleasi retete obosite. Le stiti, alea cu happy end, cu impartirea rai-buni, cu autoritatea statala care-i mereu buna, cu raii care nu pot sa cistige, cu tot cacatu' ala cu perje pentru a carei disparitie sunt perfect dispus sa vina sfirsitu' lumii ba chiar daca se poate miine.

Pe scurt povestea e cam asa : un smecher destul de unsuros o lamureste pe-o pizduta proasta (da' indragostita) sa-i tina putin un pachetel in posetuta ei. O buna cantitate de heroina in pachetel, bineinteles, o ia politia, bineinteles, o duce la inchisoare. Zece ani, pai ce-s aia ? Aveti idee, apropo, cite proaste indragostite de vre-un localnic prin Asia fac puscarie chiar astazi din exact aceasta cauza ? Ia, ghiciti, cine stie...

Odata livrate-n penitenciar incaseaza fo' doo peste cap de la gardiana-sefa, ceea ce este normal si de asemenea comun intr-o inchisoare. Pentru ca inchisorile nu-s facute sa fie populate de contabili si profesori universitari, ci in principal de diversii copii anali care rezulta ca rebuturi si caderi din functionarea normala a lumii libere. Si cu astia tre' stabilit clar si renforsat permanent care-i structura de dominatie, ca inteleg greu si "uita" repede.

Dupa care dezbracarea la pizda goala ca tre' sa le caute de paduchi, ceea ce iarasi e normal si de asemenea este comun. Daca ajungeti intr-o inchisoare de prin lumea a treia chiar si astazi va veti dezbraca (mai de voie, mai cu suturi in cur dupa caz) la pizda goala intr-o incapere cu zece sau o suta de alte proaste si va vor cauta pe la comisuri. Sigur, toate chestiile astea-s "socante" intr-un film, a decis consiliul impotentilor & frigidelor. Si cuiva ar trebui probabil sa-i pese, ma gindesc. Mai cautam cuiva-ul ala.

Stiti apropo cum decurge dusul la inchisoare ?

women-in-cages-1

De-aici incolo o cam dam in diverse, dat fiind ca toate patru fetele din celula is frumusele, ceea ce nu se prea nimereste, precum si gardianca-i lezbianca, ceea ce-i perfect posibil da' nu foarte frecvent. Dialogurile sunt incredibil de proaste, gagicile se mardesc cu un abandon si-o convingere cuceritoare. Era mai bine invers ?

Exemplu de femeie imbracata corect.

Exemplu de femeie imbracata corect.

V-ati pus vre-odata intrebarea "cum se face ca indiferent de conditii, situatii si fenomene, toate pizdele din toate filmele-s mereu cu patura-n git precum si ceva pe tite" ? Eu da. Si cu toata sinceritatea ma dezgusta si actritele care se poarta astfel si regizorii si producatorii care le ingaduie. Dinsus avem ilustratia contraponderii normale si absolut binevenite. Traiasca.

Si-n rest... cam asta.

———
  1. 1971, de Gerardo de Leon cu Judith Brown, Roberta Collins, Jennifer Gan, Pam Grier . []
Category: Trilematograf
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Tu si Tarantino.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 29 March 2012

    Sa nu exageram acuma.

  3. Credeam ca-i un articol cu pornache si gagici, dupa titlu :)

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 31 March 2012

    Titlurile pe Trilema functioneaza mai cu nevoi speciale asa.

  5. Eram obişnuit cu ideea că orice lucru apărut în filme li se pare unora de 3 ori mai grav decât este el în realitate

  1. [...] favorul : pentru ca-i cu Pam Grier, de care sigur n-ati auzit daca nu cititi Trilema (si anume Women in Cages). Fata facea niste sexploitation-uri prin anii '70, din care asta anume i-o ramas pe chelie lu' [...]

  2. [...] (nici macar uniforma, exista destule exceptii mai fericite sau mai putin fericite, ingrozitoare sau doar ciudatele, incingatoare, aiuritoare sau banale, deconstructiviste, mercantiliste, feministe sau pur si simplu [...]

  3. [...] put it this way : I'm sure at the time (1940 means before Stalingrad, and before Ravensbrück, mostly, and definitely before Paris) it was an absolute jewel of a comedic masterpiece. But think [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.