Voi ejaculati culori ?

Tuesday, 03 April, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Va spun cu toata sinceritatea ca eu nu ejaculez culori. Adica, ma rog, albul nu e culoare - singura chestie de-am invatat-o eu in ora saptaminala de desen din gimnaziu. Si albul nefiind culoare inseamna ca mda.

Niciodata, de cind tin minte, n-am ejaculat altfel decit albi. Diverse nuante sidefii ca nu-i chiar alb cretat ca foaia de hirtie, e undeva intre alb-frisca si alb sidef. Un alb catifelat, daca doriti o opinie externa chit ca nu neaparat neutra (pentru ca asa am invatat eu, tot la gimnaziu da' la biologie nu la desen, ca fetele nu-s neutre, ci-l au pe Has in pizda).

Ca atare nu mica mi-a fost mirarea citind eu la un tinar umorist wannabe ca,

ejaculati-culori

Deci stai putin frate. Daca tipul asta face glume despre cum slobozul lui ar colora-n sepia galbui o suprafata oarecare e destul de probabil ca o fi facut si experienta. Cine stie cum si-o fi obtinut nuanta de crem a canapelei care-i mobileaza locuinta de tinar si sarac aspirant la Republica Literelor Amuzante ? E destul de probabil daca nu de-a dreptul cert ca tipul a ejaculat galbui toata viata lui, si ca eventualele ejaculari pe alb i-au tulburat linistea si poate i-au produs chiar si cosmaruri ?

Minat de curiozitate am intrebat diversi specialisti, si raspunsul comun a fost ca nuanta de galbui-sepia-scl a ejaculatului survine cel mai probabil... de la urina. Adica, sunt niste ecluze acolo in pula (partea interna care nu se vede, ca pula-i cam numa' jumatate la suprafata, restu-i ingropata la pulalau in cur, daca n-ati stiut) care nu se inchid chiar bine, si ca rezultat ori se acumuleaza urina pe instalatia de ejaculare in timpul pisarii, ori de efort si disperare se mai desface putin vintilu' si scapa niste pisat de prea multa excitatie cind se slobozeste omu', da-n tot cazul. E pipi. Stiti duma aia penibila in limba engleza ca "mi-am vomitat putin in gura" ? Noa tocmai si exact la fel : "Iubito, asa m-ai excitat ca m-am pisat putin in sperma cind mi-am dat drumu'. Acu' mars la sala, pepene pe senile ce esti."

Eu unul cred ca-i destul de trist sa te pisi in sloboz, voi ce parere aveti ?

Adica, nu in sensul ca-i mare chestie sa te pisi in pizda. E drept ca eu prefer in practica sa ma pis pe pizda ocazional, da' pot intelege ca altii sa prefera sa se pise in pizda, regulat. Totusi... nu-i pacat sa vrei sa faci o chestie si de fapt sa faci alta ? Te apuci de gatit friptura, iti iese ciorba. Te apuci de mers la lucru, ajungi in bar. Cind facem fara intentie chestii de-astea slabe poate ar fi cazul sa ne ingrijoram ?

N-am idee, zic si eu asa preventiv.

PS. Am ris la duma cu "am urlat la minioni". Adica, nu simte ca poate chiar sa declare sclave de-acuma, da' simte ca-si doreste sa para ceva mai popescu decit inainte, deci vine cu o solutie de mijloc iterat-negociata-n forul interior. Poate partea cea mai amuzanta a articolului, cel putin privind de unde sed eu (intre sclave).

PPS. O stiti pe aia cu "esti destept ca vaca cind se pisa-n lapte" ? Noa... "esti sexi ca si Radu cind se pisa-n smecleu". Merge, decit nimic...

———
  1. Bine, cu o singura exceptie cind am ejaculat alb marmorat cu rosu de la SINGE ceea ce-o ingrozit pe toata lumea da' pot sa va asigur ca nici n-o durut nici nu pare sa fi avut efecte. Doctoru' de bagat destiu-n fund la barbati cunoscut si drept urolog mi-a zis ca mda, bine, el vede ca-s tinar si iubit, nu va sa-mi spuna acuma sa nu mai fut, asta e momentul, foarte bine, sa fut, da' poate totusi... poate totusi ar fi o idee sa nu fut continuu, ci sa iau din cind in cind o scurta pauza ? []
Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

12 Responses

  1. Ai ramas fara subiect de blog si acu' bagi toti prostii? Radu asta e ceva blogger?

    singura chestie de-am invatat-o eu in ora saptaminala de desen din gimnaziu

    Copil golan derbedeu unilateraldezvoltat egoist si chiulangiu !!!!!

    poate totusi ar fi o idee sa nu fut continuu, ci sa iau din cind in cind o scurta pauza ?

    Iar dume dastea ca futi tu ca animalul?!

    Minat de curiozitate am intrebat diversi specialisti, si raspunsul comun a fost ca nuanta de galbui-sepia-scl a ejaculatului survine cel mai probabil… de la urina.

    Da' la vocabularul lui de cacat si glume de doi lei putem sa presupunem, ca nu fute, therefore:

    http://www.fertilityties.com/post/show/what-does-yellow-sperm-mean

    The cause of yellow sperm is uncertain but it is believed that it can be caused by infection, or foods which are rich in sulfur such as garlic and onions. Another possible cause for yellow semen could be the natural thickening of semen; especially if you have not ejaculated for quite some time.

    Nu?:D

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 3 April 2012

    Vezi ca te cauta angajatorii disperati sa-ti dea job si tu iti pierzi vremea aici pe Trilema.

  3. Ce hater esti.

  4. Si-o fi vopsit ouale ca tot vin pasile si uite ca ejaculeaza acuma color

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Thursday, 5 April 2012

    Da oualelor se vospesc in galben mai nou ? Ca io tineam minte de rosu, hai sa zicem in cazuri speciale cum e si asta de-l discutam albastru. Da' galben ?!

  6. cand le fierbi in coji de ceapa ....

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Thursday, 5 April 2012

    Cre' ca o de la E-uri...

  8. de cand stai pe facebook, mircea popescu?

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Thursday, 5 April 2012

    Dar nu ie de pe facebook decit indirect, mihai b

  10. Nu proctologul bagă deștu-n fund?

  1. Voi ejaculati culori - pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    O intrebare altfel importanta, oricit ar fi de amuzanta....

  2. [...] si vin cu chestii a la "mirisug" si "falnic", penibilii cu "m-ai dat jos de pe cacat" in timp ce ejaculeaza curcubee la laba scl. [↩]Va dati voi seama ce-s aia daca ati reusit sa cititi pina aici. [↩] [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.