The Insider, adica Interiorul

Monday, 01 October, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Pai ca asa este, nu ? Inside adica interior, The Insideri adica Interiorul. Ca stim erngleza.

tehnolojia

In imagine dinsus aveti tehnolojia. Care este. Nu rideti ca prin 1999 asa aratau telefoanele mobile, mai ales alea din 1993. E adevarul.

Noa si-n rest filmu-i o oboseala despre Corporatia Cea Rea care sunt nu mai putin de sapte si profita pe spinarea cetateanului onest-american otravindu-l cu tutun in care nu s-or amestecat suficiente chimicale cit si nu-si ia guvernu' destula acciza 99%. Ca stiti asta, fara accizele impuse de stat benzina ar fi cam 40 de bani litrul iar tigarile cam sase lei cartusul. Ca astea-s preturile, diferenta merge la bugetu' de stat sa acopere campanii de isterizare in masa despre cit de rele e masinile, tigarile si alte chesti, si respectiv platit vopseaua cu care se vopsesc trotuarele de un metru' juma' latime in vederea impartirii lor in doua felii pe care ar incapea poate niste cetateni cu conditia sa mearga-n sir indian. Ca asta-i pina la urma scopul final cit si idealul sfint al oricarui stat : niste cetateni in sir indian.

Continutul e altminteri nul, ca un fel de ER sau ce seriale stupizele de-astea mai sunt, cu avocate si cu forjori-betonisti sa se arate dom'le oamenilor muncii viata adevarata din munca socialista cum este ea. Noul realism dialectic, alea.

Genu' de film care se putea fara.

———
  1. The Insider, 1999, de Michael Mann cu Al Pacino, Russell Crowe, Gina Gershon. []
Category: Trilematograf
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.
Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.