La plecarea-n catanie a unui tinar mladit.

Wednesday, 27 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sa-i facem dara articol comemorativ. Iaca :

vexare : mircea_popescu: Nu ma, ziceam orase alternative capitalei.
mircea_popescu : Pai depinde ce vrei sa faci.

vexare : Adica? A tu mergi la curve si-ti plac tigancile, da.
mircea_popescu : Da' ce-are.

vexare : Meri ma cu imputiciunile tale.
mircea_popescu : Bun. Da' ce-are.

vexare : Pai tati io sa zicem ca merg la Paris. Sa zicem, da? Bun deci ajung acolo si de ce trebuie sa vad eu hoitul de negri si stolul de ciori? Daca vroiam asta nu ma duceam in pula mea-n Nigeria?
mircea_popescu : Tot n-am inteles care-i problema.

vexare : Ca nu vreau. Merg la Paris, vreau sa vad catolici si francezii. Nu musulamani, nu turbane, nu ciori. Daca merg la Frankfurt vreau nemti. Sunt niste baieti asa cat dulapul albi si blonziii, nu mizeriile astea de kurzi venite sub pretexte dubioase de refugiati sau turci la amanete si saorma. Sau aici in bucuresti, e plin de tigani.
mircea_popescu : ... dar care este problema ?

vexare : Prima e culturala. De fapt e unica. E si ca aspect vizual, caci imi displac coloratii dar sa zicem ca-i neglijabila. In principiu ei insista in prostia lor de acasa ca hai sa stam nespalati, ca hai sa facem moschei, sa mai punem de o turma de copii prost educati... Nu respecta legea si ii doare-n pula de stat. Furat, scandaluri, 'clanuri' lol si alte cacaturi. In acelasi timp mai exista si o duzina de legi ca vai trebuie sa ne respectam cu totii caci daca nu e rasism. mircea_popescu: bine ca ti-ai facut national geographic in curte.
mircea_popescu : Pai omu' sfineste locu'. Da' tot nu vad problema. Tu ce ti-ai dori, sa fie toti identici in pula mea ? Io as face icter sa fie toata lumea la fel.

vexare : Nu. E tocmai ce ma enerveaza la straini, toate ciorile arata la fel.
mircea_popescu : "Nu respecta legea" hai sictir ce criteriu.

vexare : Sunt legalist tati.
mircea_popescu : Pai ce facem aici, clubu' tocilarilor ?

vexare : Nu' da sa puna mana frumos la acte si salariu, nu furam masini. Ca ala caruia ii furi masina a si muncit-o gen.
mircea_popescu : Mbine. Ai asa niste reprezentari televizuale asupra realitatii ce plm.

vexare : Mars ma.
mircea_popescu : Bai deci, tu chiar crezi ca imigrantii fura masinile de la tine din parcare ? Citi hoti de masini cunosti tu ?

vexare : Pai eu nu ma bag in cercurile alea sociale.
mircea_popescu : Noa vezi, aia e o reprezentare televizuala, pula mea. Tu nu cunosti nici un hot de masini da' stii "cum is" hotii de masini. Ai vazut tu la televizor. Aia e. Fix aia.

vexare : Lol ma, furtul nu e cinstit. Bun?
mircea_popescu : "Cercurile alea sociale". Ce cacat ?! Bai, furtul nu e cinstit da' nici nu e specific imigrantului, las-o jos ca macane.

vexare : Mama ce hater esti. Du-te ma... fura neamtu la cat salariu are?

mircea_popescu : Nu bai pula, da' ce cerc social is hotii de masini ? E absurd, ca-i o ocupatie ilegala, n-are cum fi cerc social in pula mea. Corporatistii obositi is un cerc social.

vexare : Or avea si ei grupul lor presupun.
mircea_popescu : Pai presupui, ca ai vazut tu la televizor. Ce pula fac hotii de masini, stau in fortareata raului la camera masini ? CE PULA MEA NU SE DUCE SA-I ARESTEZE IN BLOC ATUNCI! A, pentru ca... ei... nu sunt un cerc social. Mbine.

vexare : Ce sa vad ma la televizor? Au prieteni, alti hoti, asta ziceam.
mircea_popescu : Au prieteni alti hoti, bine.
vexare : Pai probabil au.

mircea_popescu : Si tu n-ai prieteni hoti ?
vexare : Nu.

mircea_popescu : Da' de unde stii ba muie. Ca daca ai stii ar fi la bulau
vexare : E simplu.

mircea_popescu : E simplu, da. Doar ca invers de cum ti s-o nazarit tie.

Si-acum pe final, corul virtual al stabilimentului de cultura va invita la un scurt moment melodic.

    Iaaaaa-ti vexaaaaareee ziiiiuaaaaaa bunaaaaaaa
    De la aaaaalti comentatooooori
    De la Trilema cu flooooori.

Pam pam.

———
  1. Asta cu "catolic si francez" e si amuzanta si veche, pacat ca nu stie tinaru' :p []
  2. Si cica io-s gheu. []
Category: Trilterviuri
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

16 Responses

  1. Parcari mai sunt si-n strada gen, vorbeam de blocuri.

  2. lolz... pai cum nu au grup social hotii de masini, vezi-i de treaba mircea, se vede ca stai la sat. =))

    si nu au prieteni doar hoti, din aia chiar mai putini, au prieteni in politie si in lumea interlopa... vezi-i pe aia de exemplu dupa care fugea becali...

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Thursday, 28 June 2012

    Da bai. Si-s imigranti.

  4. de ce discriminezi, mircicule? ia auzi la el, parca imigrantului ii este interzisa ocupatia de hot de masini. da', ca mircea o zis clar, imigrantu' are voie sa fie numa': instalator polonez, culegator de capsuni si muncitor in constructii roman, shaormar turc, hot de buzunare pakistanez, dealer marocan si curva rusoaica. si baby sister si oldmen sister romanca proasta si hada care nu stie deeptroathiza...

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Thursday, 28 June 2012

    Bai, hai s-o luam pe larg.

    Deci, exista grupul social al hotilor de masini, dat fiind ca grupuri sociale pot exista oricum arbitrar definite. Nu exista cercul social al hotilor de masini din motivu' simplu ca daca ar exista atunci orice politai incepator ar avea in sase luni zeci de arestari grele la activ. Cum o procedat ? A, pai... o intrat in cercu' social al alora si tac-pac. Ca evident ca exista o diferenta intre grup si cerc, bun ?

    Mai departe : grupu' social al hotilor de masini, ca si alte grupuri de hoti ca si grupu' hotilor in general este structurat intr-o anumita masura, sigur ca da, chiar daca nu-i cerc acuma. Atita problema ca el este - din motive obiective - structurat discret. Grupu' social cel mai dezavantajat cind vine vorba sa interactioneze cu entitati de-astea ascunse sunt imigrantii. Ca de-aia se pun indicatoare pe strazi, pricepi tu, asta e strada Bizusa. Chit ca oricine din Cluj stie ca aia ii strada Bizusa dat fiind ca tot Bizusa o fost de cind ii lumea TOTUSI iata ca un imigrant habar n-are. Ca asta ii blestemu' cit si binecuvintarea statului de imigrant : nu cunosti toate prostiile de conventii pe care "le stie toata lumea". Si deci dintre "toata lumea" tie iti este cel mai dificil sa intrii-n grupu' de hoti de masini, cu exceptia cazului ca esti roman.

    Ca daca esti roman nu emigrezi asa, tu cu tine, ci emigrezi cu toata satra, si cum se intimpla ca sunteti hoti de masini iata ca n-o emigrat niste romani, ci o emigrat un grup de hoti de masini. Daca emigreaza intr-un loc in care exista deja un grup al hotilor de masini urmeaza bataie si cineva cistiga. Spre deosebire de cercuri sociale, ca n-ai auzit inca de un corporatist de la Continental ca s-o luat noaptea cu inca niste colegi sa astepte cu bite cind ieseau corporatistii de la Bontinental sa le sparga mutra ca de ce lucreaza ei la Bontinental.

    Asa chestii nu au loc in cercuri sociale, ca n-au sens, cu exceptia societatilor troglodite in care diversi imbecili cum e de exemplu Iliescu induc stari marginale si contrarii sanatatii sociale, de se ajunge ca coporatistii de la Avintul-Prabusirea Miniera sa-i caute sa-i bata pe corporatistii de la Avintul-Prabusirea Culturala. Da' astea-s fenomene patologice neglijabile dat fiind ca se pot intimpla numa' unora deosebit de tembeli. Afara de cazu' ca esti roman, bineinteles.

    Bun asa ?

  6. Tiganii care furau tzoale in Anglia erau singurii pe felia lor, iirc. Si din cate stiu, spre exemplu, hotii de buzunare nu-si taie gatu' musai, ci-si impart frumos orasu', care-s mai prosti mai spre periferie, etc.

    Deci revenind la ipoteza lui Vexare: in orice oras ai sanse sa gasesti un grup de imigranti care sa-ti dea in cap pentru diverse motive. Ba chiar in anumite zone sa fie fie ei singurii care-ti vor da in cap.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Thursday, 28 June 2012

    Sa-ti deie-n cap o pula vezi sa nu-ti deie. Nu bai. Asta o auzi de la unu' care-o fost si s-o plimbat, si ici si colo : tot ce vei gasi (in absolut orice oras) e cercu' social al celor convinsi ca Niste Oameni Rai (tm) le-or da in cap. In general e un cerc social destul de larg, care se confunda pina la suprapunere cu sfera sociala a alora ce nu intra-n vorba cu necunoscuti si respectiv cu cubu' desocial al alora ce privesc nesanatos de mult oameni desenati pe tuburi catodice.

  8. Da' de unde esti tu asa de sigur pe tine ca nu exista grupuri organizate de furt?

    Io am vazut cu pix, au insemne si haine distinctive. Sunt oarecum descentralizati si nu sta politia sa-i alerge ca trebuie flagrant.

    Multi mai racoleaza si minori, care mai si scapa ca 'ie tineri' si 'ie prima data'.

  9. A si eu ma refeream la infractiuni in general, am ales ca exemplu masinile.

    Probabil avand experienta in domeniu daia nu esti tu de acord cu mine :D.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Thursday, 28 June 2012

    Ticule, bag sama ca tu n-ai citit ce-am scris io. Insista.

  11. Ie plina lumea de hateri (?).

  12. Ma au hotii sau nu o societate? Ca aia era esential plm.

    Uite tiganii la Frankfurt fura, vin in Timisoara la baieram si numarat banii. Uite Mircea care fura prin Egipt, numara in Dumbravita.

    Can't be a coincidence.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 28 June 2012

    Nu aia era esential. Era esential daca imigrantii is sau nu-s hotii.

  14. Pai sunt ca-s saraci si cand vin aici ei au impresia ca-i ca la ei acasa, numa' ca aici sunt bani mai multi de furat, nu ca-si pot gasi de munca fara pile la PCR.

    Cand eram eu prin strainatate erau niste stiri amuzante, cum ca prindeau tigani la furat in apartamente si sefu' era nativ care platea imigranti sa-i faca treaba.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Thursday, 28 June 2012

    Mnoa ca sa vezi chestie.

    N-o sa-mi spui acuma ca fututii de imigranti is niste puleti care habar n-au pe ce lume se afla, fiind imigranti, si pe cale de consecinta toata lumea, de la smecherii locali la politicienii locali ii foloseste cam cum foloseste masturbatoru' cronic cirpa de sters la pula ?

    Vai, cine ar fi crezut. Dar cum este posibil. Alea. Alea.

  16. Bai ce hater esti.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.