Filosofia din budoar : Marchizul i-a spus

Wednesday, 11 July, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

de Mirvel : Marchizul i-a spus ca de-acum fiind femeie este libera sa-si aleaga una din doua cai : fie, daca doreste, va fi intoarsa parintilor, putind pe viitor sa adauge la toate placerile vietii de pina acum si acestea noi ale juisarii care i-au fost deschise-n acea seara, fie, daca prefera, va fi trimisa cu un om de incredere spre a fi vinduta sclava in piata beiului andaluz, unde va putea gusta placerile cele noi ale raptului si supunerii dar pentru care din nefericire se va vedea silita sa renunte la siguranta casei parintesti, cele doua fiind bineinteles ireconciliabile.

fdb-2-3

Madame : Dificila intrebare. Chiar innumarindu-mi de doua ori anii ei nu stiu sa spun ce as raspunde astfel intrebata.

de Mirvel : Un lucru curios. Domnisoara a vrut sa stie daca s-ar putea sa fie grea si cind i-am confirmat ca este posibil dar nu un lucru sigur a vrut sa afle cum ar face sa stie cu certitudine. I-am explicat pe scurt cum lucreaza trupul femeiesc intru a zamisli si i-am spus ca daca la sorocul nimerit floarea-i singereaza se cheama ca nu e grea, iar daca dimpotriva atunci va avea prunc in trei anotimpuri negresit.

Madame : Si ? Si ?

de Mirvel : Ne-a marturisit atunci ca ea si-ar dori sa se intoarca la parinti daca e grea cu prunc, dar daca nu atunci ar vrea sa vada viata in alte locuri si sa guste supunerea din alte miini, din multe miini.

Madame : Ah, o iubesc! Minunata faptura, cita intelepciune la o virsta atit de frageda.

de Mirvel : S-ar prea putea sa ajungi sa o cunosti, pentru ca marchizul i-a propus atunci cu generozitatea ce-l caracterizeaza sa ramina deci captiva lui doua sau trei saptamini pina la soroc, si-apoi sa-si aleaga in cunostiinta de cauza calea. Fetita a ezitat, si eu am intrebat-o cu toata mirarea daca dispretuieste generozitatea binefacatorului ei.

Madame : O!

de Mirvel : Fetita a ris si, acoperindu-i marchizului talpile cu mii de sarutari fierbinti a raspuns ca nici vorba de-asa ceva, dar daca alege sa stea aici noi ii vom face ce i-am facut deja de multe ori intr-o saptamina singura, darmite-n trei, si-asa ca grea va ramine neaparat. A accepta deci ar insemna ca nu mai e vorba de-o alegere, ci c-a ales deja.

Madame : Ce curios. Fetita atit de frageda si iata ca intelege singura la o adica capcana aceasta in care atit de des se prind femei ce se considera mult mai versate decit ea.

de Mirvel : Intr-adevar. M-am grabit bineinteles a-i explica preferinta marchizului, atit de exclusiv in inclinatia sa, i-am lamurit motivul prezentei mele acolo, doar pentru a-i ingadui acestuia s-o violeze-n ordinea promisa si am asigurat-o ca si doua saptamini si doua decenii-n compania elegantului de Courval ii vor sfredeli poate toate maruntaiele dar prasila n-au sa-i aduca niciodata.

Madame : A!

de Mirvel : Ea ne-a intrebat cu uimirea inocentei in ochi daca intr-adevar, nu se poate asa, atingindu-si crapatura din urma, ci doar asa, atingindu-si crapatura dinainte, si noi rizind i-am confirmat ca-ntradevar, "doar asa".

Madame : Extraordinar. Dragul meu frate, degetele tale atit de pricepute si-atit de familiare m-aduc prea aproape de moartea cea mica. Foloseste-ti te rog unghiile, zgirie cu cruzime micutul bumb, plezneste-l dureros, nu vreau sa juisez, nu vreau sa scap din tensiunea care ma chinuie de asta noapte. Vreau sa sufar neinchipuit pina cind stapinul meu, prietenul tau nu-mi va ingadui el insusi explozia eliberatoare.

de Mirvel : Gindesti ca o adevarata femeie.

Madame : Ah! Dragul meu, mai este un micut amanunt pe care n-am avut cind sa ti-l aduc la cunostiinta, dar despre care cred ca poate vei gindi ca nu-i tocmai nefericit.

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.
Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.