Delicioasa aventura a lui Robert - XXIII

Monday, 21 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

[...] cu bagare de seama. Tubul era cu siguranta prea mic pentru a permite o erectie, doar citiva centimetri, si curbat ca penisul flasc.

- Nu poti avea erectie cu centura pe tine. La inceput s-ar putea sa te doara un pic, dar ai sa te obisnuiesti repede si n-o sa ti se mai scoale.

Robert dadu din cap.

- Acum du-te jos la bucatarie si cere o punga de gunoi, stiu fetele ce sa-ti dea. Apoi du-te la masina si adu bagajele sus.
- Da stapina.

Robert porni sa caute bucataria jos, cu inima palpitinda si bujori in obrajori. Acum citeva ore [...]

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. [...] captiv. Taieturi la capatul inchis i-ar fi ingaduit si sa urineze si sa se spele, daca proceda [...] Category: Prz arhscrt Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a [...]

  2. [...] [...] era Robert, agentul de vinzari cu performante mediocre dar intr-o continua imbunatatire, Robert masterandul cel mai slab din grupa, Robert ofiterul intr-o ghilda de WoW in primele doua sute. Ramasese pur si simplu Robert. Robert, da stapina... ca printr-un vis se auzi vorbind cu voce tare [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.