Bai deci va rog sa-mi spuneti ca nu

Sunday, 29 April, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

M-o pus dracu' sa iau apararea cetateanului mediu, si mi-am luat-o. Da' mi-am luat-o urit de tot si indescriptibil de rau.

Sau ma rog, poate ca descriptibil.

Deci, discutam despre calitatea sexului cit si-a participantilor la el, dintr-o perspectiva statistic generalista. Si fetele ziceau ca e extraordinar de naspa si io ziceam ca n-o fi frate chiar asa de naspa acuma, doara ce pula, cit de greu poate sa fie s-o faci bine ? Adica, is de acord ca e mediocru, da' sa nu exageram acuma ca nu e cazul. Pina la urma toata lumea are echipamentu', toata lumea il foloseste, ce mare chestie ? Nu-i ca si cum se lanseaza rachete in spatiul cosmic sau ceva, nu-s niste complicatii si niste dificultati care sa depaseasca puterea de procesare a primatei medii.

In contrapondere la care naivitati si stupiditati debitate de mine mi s-a oferit cu bunavointa specifica viperelor care sunt ele si eu le incalzesc naiv la sinu-mi abrahamic daca nu doresc cumva sa privesc materiale informativ-operative filmate ca sa-mi dau cu parerea mai in tema ? Si io am zis ca sigur ca da, doresc, de ce sa nu doresc.

Prima si ultima oara.

Prima si ultima oara, ma intelegeti voi ?! Am crezut ca fac urticarie privind. Deci aia-i pula, chestia aia ? Ala-i futai ? ASA SE FUTE ?! Aia-i atitudine de futut, fut-o s-o fut, deci "o supt-o destul" ?! Cum adica "destul" ? Unde-i smecleu' pe botu' pizdii, sau ce inseamna acest "destul" ? Bai frate, si nazuri, si figuri, si ala are impresia ca asa se fute ? Iara pe la inceput intra un prost sa intrebe de tigari sau ceva ? Si impiedicati prin izmene pe-acolo, si cu bluza pe ea toanta si bai da' nu i-o baga totusi ?

Vai de ei.

Cu toata sinceritatea spun : nu ma mira cit de idioti nesuferibili is vitalusii medii daca asa arata viata lor sexuala. Nu ma mai mira nimica.

Spuneti-mi va rog ca nu. Ca nu-i reprezentativ, ca nu se intimpla, ca nu-i pe bune, ca nu s-a mai pomenit asa ceva. Ca astia doi nu exista, ca-s actori, ca-s nereprezentnativi, ca-i totul o imensa conspiratie ca sa ma induca pe mine-n eroare.

Spuneti-mi orice, numa' spuneti-mi ca nu asa arata futaiu' mediu. Ca altminteri voi avea cosmaruri. Am vazut broaste testoase futind adidasi mai cu gratie si pricepere iar per total mai excitant. Am vazut limacsi futindu-se mai uman (pe bune acuma, mergeam cu fata pe drum si de-un gard spre podu' Mickey La Angelo acolo erau doi limacsi agatati de-un fir de muci de-aia de-ai lor lung de fo' 15 centimetri, ingalati asa unu-n altu' - comparativ aia erau chiar sexy).

Ma duc sa beau inalbitor si sa ma tavalesc in cloramina.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

  1. mihai b`s avatar
    1
    mihai binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Sunday, 29 April 2012

    n-am avut rabdarea de a viziona tot (nici macar putin), dar cred ca fetele tale nu au dreptate, futaiul mediu e mai naspa. adica, tipul asta cred ca o are epilata, arata cumva, gagica la fel. se face sex oral, macar dintr-o parte, ceea ce nu e rau. futaiul mediu e gen: tipul murdar de la munca, nevasta obosita, tine vreo 2 trei minute, nu 11, ca actiunea dintre astia. mno, ti-am spus ca nu-i asa. acum, multumit?

    eu admit ca nu ma omor dupa futai cat timp e cu prezervativ. de fapt, nu ma omor dupa nimic, cat timp e cu prezervativ.

    p.s. asteptam un film replica cu glorioasa munca a mirceapopescianului, sa vedem si noi cum arata un futai de sic transit glorias mundi cu inaintarea lui mp in varsta.

  2. Ce-mi plac jongleriile tale de trafic si statistici, cand n-ai articole/vizite dai video necompresat lol.

    Bai deci.. 80mb pentru un rahat in webcam? Hai ma tati Stallmescu, nici macar un .ogg cat de cat compresat? Mp4, srsly?

    Faci laba la webcam mai nou? Si manowar dadea dastea lol, avea un articol mai vechi cu un erika.flv sau ceva de genul si ca ce prost se fut aia.

    Ba se intampla, asa-i peste tot. Pai daca toti ar fute bine, ce competitie pentru specie mai e aia? Asa cand tipa gaseste alt pularau il ia pala, se mai bat oamenii, mai spectacol, mai alea.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Sunday, 29 April 2012

    @mihai b I'm sad now :(

    @Freud Ba, pe tine te mai bate ma-ta ?

  4. Naiba m-a pus sa imi rup gatul la comedia ta mp4.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Sunday, 29 April 2012

    Macar nu-s singur.

  6. @ Luka : N-ai VLC?

  7. VLC e pentru copii si fagoti.

  8. Io cu ala am intors direct clipu', ca are filtre pentru asta. Tu in fel ti-ai rupt gatu'?

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Monday, 30 April 2012

    Ea nu stie.

  1. [...] da, in general asa se fut lezbiencele, mai ales daca-i orgie. Ca niste limaxe acolo, io le-am zis.) Category: Lifespiel Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.