Vegetanpizda

Wednesday, 14 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Discutind cu oarecine (intr-o oarecare seara intr-o oarecare vara intr-o oarecare masura) mi-am amintit faza cu vegeta-n pizda. Pe care am de gind sa v-o si istorisesc.

Deci, acum niste ani, copii fiind, aveam o vecina. Cam de-o virsta cu noi, blonzie, titoasa, cu un ten alb si moale ca laptele (ce, laptele nu-i moale ? tre' numaidecit sa fie alb ? daca vreti sa stiti e mai mult moale decit alb!) si usor pistruiat. O sasaloaica ideala si perfecta, docila ca o vitica, cuminte si supusa. Si pe cale de consecinta cam proasta. Pai nu asa-i, femeile supuse-s proaste ? E pai vedeti.

Cred ca o tras-o de tite de cite-un milion de ori fiecare pustan (si pe-atunci erau alte vremuri voi sa va atrag atentia, mult mai multi copii pe metru patrat) din zona. Mergeam cu ea "la padure", cite-o duzina de salbatici. Unde-o legam de copaci si-o alergam pe coclauri si-o impungeam si-o trageam de tite pina se faceau rosii ca date cu spalatoarea de sirma. Mergeam cu ea "la lac", care era o baltoaca de cel mult doi metri patrati, ramasa in urma a ceva lucrari de excavatie fara finalizare concreta. Unde trebuia "sa faca topless". Iarna i le frecam cu zapada, sa vedem cum se inrosesc (adevaru-i ca se faceau rosii ca niste raci fierti) si cum li se ridica sfircurile (adevaru-i ca intr-adevar). Si ea, docila, isi descheia bluze, isi ridica pulovere, isi uita acasa sutiene ca sa ne putem juca cu titele ei in voie. Prin ce-o trecut copila aia in intervalul cela dificil de pe la vreo doisprezece anisori cind o-nceput sa scoata tite si pina pe la vreo cincisprezece cind a inceput lumea sa inteleaga ca-i o resursa care-i pacat sa fie izidita asa, la dispozitia prostimii nu crez ca se poate povesti, da' va imaginati voi. Mai avea pe deasupra si niste parinti foarte aspri si stricti, una-doua incasa cu cureaua la fund. Si ne arata pe urma, urmele rosii de pe fundul ei c-o prins-o ma-sa ca si-o "uitat" sutienul acasa si o spus-o lu' tac-su.

La vremea cuvenita (sa fi avut vreo paisprezece anisori ?) a invatat si sa suga pula, si-a supt o buna cantitate de pula pina sa ajunga la liceu, ma rog, sora medicala cred ca urma sa devina, era ceva scoala speciala. Parca asa ceva. Nu chiar a oricui, ca pina atunci, dar cu siguranta o cantitate indestulatoare de pula pentru oricine.

Ei, si-odata intrata la liceu (nu se stie cum da' probabil nefiind ea chiar atit de proasta dac-o reusit cindva si cumva sa invete, dat fiind ca nu cred sa fi apucat vre-odata ora cinci dupa-masa in casa fara s-o fluiere insistent toata populatia masculina sa iasa "la joaca", adica ei cu ea) s-a stabilit in mod democratic prin votul colectivului (in care proces electoral a avut si ea un vot, da' s-o abtinut) ca trebuie sa isi inceapa viata sexuala de-adevaratelea. Se latisera importurile de videoplayere si cam toata lumea vazuse vara aia cum e cu futaiul asa ca evident urmau sa se faca determinari stiintifice asupra vacutei in proprietatea comuna a colectivei.

Contributia mea a constat intre altele in observatia ca daca intr-adevar "isi incepe viata sexuala de-adevaratelea" va ramine certamente si absolut de-adevaratelea gravida, si pe urma garantat si tot de-adevaratelea ne-a bate tac-su. Da' n-o fost problema, ca un pustan mucalit si iute de picior al carui tata facea Turcia a facut rost de prezervative (va dati seama ?!) iar un altul a reusit sa sparleasca cheia de la garaj a lu' tac'su, imprejurare foarte valoroasa pentru ca garajul respectiv nu avea lacat ca vasta majoritate, ci broasca, putindu-se incuia dinauntru. Ceea ce inseamna ca nu puteam fi deranjati absolut nicicum, din lipsa cheii coroborata cu o solida usa de metal, ca asa era pe-atunci la garaje, placi de tabla de 5.

Ei, si placida fatuca blonzie si-a inceput viata sexuala de-adevaratelea in compania unei trupe de fo' juma' de duzina de pustani, intr-o partida maraton de vreo sapte ore, ca am facut-o sa chiuleasca de la scoala de pe la a doua ora si i-am dat drumu' spre seara. Retrospectiv ma gindesc ca tre' sa-i fi placut, dat fiind ca nici nu s-o plins nici n-o plins nici n-o protestat ci pur si simplu s-o pus in pozitii (cacapra nu te nasti, capra te pui, nu ?) si-o prestat prestatii. Sau daca nu i-o fi placut poate ca asa credea ea ca trebuie sa te comporti in societate ? Cine stie.

Dar la vreo doua sau trei saptamini dupa acest eveniment, sa vedeti dezastru. Pentru prima oara am vazut-o complet darimata, plingind cu disperare, rosie toata. Complet nefericita. De ce ?

Ei, n-o sa va vina sa credeti.

Realizase ea, atunci, doua sau trei saptamini mai tirziu, ca a fi virgina e o stare de fapt incompatibila atit cu "a-ti fi inceput viata sexuala de-adevaratelea" cit si cu a fi petrecut o treime dintr-o zi incuiata intr-un garaj cu sase baieti din care cite unul cu pula-n tine intre buze si altul cu pula-n tine intre alte buze, singura diferenta sensibila fiind pina la urma ambalajul de plastic. Si nemaifiind virgina nu va putea sa se marite. Nu, atentie, pentru ca sugea pula cu arta si se futuse cu absolut toata lumea nu va putea sa se marite, ci pentru ca nu mai era virgina. Altfel, dac-ar fi fost virgina n-ar fi fost probleme de nici un fel.

Asa ca i-am sugerat sa-si bage vegeta-n pizda, ca-i va creste la loc virginitatea.

Idee pe care toata lumea a gasit-o drept cel putin excelenta.

Minim doua saptamini. Minim doua saptamini si-a bagat domnisoara vegeta-n pizda, pina cind intr-un final ma-sa sastisita de scurgerile galbui ale fetei (ca oricit se straduia ea tot mai ajungea-n chilotei) a dus-o la ginecolog. Unde, plingind in hohote, a explicat ca-si baga vegeta, ca sa-i creasca inapoi virginitatea, pe care si-o pierduse cu "un baiat".

Or batut-o de-or smintit-o, ca pe-atunci asa functiona "bunul simt" in "familiile normale", si ma-sa, si tac-su, or tinut-o inchisa in casa si-or pritocit-o. Politia a refuzat sa intervina, dat fiind ca pe-atunci asa functiona statul, si dupa putina vreme au si mutat-o pe biata, nu se stie unde, si cu asta gata.

Privind retrospectiv, poate c-am exagerat.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

26 Responses

  1. Porculde York`s avatar
    1
    Porculde York 
    Wednesday, 14 December 2011

    AAHAHAHAHAHA.... daca e adevarat...esti un descreierat si descreieratii aia din gasca ta ...descreieratule.... au acum vreo 30 de ani bucata si umbla prin Cluj pe langa mine.. deci stiu io de ce imi tin brisca aproape. Da oricum... am ras de m-am spart ... am ras bine... lucru pentru care multam ! AHAHAHAAH ! Bolnavilor !

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 December 2011

    Cre' ca nici jumate n-or mai fi ramas prin Cluj.

    Si e bine sa ai brisca la indemina, in caz ca nu le incape ce vor sa-ti bage-n gaura curului la o inghesuiala, sa aiba cu ce te cresta sa intre mai usor.

    Parerea mea.

  3. PorculdeYork`s avatar
    3
    PorculdeYork 
    Wednesday, 14 December 2011

    Mnoah las' ca n-o fi dracu atat de negru

  4. Vegeta, condimentul potrivit pentru fiecare pizda.
    http://4.bp.blogspot.com/-FHe5oqz3Wmk/TZke90y7wBI/AAAAAAAAAKg/kJX4Fvmz6EY/s1600/800px-Podravka_Vegeta.jpg

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 December 2011

    @PorculdeYork Nici nu. Dat fiind ca-i rosu.

    @Anonimosu Exact, cetatene.

    Inca o zi, inca o invatatura. Numai pe Trilema.

  6. Suna a un un fel de horror! Credeam ca mai demult oamenii erau ceva mai rasariti la cap, dar m-am inselat :))

  7. Cow's milk has a pH ranging from 6.4 to 6.8

    I am impressed.

    unei trupe de fo’ juma’ de duzina de pustani, intr-o partida maraton de vreo sapte ore, ca am facut-o sa chiuleasca de la scoala de pe la a doua ora si i-am dat drumu’ spre seara

    Ahaha, asta a fost primul tau futai? Ai catelea ai fututo dupa ce si-au dat deja drumu aia-n pizda. Bhahahah ahaha, futai de mana a coispea.

    Politia a refuzat sa intervina, dat fiind ca pe-atunci asa functiona statul

    Este, este; s-a mai plans o pizdulica de pe jewtube care face misto de teisti aici : http://cristinarad.blogspot.com/2011/04/my-story.html
    Engleza ei e foarte hilara atat in scris cat vorbita.

    __________

    Deci povestea asta e geniala. Femei, barbati, politica, class struggle, religie, tot. Bun bun.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 December 2011

    @Calivita Apai noa.

    @Freud Tu te plingi sau ce ?

  9. Adica

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 December 2011

    Adica nu rezulta ce doresti sa comunici, ca tendinta generala.

  11. Ca l-o gadilat intr-un mod placut.

  12. Partial e un fail attempt de troll cum ca futi jegurile facute deja posta de altii. Aia cu laptele chiar nu stiam, iar aia cu tiganca rad sau cum o cheama e cam pseudounrelated, dar valabil pentru politia comunista o suge si nu, patria chiar nu era de aur.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 December 2011

    @Alex In pizda ?

    @Freud Deci pe scurt un fel de doua feluri. Pai ti se pune in vedere pe aceasta cale c-aici e Trilema, si deci trei feluri minim.

  14. @grecsatanist : loller

  15. @mp : lollest

    oh internet

  1. [...] la fete de plutonieri majori, locotenenti si maiori pina m-o luat sindromu' carpal, si pe mine si pe restu' de baieti), o cu totul alta mincare de [...]

  2. [...] from being weabo-chan to being myspacei, before your balls dropped, men still fucked women, and women still went on their knees. Just like [...]

  3. [...] Submission is a story of nature innocently trying to find the course of perversity ; whereas Vegetanpizda recounts the utter failure of an attempt, infantile and therefore [...]

  4. [...] readers, the belt reminded her of the beating broken off heaven in her youth, even if her familiars didn't use the belt but the cane, and even if it wasn't a sexual practice, and even if no one then plumped out the ass [...]

  5. [...] And so -- both states are needed, and both states will be produced, neurologically, in any context and in all contexts. This'd be why "settled happiness" fails to glorify anything, also -- the settlement's the very problem. [↩]Or at the very least, reduce the superficial link between wasp "females" and human females, and remove the superficial impression that insects live in anything remotely like a "collective" ; after which actual study of the mere items, devoid of the moral abjection and ethical interdict stemming from the human experience of the collective human female, can actually proceed. [↩]Or unless nobody thought much of it. The trouble with children is that you never know what spurious detail they'll randomly pick to attempt to rebuild the entire world around. [↩]What book, pray tell, is not suitable for a child ? Do tell ; and why. [↩]Conceivably same place one's genitals were, before puberty. [↩]Far off days indeed. And yet he still thinks Churchill won anything. Why does he think that ? [↩]This is very far from plenty. [...]

  6. [...] yet there it stands, witness to so many glorious, delicious, perfect moments of yet incipient, yet unaware, yet nevertheless [...]

  7. [...] There's no better ways to spend your time in the air, that much is for sure. ———2007, by Gregory Hoblit, with Anthony Hopkins, Ryan Gosling. [↩]Classic noir is a scandalous story of sordid crime focusing on one murder with heavy sexual overtones, told from the point of view of a sexually unatached and romantically unavailable male "of great knowledge", including first person narration ; the contemporaneous variant disposes with that one last element. [↩]Though the traditional occupation of the male hero is given a nod in the script. [↩]Those large families crammed in small spaces by absentee [for work, for drink, whatever] yet harsh fathers along with stay-at-home, loving mothers & older sisters ie girly-slaves. [...]

  8. [...] how to pronounce this.' 'What is it you want ?' 'Can your daughter come out and play ?', like in the old days ?" "And why not ?" "Not like we don't have a whole network anyway. Basically, you made a dating [...]

  9. [...] well, if he had said that, then... who'd do it ? [↩]Or even understand what any of those things even are. For that matter, they fail to [...]

  10. [...] speaking, and for as far as that goes (not very far -- at most a boy can turn into a boi, true girlhood lays strictly outside his [...]

  11. [...] of itself as much little sense and meaning as there could have possibly been in there (and often enough even more than that) whereas in the latter the self-same, forever identically self-same bioblob [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.