Trolling IRL

Saturday, 03 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Deci pe asta tre' sa v-o povestesc ca-i ceva ce nu se poate povesti.

Sindrofie de oameni seriosi, cu familii, cu neveste & mai ales copii, tinuta la un amic care are o fetita de fo' 5 anisori, blonda, ochi albastri, figura de cherubina, cirlionti si bucle, tacimul complet. Plus ca-i unicul copil a unei familii de oameni de-aia inteligenti si educati care stau toata ziua sa-i sufle ei cultura-n fund sau ceva, deci va-nchipuiti. Sper ca va inchipuiti.

Mnoa, si-n rest sindrofie asa, mult exagerat zicind. Ceai dansant intre plicticosi, ca astia familistii cu copii mici is dincolo de imaginabil in ce priveste. Da' in total fo' sase persoane, venite "in vizita", gagicile cu posete plic si alte fite. Pentru ca suntem europeni draga, si oameni ajunsi si civilizati si u' la noi ce sedem pe scaun de parca nu chiloti tetra purtam cind eram de virsta lu' asta mica. Enfin.

Copila, la mine-n brate, ca ma iubeste, haterilor care sunteti voi si nerecunoscatori. Iata ca copiii recunosc geniul GENIUL.

- Mircea, ce inseamna homosexual ???!!!???

Mdeci bun, iote ce ma intreaba pe mine copii cu parintii lor de fata. Ca pe tac-su nu l-o putut intreba dat fiind ca nu i-o parut ei ca-i suficient de solid ancorat mental in propria identitate sexuala cit sa raspunda la asa ceva ma gindesc.

Si va dati seama sper, ca n-oti fi tolomaci ma gindesc, ca asta numaidecit inseamna ca cineva dintre ai' prezenti s-a exprimat in raza auditiva a copilului (care, de altfel, acopera fara indoiala tot spectrul vizibil pina pe Luna, ca asa-s astea cheruvime de cinci ani, ubicue) ca io-s homosexual. Si ca io m-am prins de atita lucru, nefiind tolomac, si acu' am sa-l urmaresc pe barbac-su pina-l fut in cur sau ceva. Pai nu ?!

Da' revenind,

- Pai uite, cind un tip iubeste o tipa atit de mult incit nu mai conteaza ca-i tip atunci e homosexual.

Tacere mormintala-n sala de banchet & petreceri si loisir a timpului liber. Adultii incremeniti in pozitia anterioara pronuntarii acestei redutabile Power Word : Global Paralysis.

- Tipa ?!
- Nu tipa, tipele nu pot fi homosexual, tu n-auzi ce rau suna ? Numai tipii.

Explozie, circ si scandal, pai cacum pot spune copilei asa ceva!!! ("Pai daca-i adevarat ?"), disperare si agitatie, mai ales din partea unei anume domnite mai... proaspete, sa zicem astfel. Ca asta-i cel mai grav tip de sexism, pentru ca homosexualitatea e despre doi tipi, nu despre un tip si-o tipa.

Ei va dati seama ce probleme avem ? Si cind i-am raspuns ca homosexualitatea o fi fiind despre doi tipi din punctul de vedere al unui al treilea cu nadragii pe el de preferinta, da' erosul nu poate fi decit despre-un tip si-o tipa, anume al ce fute-i tipul si ai' de-o ia e tipa, fara discutii posibile precum si ca indiferent cum alocam in discursul social constructele corespunzatoare si cine joaca care rol, iubirea tot intre barbat si femeie ramine. Ca altfel nu se poa', neexistind, nefiind ce.

Si cind i-am raspuns astfel sa vezi icter mecanic si agitatii prin baltutele conceptelor semidigerate odata cu posetuta plic si experienta chilotilor dantelati de matase au urmat. Ca nimic nu-i mai amuzant decit adultii cu pretentii de civilizatie care au convingeri ferme pe care nu si le pot sustine-n conversatie.

Dupa jumatate spre trei sferturi de ora de dezbateri copila mi-a soptit cu toata discretia si sfiala de-i zice-n engleza coyness proprie virstei ei ca nu s-o mai distrat asa bine de data trecuta cind am fost pe la ei. Ceea ce de altfel mi se spune frecvent de catre domnite, ce-i drept in general mai in etate decit dinsa.

Copiii, tot mai precoce, ca sa nu zicem perspicace.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

3 Responses

  1. Baww, ce te-a ownat.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 24 September 2020

    In alta ordine de idei, va dati seama cutotii ca "aia mica"-i mintenas de saispce anisori, just ?

    In curind pe ecrane, sau lasati copizdutele sa vina la mine, zic.

  1. [...] because it is a point of view. [↩]That knew me, let's not confuse the vague everybody of social acquaintances with the ignare "everyone" of your thisinternetlife, we're not in the same "Boy's Night Out (1962, [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.