Tehnologia betonului, cimentului si lemnului

Tuesday, 12 April, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Aveti mai jos un set de fotografii facute la fata locului pe santierul celei mai recente dezvoltari imobiliare din urbea Timisoarei. Observati la lucru cele mai noi tehnologii, metode, tehnici si sisteme constructive.

constructii-inovative-1

constructii-inovative-2

constructii-inovative-3

constructii-inovative-4

Intr-o editie ulteriora va vom prezenta ultimele cuceriri in domeniu, dintre care enumeram : tehnologia turnarii sapei din ciment dentar, arcul de bolta imbunatatit cu guma de mestecat, coloanele de rezistenta antiseismica realizate integral din cauciuc siliconic si planseul din cofraj de oua.

Category: La pas prin lume
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. ce nu inteleg eu, e: DE CE ESTI HATER? ;) :)

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 12 April 2011

    Pentru ca sunt invidios pe constructia lor. Elementary, my dear Mihai B.

  3. io mai demult observand pe litoral pe toate corso-urile numai pete de guma de mestecat, gata mestecata si lipita plata de asfalt, mi-am gandit ca toate gropile din asfalt ar putea fi umplute cu toate ciungile pleostite din tara asta.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 12 April 2011

    Eventual daca s-ar face un dispozitiv de astupat gropane cu guma de mestecat din gagici de liceu ar putea purta si fuste scurte pina stau cu capu-n groapa acolo, pentru lucru mecanic.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.