Se cauta minore

Tuesday, 08 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Se cauta minore, de preferinta virgine (da' mergem pe declaratie, nu va cauta nimeni la pielite) si cu oarecare talent muzical (sa zicem de la nivelu' Britney Spears in sus, sau pentru cine n-o auzit de ea, orice peste genunchiul broastei) pentru un proiect fenomenal si esential in dezvoltarea societatii civile. Pe bune acuma, n-au aia de la ICR asa idei nici daca-i fute-n ureche vre-un ponei roz.

Despre ce este vorba ? Pai simplu! Mergeti pina la imnul Sfinta inocenta puberala, dati drumu' la playeru' de yutub, porniti-va microfonu' (de la telefon, de la ifon, de la sapuniera, de la casca, de la ce-aveti) si inregistrati-va cintind. Ideal asa cit sa se auda aia vag in fundal si dumneavoastra lamurit in prim plan. Dupa care dati rezultatul (mp3, ogg, avi, ce-o fi el) pe mail, sau uploadati-l pe youtube/vimeo/trilulilu/blablabla si lasati un link la comentarii, sau puneti-l pe-o de-aia de file share sau oricum va descurcati ie bine.

N-am acuma pretentii de studio profesional, cum ie asa e, intentia conteaza. Si convingerile. Si virginitatea (da' nu controleaza nimeni, pe bune-acuma).

Daca doriti ceva in schimb, ca de exemplu bani, karme, votca, bere (bere nu ca e naspa), vin, guma de mestecat, Escapelle® (ce, si la virgine se poate sa le trebuiasca, de ce nu ?), bilete la nustiuce concert, referate la psiho, un suflet care sa va chinuie carnea sau ce v-o mai fi fiind voua de trebuinta nu ezitati sa va exprimati dinjos in acest sens, exista sanse sa se rezolva. Fiecareia dupa onctuozitati, de la fiecare dupa codititati, vorba lu' unchiesu' Femin. De fapt nu, ala Femin zicea ca Minore, cintati! Cintati! Cintati! Am confundat eu.

Si-n incheiere va urez un traditional S-o punem in cor!

Category: Activism
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. http://www.youtube.com/watch?v=EyyYqEpEaGQ

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 November 2011

    Da o pula ?!

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 November 2011

    Meri tu haterita si troala pulii pfoaioaioai. Nu vezi ca nu cinta ce trebe ? Si nici virgine nu-s ?!

  4. http://www.youtube.com/watch?v=LUjn3RpkcKY
    Nu poti da gres cu fata asta.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 November 2011

    Tre' sa fie virgina bwey to nu citesti cerintele ?!?!

  1. Se cauta minore pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    In scopuri nobile. Literalmente....

  2. 7
    La caz ca v-ati saturat de “facut handmade” si “lucrat online pe OnBux” pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu. (via Pingback)
    Friday, 11 May 2012

    [...] esti minora si stii sa cinti, sau daca nu stii sa cinti, poti sa-mi cinti. Trimiti fisieru’ rezultat, capeti 2`000 de karme, care sunt zece [...]

  3. [...] esti minora si stii sa cinti, sau daca nu stii sa cinti, poti sa-mi cinti. Trimiti fisieru' rezultat, capeti 2`000 de karme, care sunt zece [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.