Scarlet Diva

Saturday, 19 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Chestia astai pare mai degraba un fel de groupie roadmovie, genu' ala de traznaie produsa in virtutea faptului ca in autobuzele cu care diverse formatii se plimba-n turnee se gasesc in general la discretie alcool, prafuri, adolescenti si film. Asa ca...

Povestea e destul de amuzanta : o curvistina pe stil vechi (pentru ca inainte sa fie piariste, botanistele erau artiste) se fute si ea cu cine nimereste, pina intr-o zi cind in ceva bar nimereste cu totul intimplator sa se futa cu cintaretu'. Cu solistu'. Deci asa s-o nimerit, intelegi, i-o pleznit pe ei doi dragostea din ceruri, asa le-a fost scris. Cum de nu s-o nimerit sa se indragosteasca fata fix de-un gras cocosat care cara lazile cu bere ? E, pai "dragostea adevarata" care loveste "ca un fulger" pizde proaste nu loveste asa, adevarat si aleator. Loveste unde tre', inspre solist. Or fi ele pizde proaste, da' asta nu inseamna ca is chiar proaste acuma, nu ? Stiu si ele atita lucru, sa dea inspre solist.

Iara ala... dati-va seama, in calitate de solist, cum sa nu te indragostesti de aia care vine dupa concert sa ti-o suga, ca ea-i indragostita ? Tu esti australian, prin Europa vii rar, pai ce pula, de ce te-ai facut rockstar, nu ca sa te indragostesti de ametite indragostite de-astea, cite una-doua in fiecare oras dintre cele douazeci in care tour ? Mbun.

Fata ramine insarcinata, ceea ce-i de mirare avind in vedere ca a) solistu' nu prea parea ca stie fute (admitind ca nu era de-a dreptul virgin, cum sunt in general roacherii astia, cel putin din ce-am mai vazut eu prin blogosfera noastra) si b) ginecologu-i era cam de-a dreptul familiarizat cu notiunea avortalaselor sau cum traduceti in romaneste abortino. Cine stie cite zeci facuse (nu rideti ca am cunoscut destule gagici de lucrau prin presa mileniul trecut cu douazeci si peste la activ - pare mult da' daca incepi sa infunzi pasarica de pe la 15-16 anisori, pina la douazeci si ceva se string).

Ei, si in mintea ei cea proasta decide ca totul va fi ok, pastreaza copilul, decide ca tipul o iubeste (de la mare distanta, mai vorbesc ei la telefon din cind in cind, la doua-cinci luni o data sau ceva, asta nu pare prea interesat da' asa e el, sfios - doara am zis ca-i ceva roacher, de un' sa se stie exprima ?) si cindva prin luna a saptea de sarcina a proastei asta vine iara in oraselul ei (ceva Roma cica ii zice, n-am auzit de el, capitala tiganiei cica ar fi, am aflat de pe uncyclopedia). Si ea ca vai, sa se duca la el in culise. Bategarzii n-o lasa, intra ea agitata in vorba cu ceva tipter de pe-acolo, ca ala neaparat isi aduce aminte de ea, de-acum sapte luni. Deci pe bune, sa crapi de ris, citeva pizde proaste in fiecare oras sug o pula onesta backstage si asta crede ca cineva le mai retine nu sapte luni, nu sapte saptamini, da' pina poimiine ?! In fine...

Si asa afla ca ala are nevasta si copil. Si muie ei, la cit ii de proasta si divortata de realitate. Evident ca-i insarcinata cu o fetita, apropo, ca sa stiti de unde vind proastele astea pe lume : din alte proaste ca si ele. A, da, ca si ma-sa o fost "actrita". Doar ca ea spre deosebire de ma-sa nu-si da jos chilotii cind se masturbeaza (stim asta pentru ca-i spune lu' frate-su, un tip cu o moaca de roacher ceva de speriat).

Mnoa, in rest se mai retine si scena in care ea si cu o prietena se isterizeaza ca doua pizde proaste ca vai, de ce-o legat-o ala pe prietena de pat si figuri. Tipul le imparte sec cite una in mandibula fiecareia, se face liniste, prietena il iubeste, problema rezolvata. Se retine pentru ca-i autentica : oricit de intolerabil v-ar parea asa ceva, adevaru-i ca asa si merge treaba, la nivelul pizdelor proaste. De ce, de nece, asta e, asa curge viata.

In fine, ca m-am intins : Asia Argento suna a nume de starleta porno. Ar merge, dat fiind ca actrita nu-i, regizoare cu atit mai putin. Scenarista poate ca-poate ca, da' intre a-si pierde vremea nerdy cu laptopu-n brate scriind scenarii si-a o suge-n grup prin ceva garsoniera inchiriata parca ultima i se potriveste mai bine. Asa, ochiometric vorbind.

———
  1. Scarlet Diva, 2000, scenariu si regia de Asia Argento, in rolul principal Asia Argento, Sergiu Nicolaescu fiind mic copil in comparatie []
Category: Trilematograf
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

One Response

  1. [...] Scarlet Diva [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.