Sa bem in gura!

Friday, 29 April, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Female college students having unprotected sex were significantly less depressed than were those whose partners used condoms (Arch. Sex. Behav. 2002;31:289-93). Their better moods were not just a feature of promiscuity, because women using condoms were just as depressed as those practising total abstinence. The benefits of semen contact also were seen in fewer suicide attempts and better performance on cognition tests.

So there's a deeper bond between men and women than St. Valentine would have suspected, and now we know there's a better gift for that day than chocolates.

Adica pe romaneste,

Studentele care practica sexul neprotejat sunt semnificativ mai putin deprimate decit cele care folosesc prezervative. Cheful lor de viata nu-i pur si simplu o caracteristica a promiscuitatii, pentru ca femeile care folosesc prezervative sunt la fel de deprimate ca si cele abstinente. Beneficiile contactului cu sperma se vadesc de asemenea intr-o rata mai redusa a suicidului si rezultate mai bune la teste ale capacitatii cognitive.

Deci exista o legatura mai profunda intre barbati si femei decit i-ar fi putut trece prin cap sfintului Valentin, si de-acum stim ca exista un cadou mai bun cu aceasta ocazie decit o cutie cu bomboane de ciocolata.

Ca sa ne intelegem, chestia-i binecunoscuta si perfect adevarata. Studiul la care face referinta citatul fu publicat in 2002* de Gordon G. Gallup, Jr., psiholog la NY-Albany specialist in microbiologie dar nu-i nici intr-un caz singurul.

Iar citatul ne survine de la dr. Lazar Greenfield. Care, ca sa ne intelegem, e unul dintre cei mai importanti chirurgi in viata, inventatorul filtrului Greenfield**, salvator a nenumarate, nenumarabile vieti, autor a sute de lucrari si asa mai departe. Un om de stiinta absolut respectabil, si respectat, ales presedinte al Colegiului Chirurgilor Americani si asa mai departe.

Om de stiinta respectat si respectabil care-a facut gresala sa spuna un adevar incomfortabil nevoilor politice ale femeilor si feministilor. Pentru ca, vedeti voi, e destul de greu sa-l lamuresti pe ghiolban sa foloseasca prezervative. Absolut ultima chestie de care ai nevoie e un studiu de specialitate, eventual semnat de-o somitate stiintifica, sa-i dea apa la moara.

Chestie care-i perfect de inteles si pe care o inteleg, ultimul lucru pe care ti-l doresti, in calitate de doctorita cu un salariu bunicel, apartament proprietate, slujba faina etc e ca dorelul pe care l-ai ochit in club (ca-i so hawt omg!!!) simbata seara in vederea unei relatii fericite pina marti sau cel tirziu miercuri dimineata sa nu fie dispus s-o faca cu prezervativ, si cind il bestelesti de ignorant sa ti-o intoarca citindu-ti din Greenfield.

Nu-ti doresti asa ceva din doua motive : in primul rind, pentru ca e clar oricui, dar mai ales tie, ca nu esti o cantitate comparabila cu autorul citat, asa ca gura mica, capu' jos si fundu' sus, si pe de cealalta ca e foarte probabil ca preopinentul sa nu aiba capacitatea intelectuala de-a urmari chestiile pe care le citeaza (dar despre aceasta problema, intr-un articol viitor).

Ca atare, papucarii partidului feminist raspinditi prin universitati (ii stiti pe mosii si babele, "pensionari" de bine, care lesina in direct pe la televiziuni pe 50 de lei ? ei, acelasi principiu) au trecut imediat la lucru, asigurindu-se ca articolul incriminat este retras si omul de stiinta respectat si respectabil e reprezentat drept un fel de inamic al binelui public, un chiabur reactionar burghezo-mosieresc sui generis. Ceea ce le-a si iesit, de altfel, chit ca nici unul dintre ei n-or fi vre-odata capabili sa se compare profesional cu Greenfield, nici ei toti impreuna n-or putea produce vre-odata ceva util, dincolo de gargara.

Ajunsi aici, am si eu o sugestie personala de adaugat : presupun, fara a putea demonstra, ca motivul pentru care sexul oral a cunoscut asa o explozie nemaivazuta in ultimii ~30 de ani este fix si exact intimplarea ca in ultimii ~50 de ani s-a pus tot mai mult accent pe "sexul protejat", adica prin prezervativ. Pe masura ce nevoia, dorinta si inclinatia femeii catre sperma s-a trezit blocata pe filiera normala printr-un film de cauciuc natural, ea s-a canalizat spre celalalt orificiu.

Ca atare, pot face urmatoarea predictie : daca sexul oral protejat devine norma sociala-n inca 20 de ani, ori ejacularea-n urechi ori ejacularea-n ochi va deveni mare sport planetar.

super-blowjob

---------
* si s-a bucurat de suficienta expunere mediatica [New Scientist etc].

** pur si simplu o sita metalica introdusa-n vena cava inferioara, impiedicind cheagurile de singe sa treaca spre extremitati si mai ales spre plamini, evitind astfel embolia.

Category: SUA care este
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

24 Responses

  1. si eu care credeam ca "mainstream"-izarea sexului oral & anal au mai mult de-a face cu "democratizarea" pornului prin internet..

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 30 April 2011

    Vezi daca citesti pe la tot felu' de irelevanti tot felu' de prostii ?

    Si le mai si crezi...

  3. da' nu pricep o chestie, daca problema cu scadere natalitatii e asa un bai, de ce nu se interzice naibii cauciucul ca marfa?

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 1 May 2011

    Ca feministele se tem de copii.

  5. Le e teamă să nu iasă bărbați? :-)

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 5 September 2011

    Posibil.

  7. @diddy : poate democratia si societatea deschisa dupa esecul totalitarismului, oricum faceau pe ascuns. si vorbim de vremuri cu igiena precara si fara ras parul.

  8. Gretoasa poza ...

  9. daca fata a vrut sa vada cum e kriptonita...

    1priest1nun.

  10. Cristian`s avatar
    10
    Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 5 September 2011

    @Jew: măcar n-o arde fața ca pe celelalte, deși nu înțeleg de ce face risipă de fructoză, vitamine și minerale.

    P.S. Ce invidioasă e asta, ce frumos împart astea totul și bune prietene sunt astea.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 6 September 2011

    @Juice Vezi aici : http://trilema.com/2011/voi-ce-ati-facut-in-viata-asta-ba/

    @Luka D Pe bune ?!

  12. Ah nu ... doar vorbeam vorbe, normal ca pe bune.

  13. @cristian : sperma contine doar glucoza ba. pedo.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 6 September 2011

    @Luka D Da o poza cu gagica + sperma care-i yummy ?

    @Juice Fosfataza acida, acid citric, fibrinoliza, diversi antigeni si enzime, zinc, o cantitate infima de galactoza, mucus, acid sialic etc. Fara glucoza, fara fructoza si alte minuni.

  15. Ba conține fructoză:

    fructose (2-5 mg per mL semen, the main energy source of sperm cells, which rely entirely on sugars from the seminal plasma for energy),

    La minerale era vorba de zinc:

    zinc (the zinc level is about 135±40 micrograms/ml for healthy men. Zinc serves to help to stabilize the DNA-containing chromatin in the sperm cells. A zinc deficiency may result in lowered fertility because of increased sperm fragility. Zinc deficiency can also adversely affect spermatogenesis.)

    La vitamine era vorba de E că eu știam că are vitamina E, dar cu stupoare am descoperit că e vorba de fapt de vitamina C. Omul cât trăiește învață. De altfel are și logică pentru că vitamina E este liposolubilă și am dubii că sperma e grasă. Poate cel mult pentru alea din Cosmopolitan care se tot întreabă dacă sperma îngrașă. Și da îngrașă... dacă rămâi gravidă :-)

  16. Io fi plăcând doar sperma cu aromă de fructe :-))))

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 6 September 2011

    A, corect, contine fructoza. My bad :)

  18. @cristian : si glucuza ce e ba. roflcopter. fructoza, in sperma, lol. my bad also.

    creme pentru fata se fac din ata la evreu taiata in israel si ce isi da drumul niste balene.

    industria asta e perfect compatibila cu islam, cu exceptia ca ei interzic astea la femei :))))

  19. @Freud: fructoza și glucoza sunt lucruri diferite. Le totuși găsești împreună în zahăr.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Thursday, 3 November 2011

    http://www.newscientist.com/article/dn21118-psychologist-admits-faking-data-in-dozens-of-studies.html

    Lasam asta aici, ca cine stie ?

  21. Oh the irony.

  22. Gypsy Kings`s avatar
    22
    Gypsy Kings 
    Wednesday, 24 July 2019

    Până și preotul Vasile Răducă aprobă acest mesaj:

    Ce spune preotul invitat în studio despre sintagma: „prezervativul este mai bun decât avortul”?

    "În utilizarea prezervativului, nu facem altceva decât, cei tineri care fac lucrul acesta, nu fac altceva decât să se masturbeze, care este o practică dezgustătoare".

    „Mai bine mai rar, dar cumsecade și să-i oferi soției ceea ce organismul ei are nevoie, din punct de vedere biochimic, decât să o masturbezi și să trăiești într-o succesiune de acte de masturbare de care să-ți fie, practic, scârbă și silă și rușine”, a spus prodecanul Facultății de Teologie.

  1. [...] decenii distractia favortia a pustimii puberale va fi sa-si manince cacatul. Ei intre ei. Cum s-a intimplat si cu sperma, exact la [...]

  2. [...] to hear it. Shake the ass or get off the pig. [↩]Amusingly, this is the second time I hear this theory today. Isn't it slightly concerning when TLP starts echoing some obscure cheesedick from fucking [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.