Pizda mecanica, precum si-o curiozitate concreta

Saturday, 12 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

In urma unor preocupari intense atit pe filiera teoretica cit si practica care s-au intins, iata, pe mai bine de doua decade (cu pauze) ma aflu in masura sa va impartasesc un model mecanic al pizdei ideale.

Pizda ideala este o prismai hexagonala (de preferinta dreapta) in care intra pula, cam ca intr-un fagure asa. Suprafetele hexagonului teoretic sunt compuse din trei (sau chiar patru, daca-i o pizda model de lux) cilindri duri, asezati perpenicular pe directia de lucru a pulii, de diametru cam jumatate din aceasta, acoperiti in suficient testut de duritate descrescatoare de-a lungul unei grosimi cam egale cu diametrul pulii.

Pentru partea mecanica, fetele hexagonului teoretic pot culisa cam cincisprezece grade in ambele directii, si chiar trebuie sa culiseze in urmatorul mod : atunci cind pula se afla complet afara, laturile pizdei se afla la maximul de -15 grade fata de normala, prezentind un orificiu mai strimt la exterior. Pe masura ce pula progreseaza-n miscarea-i intromisiva prin pizda, fetele trec prin punctul de 0 grade abatere de la normala (fiind deci paralele) si ajung la punctul de maxima adincime a intromisiunii sa prezinte dimpotriva, un orificiu mai larg la exterior si mai ingust pe interior. Odata ce miscarea extromisiva incepe, laturile pizdei culiseaza corespunzator, opunind rezistenta prin sugrumarea pulii la iesire. Toate aceste aplicatii de complexitate isi au rostul, importanta si utilitatea pentru ca pula nu este un cilindru, ci un cilindru cu o bila la cap, care-i de altfel si capul pulii in sensul de locul unde-si tine ea nervii-n majoritate.

E destul de evident atunci ce inseamna "sincronizarea" intre pizdulice si pulalaul ei : date fiind abilitatile relativ reduse de procesare ale mintii omului (prin comparatie cu libelula vorbim) precum si distanta insemnata dintre locul faptei si creierul fiecaruia (care introduce o latenta in raspuns), rezulta ca la frecvente de futai relativ mari (de la 1-2 Hertzi in sus, sa zicem) devine imposibil ca miscarea de culisare-a laturilor pizdei sa fie controlata ca raspuns la stimuli. Ea trebuie sa se produca automat, si singurul mod in care se poate produce automat e sa se produca ritmic. Daca pulalau' n-are simtul ritmului devine imposibil pentru pizdulice sa-si culiseze laturile corect (sau mai propriu spus la timp) in timpul futaiului, si ca rezultat apar frustrari de ambele parti.

A, sa nu uit intrebarea : stiu ca exista ceva chestii de le zice fleshlight, care-s intr-adevar, ca un soi de lanterne gindite sa-si bage unu' pula-n ele. N-am fost suficient de curios cit sa-mi cumpar una, precum nici nu inteleg de ce nu-i facuta la exterior in forma de pula, da-n fine. Ce voiam eu sa intreb este ca daca avem vre-un cititor prin zona care-a cumparat asa ceva, sa ne precizeze dom'le : asa-i facuta, cu planuri culisante cum se descrie dinsus sau cum ? E pur si simplu ca si cum futi in ceva punga cu gel siliconic ? Si apropo de care chestie : cum o cureti dupa, se desface ? Sau tre' sa fii atent sa nu-ti dai drumu' inauntru ca te mai si curenteaza lolz.

In loc de pies : dau o mie de karmuri aluia de realizeaza un model al pizdei mecanice descrisa dinsus, ori pe ceva cad ori desenat de mina ori cum o fi, da' sa fie complet.

———
  1. Ca sa ne reamintim geometria din liceu impreuna : piramida e constructia tridimensionala obtinuta unind unghiurile unui poligon inchis cu un punct necoplanar cu poligonul, in timp ce prisma e constructia tridimensionala obtinuta unind unghiurile unui poligon inchis cu unghiurile corespunzatoare ale unui poligon inchis identic dintr-un plan paralel. []
Category: AICMF
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

17 Responses

  1. [...] precum si distanta insemnata dintre locul faptei si creierul fiecaruia (care introduce o latenta in raspuns) [...]

    Cred că e discutabil dacă latența introdusă de distanța cap la cap e semnificativ mai mare sau nu, deși îmi e greu să mă pronunț mai mult decât dintr-un punct de vedere intuitiv, pentru că nu știu atâta anatomie. În primul rând, având în vedere că semnalul ajunge pe filieră nervoasă, latența unui gâdilat în tălpi cred că e greu de diferențiat de cea asociată cu linsul gâtului de exemplu.

    În al doilea rând, faptul că zona organului genital (fie el feminin sau masculin) e puternic vascularizată cred că are un cuvânt destul de bun de spus în sensul ăsta. Asta pentru că tot intuitiv, dacă stau să mă gândesc la senzația de revenire din amorțeală, aș spune că există o legătură între gradul de vascularizare și viteza de excitație a nervului. Da' repet, nu-s sigur, nu cunosc atât de bine structura sistemului nervos.

  2. Eu n-am inteles oricum de ce hexagonal pentru ca pula nu-i asa, dar in fine.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Saturday, 12 November 2011

    @spyked Pai hai sa vedem. La o frecventa de lucru de 10 Hz, ansamblul tre' sa basculeze complet de 20 de ori pe secunda. Asta inseamna ca fiecare intromisiune dureaza 100 de ms, si deci la minim stimulul de "incepe sa intre" si "incepe sa iasa" tre' transmis catre creier, si raspunsul primit de catre efectori la fiecare 100ms, cu o latenta probabila in zona a 10ms (ca ordine de marime) si asta neglijind latenta de executie a muschilor. Cum viteza comunicarii prin nervi se considera indeobste 100 m/s, si cum distanta dus-intors este, sa zicem, cam trei metri, rezulta ca latenta probabila (33ms) e relevanta in rapot cu latenta minima calculata din modelul nostru teoretic.

    Teoria cu legatura intre vascularizare si viteza de raspuns a nervului nu stiu sa se sustina. E adevarat ca terminatiile receptoare se gasesc intr-o relatie de facto cu capilarizarea, astfel incit zonele puternic inervate sunt si puternic capilarizate (limba etc), da' nu mi se pare ca are legatura-n discutie.

    @Freud Pai ca model mecanic, noa, hexagonul e o aproximatie de cilindru.

  4. blender.ro/forum

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Saturday, 12 November 2011

    1 Vizitator, 1 Utilizator
    Utilizatori activi în ultimele 15 minute:
    virgil

    Ar cam fi o problema asta.

  6. adevarat, este

  7. terminator`s avatar
    7
    terminator 
    Sunday, 8 July 2012

    Sa te-ineci in pizda. Derbedeule.

  8. Florin`s avatar
    8
    Florin 
    Sunday, 8 July 2012

    Ahahahahaha :))
    Asta da urare! + 10 pentru terminator si la mai mare :)) Sa se noteze si sa se ruleze.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 July 2012

    Da ce pizda futeti voi are oase ?!

  10. Florin`s avatar
    10
    Florin 
    Sunday, 8 July 2012

    Nu, stai asa, ca io am inteles prin inecat sa te scufunzi cu totu' (pana peste urechi, de sa nu mai ai pe unde sa tragi aer), nu sa-ti stea in gat (numai la mancare ti-i gandu').

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 July 2012

    Pai dat fiind ca io pizda uneori maninc da' inca n-am inotat in ea ?!

    Tite am mai inteles, bagi sase fete-n jacuzi inoti prin supa de mamele. Da' pizda ?

  12. Florin`s avatar
    12
    Florin 
    Sunday, 8 July 2012

    Da' tunai mai auzit femei care fac cereri de omologare pentru bazine olimpice (gen pretena ta ii atat de grasa ca balena pare ornitorinc pe langa ea)? Scufunda-te-ai in piza, na, ii bine ashea?

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 July 2012

    Da' grasele din ce-am vazut eu au in general pizde mici.

  1. [...] de diferenta de temperatura fata de exterior (pentru acest punct incinta se va considera o prisma patrata cu inaltimea fixa de 2,25 metri). C. Suprafata unei piscine adinca de 2 metri si plina cu apa pe [...]

  2. [...] tre' sa intelegi despre suptu' pulii e ca pula nu-i un obiect uniform, ci-i o tija inutila care exista exclusiv pentru a avea cum freca bila din virf in pizda. Ca atare, a suge pula nu inseamna mare lucru despre cei opt sau saizeci de centimetri [...]

  3. [...] toate cam aceeasi chestie, mecanic vorbind pula intra pe aceleasi coordonate, e o pozitie comoda daca-i sensibila la col, are avantaju' c-o [...]

  4. [...] horizontally arranged socket somehow). If you fuck the inguinal osi roughly and with no concern for its natural functioningii it'll... start talking. It's just what [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.