Parafenalia sexualis

Wednesday, 16 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Am oprit intr-o benzinarie sa-mi cumpar ciocolata, pentru ca eu maninc mari cantitati de (din lipsa de activitate sexuala, mi se spune). Noapte, pustiu. Inaintea mea, un tip, ditai matahala cu sepcuta cu cozoroc. Cumpara... ei, ce cumpara ditai matahala cu sepcuta cu cozoroc in miezul noptii dintr-o benzinarie la dracu-n cimp ?

"Un inel Durex". Vinzatorul ii da o chestie cam mare sa fie inel, si matahala cu sepcuta plateste fo' cincizeci de lei asa. Si pleaca. Eu imi cumpar ciocolata, care ma costa fo' cinci lei (remarcati diferenta de pret, bun ?) si ma trag mai la o parte sa vad daca au Observatorul Cultural sau Romania Literara (ca Sfera Politicii o frunzarisem deja). Ala care era in urma mea, adica un pusti subtiratec cu parul late, in niste jeansi jegosi-jegosi de stateau pe el ca armura de curbouilli de-ala cumpara... ei, ce cumpara un pustan latos si jegos, in miezul noptii dintr-o benzinarie la dracu-n cimp ?

Un inel Durex. Mai tata. Pleaca ala, ma intorc la vinzator.

"Ce dracu' is astea hombre ?"
"Care ?"
"De tot cumpara astia, inele Durex".
"Pai pentru penis" zice pustiul netulburat, "ti le pui pe inainte de si..."
"Da o laie ?!" eu complet contrazis, in sensul ca nu-mi venea sa cred c-o ajuns si prin partile noastre prostia aia.
"Da, da, is foarte bune" zice el, convins ca io acuma aflu ca se poate sugruma pula. "Is foarte bune, si io imi pun, se face beton-beton."

Dau din mina a sictir si plec. Ce sa mai si zici ?

Bai dragilor, uite cum sta problema : sigur ca barbatul este (ca si femeia de altfel) de la natura nesigur pe sine. Dar exista niste probleme cu inelele astea care "ajuta erectia" : n-o ajuta. O incurca. Foarte, foarte rau. Ca sa ne intelegem : penisul e un vas de presiune, practic vorbind. El e compus din niste materiale care au niste tolerante la stress specificate si cunoscute de catre sistemul care controleaza umplerea acestui complex organ.

Prin constructie, alimentarea cu singe se face prin artere care-s adinc ingropate in interiorul corpurilor cavernoase si-a celui spongios, iara evacuarea singelui se face prin vene superficiale, din care una mai vizibila dorsal se poate observa cu ochiul liber direct prin piele.

Si-acum, problema : daca voi instalati un inel de-ala care va sugruma penisul si va apucati de futut, au loc doua efecte nocive. In primul rind, ati taiat valva de siguranta. Deci, asa cum centrala de incalzire pe gaz are o valva de siguranta prin care iese afara apa ca sa nu explodeze vasul de presiune in caz de ceva, tot asa are si pula o valva de siguranta, ca sa nu se strice nimic in ea prin depasirea limitelor de presiune. De-aia e perfect posibil si chiar placut sa futeti cu pula : pentru ca pula e foarte fin stabilizata sa tina presiunile intre niste limite tolerabile. Daca voi taiati valva de siguranta, presiunile alea nu mai pot fi rezolvate, si deci pe ici-pe colo prin penis vor aparea rupturi de tesut si mici hemoragii interne.

In pasul doi - ca e bine gindita prostia asta, nu-i o prostie simpla ci e o prostie in straturi - in pasul doi zic, circulatia normala a singelui nu mai functioneaza (din lipsa de iesire) asa ca singele stagnant din pula formeaza cheaguri (ca singele tre' sa circule, daca sta se incheaga, asa-i el gindit din bune motive). Si-acum, iata ce-ati reusit, per total, cu aceasta stralucita idee de Dorel : cheaguri in suspensie, care vor bloca diverse capilare, si rupturi de tesut. Mici, toate astea, ce-i drept. Nu conteaza, se repara, organismul le rezolva.

Sigur ca da. Le rezolva, da' le si simplifica. Data viitoare veti avea o erectie naturala mai moale. Nu cu mult, sigur ca nu. Da' incet incet, azi mai rupem o capilara miine mai fracturam o areola, iata ca veti ajunge incet-incet sa nu se mai scoale deloc, pentru ca n-are ce. Pentru ca ati fost imbecili si v-ati reparat Audi-ul cu barosul, ca oride Dorel, ca care "stie el". Sau ma rog, Durexel nu Dorel, da' principiul e cam acelasi.

Solutia naturala la problema asta e si mai eficienta si mai sigura si mai placuta : daca nu se scoala pula schimbati femeia. Rezultate garantate pe termen lung.

Da' vorba ceea, ce stiu eu...

Category: Trilenciclopedia
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Da io cred totuşi că principala atracţie a inelului e că vibrează, nu că sugrumă. Adică nu e făcut să strângă mădularu, ci să vibreze plăcut undeva la nivel de clitoris, din câte am înţeles din prezentare. :)

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 November 2011

    Mnoa pula, n-oi fi inteles io ceva. Cum adica vibreaza ?! Deci unde se instaleaza chestia, nu la radacina pulii ?

  3. Nu fi hater, trebuie sa avem viitori pacienti in spitale.

  4. iote cine era celalalt cititor care citea sfera

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Friday, 18 November 2011

    @F Io is numa' jumatate de cititor, ca numa' uneori cumpar.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.