Oricine poate sa...

Thursday, 16 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

... isi dea jos chilotii, sa-si ridice fusta, sa-si desparta genunchii, sa faca ce face curva si asa mai departe.

Bai frate daca n-am auzit prostia asta de la trei generatii de mule* de mi s-o acrit deja. Deci toate alea pe care daca le pui sa-si dea jos nu ca chilotii, nu ca sutienu', da' bluza, sa ramina in sutien in piata publica se albesc precum varul, toate alea stiu ele ca oricine poate sa-si dea jos chilotii, ca nimic nu-i mai simplu decit "ce fac curvele alea". Ca i-o spus ei mami, alta mula, si atunci asa-i sigur.

De unde stie mami ca oricine poate, daca mami insasi n-o facut niciodata asa ceva ? Pai i-o spus mula de ma-sa, buna mula. Si-atunci asa e, sigur.

Faptul este ca intr-adevar, nimic mai simplu decit sa-ti dai jos chilotii si s-o iei la pas pe floastar. Hai, sa ne clatim un moment ochii.

public-disgrace

Oricine poate asa ceva, nu-i nimic mai simplu pe lumea asta. Doar ca nu pentru mule. Nu pentru mule, pentru mule asta-i cel mai dificil lucru, ca si-or investit aiurea psihotrairile, in formalisme si ritualisme. De-aia mulele ajung mai de la o virsta incolo mari iubitoare de mers la biserica : atita pot si atita stiu ele din lumea asta, singura interactiune de care-s capabile e prin ritual. Nu pot privi soarele ori realitatea-n general drept in fata, asa ca privesc totul intr-o oglinda. Mica, strimba, jegoasa da' a lor, lasata mostenire de la mula-mama care-o are de la strabuna mula. Stramula. Si cu aia se descurca ele, ca orbetii, daca nu intra ori nu se vede-n oglinjoara mincata de molii nu exista nu se poate nu conteaza scl.

Ei, ca sa revenim la subiect, ca pina aici o fo' numa introducere. Mi-o picat mie o fisa, si anume, cel mai tare blog al momentului. Stiu! M-am prins ce-ar fi!

Cel mai tare blog al momentului ar fi un blog in care-o curvistina dezghetata se da la diversii onanisti antreprenori si oameni de afaceri cunoscuti in online, dupa care-i da pe blog. Pozati pe ascuns, fara permisiune, sa le vada lumea puta, incalcarea vietii private si alte alea, cu o suita intreaga de procese, invitatii pe la emisiuni si amenintari cu bataia&violu'. Corect administrata aceasta idee simpla ar aduce o noua stea pe cerul monden al patriei, cam de dimensiunea Innei asa, si cu aceleasi merite pina la urma (plus minus, zic estimativ).

Si clienti s-ar gasi, ohohoooo ce s-ar mai gasi. Uitati-va numai cum se exprima extemporal un "om de afaceri de succes" de pe la noi. Este ca-i mai degraba retardat ? Pai ar pica astia pe capete, ca toti is cam la acelasi nivel, dupa care s-ar enerva ca-s luati la misto, va spun, chestia-i garantata.

Se cere ca fata sa arate bine, orice de pe la 18 pina la 30 de ani merge. Eventual si de la 16 incolo, daca-i a dracului pielea pe ea si vrea numaidecit sa chiuleasca de la scoala, sa vezi acolo scandal international. Si se cere ca fata sa presteze competent. Deci nu fandoseli si nepriceputenisme cum practica toantele de apar pe la teveele romanesti. Deepthroat si anal de voie, tehnica solida si gesturi lucrate.

Ei, este ca-s niste chestii pe care le poate oricine ? Uite ca nu le aplica nimeni. Are cineva vre-un dubiu ca nici toata trupa de Amateur-listeri adunata nu va putea atinge traficu' fetei ? Se indoieste cineva ca m-ar lua chiar si pe mine, fara dificultati ? Eu nu ma indoiesc. De fapt, daca ma facea mama cu tite exact asta ma apucam sa fac acuma, si-ajungeam in citiva ani presedinte, primu' presedinte independent al Romaniei.

Da' in schimb fetele fac chestii dificile, chestii pe care nu le poate face nimeni, ca de exemplu inca un blog de PR. Zau asa, e foarte dificil sa faci un blog de PR.

Tot respectu' meu. Doar ca nu pentru mule.

foto via kink.com

---------
* Mula este femeia medie cu preocupari medii, cu credinte medii, decenta mediu si-n general urmaritoarea de turma. Aia care se imbraca cum se imbraca fetele, crede ce cred fetele, spera sa se marite ca asa vrea mami si crede pe de-o parte ca va fi fericita-n virtutea inertiei si pe de cealalta ca oricine ar trebui sa procedeze exact la fel, pentru ca asa-i BINE.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

73 Responses

  1. Ca ar avea trafic imens cred ca-i destul de clar, ca per total ar face chiar si bine societatii ca mai termina din toti tampitii iar e destul de clar, dar nu prea vad cum faci trecerea direct la presedinte independent. Ba chiar as zice ca ar fi destule motive impotriva chestiunii.

    In orice caz, chiar considerand ideea ca dom'le, iaca ce drum clar si direct de-a face mare trafic, tot nu-mi pare ca orice drum e fix tot aia, scopul sa traiasca. Am mai zis pe tema: http://www.dianacoman.com/blog/2010/11/29/scopul-sau-drumul/

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 16 June 2011

    Raspunsul meu e intr-o mie de cuvinte : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1c/Cicciolina.jpg

    Presedintele se alege prin voturi, pina la urma. Traficul nu-i de alta natura decit voturile. Ma rog, nu vorbim aici de constructiile sintetice de-s la moda acuma pe "saituri de succes" romanesti, vorbim de chestia reala, descrisa dinsus.

    Vorba-i simpla : sunt cinci mii de proaste minim minimorum care vor trafic, atentie, importanta pe net ? Sunt. Au ele absolut zero calificari dincolo de ce se cere in chestia asta, da' toate calificarile de-aici, de virsta etc ? Iar pe chestiile pe care n-au calificare, "oricine poate" ? Mnoa.

    Cum iti par tie niste oameni care vor piine prajita si stau in bucataria utilata, intre cuptor si prajitoru' de piine incercint sa prajeasca piinea cu puterea mintii sau ce alte minuni ? A ?

  3. Hmmm, ca exista proastele cu pricina nu neg, dar mie nu-mi pare ca orice proasta poate sa obtina rezultatele de le zici tu din sex+scandal. Adica s-o gasi/putea antrena ca sa faca tehnic ceea ce spui, dar exploatarea nu tine doar de tehnica imi pare. Si cand zici de calificari, in fapt le sari pe cele care nu-s "evidente". Imi pare ca vorbea mai clar pe tema Curvette.

    Cat despre exemplul cu prajitul painii, imi par oamenii cu pricina ca nu vor chiar atat de tare paine prajita.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 16 June 2011

    Pai daca tie-ti dai link la curvette ce nu-i dai ? Sa ma apuc io sa sap amu' ?!

    La chestia cu piinea, poti tu sa-mi garantezi ca interpretarea "nu vor chiar atit de tare piine prajita" nu rezulta dintr-o necesitate metodologica a sistemului de reprezentari de-l folosesti mai degraba decit din date ?

  5. Pentru ca de povestit povestea mai in amanunt prin alta parte (si nu mai stiu unde exact/link), nu la ea pe blog, dar uite linkul pt blog macar: http://curvette.ro/

    Iar la paine, de unde rezulta din date (si nu din interpretare) ca vor paine prajita? Sau altfel spus: cum masori in date dorinta?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 16 June 2011

    Lol linku' la blog hahah. Pai stiu unde i-i blogu' om. Ce-i de lipsa e la ce te referi tu.

    Io n-am pretentia ca poci demonstra ca-i in date, io am numa' dubiu' ca s-ar putea sa fie, si cum ne asiguram ca nu-i.

  7. in ce tara traim fratilor...

  8. @Mircea Popescu Imi pare ca tinde spre chestiunea cu dorinta vs. simtirea nevoii.

    @Critic Pai in ce tara? Zi-ne si noua, ca poate nu stim :D

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Thursday, 16 June 2011

    @Critic Buei auzi, nu erai tu de 12 ani ? Ia baga si apuca-te tu de implementat ideea, ca exista cerere pe piata antreprenoriatului si de twinks de-astia.

  10. @Mircea Popescu

    Da' cine te opreşte să te apuci chiar şi aşa de treabă? Că fiind cu barbă în loc de sâni, ai un dublu avantaj: prinzi în plasă şi femei şi oameni politici. Poţi să ieşi chiar primul preşedinte care a eliberat lumea de prejudecăţi. Cu atât mai mult cu cât asta era una din ideile de bază ale acestui blog...

    E interesant cum comunişti-s proşti că nu s-au răsculat, da' tu tocmai ce-ai ratat milimetric perioada, femeile-s proaste că nu fac chestia asta, tu nefiind femeie deci la tine nu se pune, economiştii-s bătuţin în cap că nu ştiu economie, noroc că tu eşti bloger, etc... :)

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Thursday, 16 June 2011

    Mei putulica, daca te crezi tu asa destept, alege-ti un weekend in cursul verii asteia, si hai ca te iau de la aeroport.

    E bun asa ?

    Ca poze cu prostalai vargati pe cur chiar n-am pe blog, si cica unora le lipseste.

  12. @dc : a pai era referitor la aia cu fata pe bani cu blog.

    @mp : aw man, y u all so nazi. ce idee?

  13. @Mircea Popescu

    :)))))))

    Bre, da' să nu zici că te-ai supărat acuma? Nu înţeleg din ce cauză, adică de la un tont cum m-ai numit, ce pretenţii poţi avea legat de presupunerile pe care le emite ?

    Dincolo de asta, rămâne observaţia că de multe ori acuzi o largă categorie de oameni, să zicem cam 50% aşa, de fiecare dată altă categorie (femei, comunişti etc) şi de fiecare dată pentru alt motiv. Dar tot de fiecare dată tu nu te incluzi acolo. Cred că tu de fapt nu te incluzi nicăieri.

    Adică femeile ar putea face un blog cu mult peste al tău (sau în timp mai scurt), ajunge preşedinte rapid, dar bărbaţii nu ? Asta are nişte implicaţii interesante. Păcat că te-ai născut în condiţia asta limitatoare a bărbatului. Chit că ai putea angaja o femeie să facă şi să dreagă acolo unde braţul bărbătesc nu răzbate, şi ai putea scrie cu nick de fată pe blog, dar în fine... :))

  14. PS: rămâne valabilă invitaţia la aeroport? Că tot m-am înfiorat numa' la gândul... :">

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 June 2011

    @Lotus Nu m-am suparat, da' ti-am dat ocazia sa e manifesti.

  16. Ca sa pun pe scurt un comentariu lung: oricine poate sa-si dea chilotii jos, dar problema e ce face dupa aceea. Deci nu mai interpreta tendentios spusele oamenilor de bine.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 June 2011

    Pai mi se pare ca oamenii de bine interpreteaza tendentios realitatea.

    Ca ei atit au inteles din ce fac fetele, "dat chilotii jos" vorbeste despre saracia lor mentala si uscaciunea sufleteasca, si-i o problema care-i priveste, ba chiar li se va intoarce in farfurie. De exemplu, atunci cind interactioneaza cu mine, ca eu le-o predau asa cum au livrat-o. Sau de alt exemplu cind interactioneaza cu viata/lumea/realitatea, al carei neinduplecat, imutabil avatar ma chiar gasesc.

  18. mitzaabiciclista`s avatar
    18
    mitzaabiciclista 
    Friday, 17 June 2011

    Eu zic că să facem totuşi o diferenţă între a putea şi a vrea. Că dacă e să respectăm strict definiţia din dicţionare ar fi cam aşa:
    O "mulă" aşa cum zici tu NU VREA să-şi dea jos chiloţii şi să-şi desfacă buzele în public din "n" motive: educaţie, ruşine, teama de penibil sau ridicol, uşurinţa cu care POATE face diferenţa între exchibiţionism în public şi nuditate în intimitate etc. Dar dacă îi pui un pistol la tâmplă unei "mule" s-ar putea SĂ POATĂ să-şi dea chiloţii jos în public. Dar am totuşi o oareşcare impresie că unei curajoase de ale tale care VREA să-şi dea chiloţii jos în public nici dacă îi pui un pistol în tâmplă să nu POATĂ să-ţi rezolve o problemă de matematică de clasa a X a. Am zis clasa a Xa fiindcă este ultima clasă obligatorie. Nu îndrăznesc să cer demonstraţii complicate gen defectul kilometric sau vreo operaţie pe creier, că de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere, dar s-ar putea să ai surpriza ca orice "mulă" să şi VREA şi să şi POATĂ să rezolve multe probleme complicate doar aşa dintr-o mişcare din cotul mâinii şi a neuronilor suplimentari, desigur.

  19. @Diana Coman

    De obicei multe din persoanele (de regulă femei) care le acuză pe alte fete că "îşi dau cu uşurinţă chiloţii jos" sunt tipe care ar face la fel dar nu prea le dă nimeni ocazia. Gen: "Moni C. e o rapandulă" dar în gândul meu: Cum de n-am avut eu norocul ăsta...

    O altă categorie semnificativă o constituie persoanele cu anumite complexe sau inhibiţii. Oamenii mai în etate se încadrează foarte bine aici.

    Şi da, sunt şi oameni de bun simţ sau echilibraţi care acuză asta. Dar să nu generalizăm... :))

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 June 2011

    In deschidere sa dam multumire lui Trompi, pentru ca iata prin puterea lui imposibilul devine posibil si ceea ce nu parea posibil sa se intimple are chiar loc : is intru totul de acord cu un comentariu de-al lu' nelumbonuciferului, de la fond pina la forma.

    Grava stare de lucruri.

    @mitzaabiciclista Pai diferenta aia e facuta-n scris, sa-mi permit sa ma citez :

    A doua solutie, practicata de unii spontan si de o minoritate dintre practicantii primei solutii, ca raspuns la situatia neplacuta ca uite, ma, n-o mers prima, este inca mai interesanta : daca vrei, atunci nu mai trebuie. Intr-adevar, la prima vedere daca si vrei si trebuie chestiunea poate parea un fel de ou al lui Columb, pentru ca tu ai fi facut oricum, si daca nu trebuia, nu ? Ca asta vrei.

    Aiureala e mult mai raspandita printre femeile tinere, proportional cu aiureala prima printre barbatii de aceeasi varsta, ceea ce le rapeste ocazia de-a deveni prin trecerea timpului.

    Mdeci, in masura in care ea NU POATE, preocuparea ca daca "vrea" sau "nu vrea" e o falsa problema, fara corespondent in realitate. Chestia cu pistolul in timpla e o scuza destul de slaba, ca-i homomorfism cu educatia femeii de catre proprietarul ei, problematica discutata cel mai recent aici Sigur ca sclava-si poate depasi limitele proprii pe baza puterii stapinului ei.

    Problemele cele doua, cu chilotii si cu trigonometria, sunt distincte si netranzactionabile. Tot asa cum nimeni n-o scapat de condamnare pentru frauda pentru ca-i un bun tenor, tot astfel nimeni nu scapa de discutia noastra pentru ca stie matematica. Exista de altfel si cuvinte dedicate in limba pentru a-i denumi pe cei care in mod eronat cred contrariul.

  21. mitzaabiciclista`s avatar
    21
    mitzaabiciclista 
    Friday, 17 June 2011

    Eu am vrut doar să subliniez diferenţa între A PUTEA şi A VREA. Şi exemplul meu, cel cu pistolul la tâmplă nu este deloc slab, dar din punctul tău de vedere poate fi şi homomorfism, mai ales că nu pot combate convingerea cuiva care în ăst secol 21 mai crede în sclavagism, mai doreşte şi-l amuză ideea că cineva poate fi stăpânul cuiva(femeie =scalvă,proprietate; bărbat=stăpân, proprietar)
    În faţa unei asemenea logici mă retrag în putibonderia mea şi mai ales în educaţia mea învechită care nu mă lasă nici măcar în vreun coşmar să cred că cineva ar putea admite liber(eliminăm cazurile de prostie acută şi cronică) ca altcineva să-i fie stăpân.
    P.S. Salut totuşi cu extrem de multă consideraţie acele femei care îşi expun labiile prin pieţe publice făcând acest lucru din convingere proprie şi mai ales fiindcă POT şi pentru care chiar nu contează râsul şi batjocura care vin, nu din partea străinilor, dar mai ales a propriilor lor copii.

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 June 2011

    Pai incontestabil exista mare diferenta intre a vrea si a putea.

  23. anonimosu`s avatar
    23
    anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Friday, 17 June 2011

    Deci pana la urma v-ati intalnit la aeroport?

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 June 2011

    Da' ce-ai tu de-acolo ?

    Doar zic.

  25. pai bre... de ce nu pui o ferecata de-a dumitale sa faca asta? fa-ti serviciu secret personal!

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 June 2011

    Deci, daca monopolizez eu tot ce misca, de ce-s om rau si monopolizez tot ce misca.

    Daca intii dau de stire, sa poata lumea sa-mi fure ideile, 6 luni, un an acolo, de ce dau lumii sanse.

    Bai frate, dar nu poti pentru ca sa multumesti heitarii din ziua de azi, sa moara Bibi.

  27. viorel gaita`s avatar
    27
    viorel gaita 
    Sunday, 19 June 2011

    Singura problema ar fi: cum faci ca fata respectiva sa nu aiba culoare politica? Adica sa nu vedem doar putzulicile unor afaceristi si oameni politici dintr-o anumita parte. Adicatelea fata sa fie cat se poate de impartiala si echidistanta. Sa nu conteze de loc ca jetul ii vine din stanga, din centru, sau din dreapta. Ceea ce mi se pare foarte greu de gasit.

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Sunday, 19 June 2011

    @viorel gaita Mie nu, dat fiind ca vorbim de chestii distincte. Eu nu vorbesc de-o zdreanta de-asta obisnuita, eu vorbesc de una pe picioarele ei. New curva adica, nu old curva.

    Mai multa incredere in puterea Internetului si noua generatie, ce pielea.

  29. @Mircea Popescu

    Mie nu mi se părea chiar atât de imposibil, întotdeauna ţi-am mai dat o şansă...

  30. lexy229`s avatar
    30
    lexy229 
    Sunday, 9 October 2011

    Polonezii aplica http://www.theblaze.com/stories/too-far-polish-parliamentary-candidate-goes-topless-in-new-ad/

  31. Mircea Popescu`s avatar
    31
    Mircea Popescu 
    Sunday, 9 October 2011

    Intr-o oarecare masura.

  32. Dacă nu banai EvZ puneam și eu articolul pe fain, dar așa...

  33. P.S. Articolul cu poloneza am vrut să zic. Oare politicieni care să le arate doamnelor polonezul, n-or fi?

  34. Mircea Popescu`s avatar
    34
    Mircea Popescu 
    Sunday, 9 October 2011

    Daca nu incalcau regulile online.ro, nu erau banati.

  1. Oricine poate sa--- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Cum sa-ti faci blog mai citit decit Trilema, in maxim sase luni. Strict pentru fete.

    Da' destepte, nu pudibonde....

  2. [...] deci face niste fete urite, grase, sau sfioase (eventual toate trei) inteligente, odata ce-au ales sa nu aiba niciodata un blog mai tare decit asta ? Ei, as cam avea o idee. Evident, odata ce-ai ales sa-ti pierzi vremea sunt multe cai de-a o [...]

  3. [...] m-am plictisit de chiar. Vedeti voi fetii mosului, si fetele moasei, chiar daca nu sunteti dispuse sa iesiti in pizza goala pe strada, chiar daca nu cunoasteti limbi straine, chiar daca aveti bube-n ochi si va atirn-o mina tot se [...]

  4. [...] la problemele noastre : ideile nu au absolut nici o valoare. Uite, de exemplu, o idee. Uite alta idee. Asta asa, in ultimele doua saptamini, pot fara indoiala sa mai citez minim inca zece-douazeci spre [...]

  5. [...] Oricine poate sa... [...]

  6. [...] lucru rau. Si mai in general protesteaza impotriva unei societati de cacat. Pentru ca, nu-i asa, "oricine poate". Aparent Egiptul isi traieste momentul "numele trandafirului", cu aproape cinci sute de ani [...]

  7. [...] de ce baietii din sat nu-s tirla-n coada ei, asa cum scrie la cartea ramasa ei mostenire de la stramula ca ar trebui sa se [...]

  8. [...] devin de-acum prin actul alfabetizarii de-a dreptul intelectuali, tot asa cum nu orice nevasta se pricepe la futut in virtutea faptului ca din cind in cind se fute, idem si exact la fel nu oricine citeste e de-acum [...]

  9. [...] docila ca o vitica, cuminte si supusa. Si pe cale de consecinta cam proasta. Pai nu asa-i, femeile supuse-s proaste ? E pai [...]

  10. [...] de pilot de avioane. Blog de imblinzitor de tigri. Blog de aurolac. Blog de curva la Cotroceni. Blog de ceva, ma, orice, da' ceva identificabil si concret, care sa contina altceva decit herp [...]

  11. [...] gemene, care-i problema ?). Ca bonus, faptul ca fetele se ling si se sug ca niste oameni normali e o mare chestie, intr-o tara de lumea a treia imbicsita in cel mai trist imbecilism imaginabil. Au, cu alte [...]

  12. [...] sunt intr-o oarecare masura capabile sa-si curete jegul mostenit din mosi-stramosi si mule-stramule, devenind totusi oameni. Da' acest proces este dificil, dureros si [...]

  13. [...] A patra mare tema a blogurilor romanesti sunt cacaturile comerciale. De departe (lejer peste jumatate) astea-s sunt oferte de "handmade". Pizdutelor, am o veste pentru voi : luati o suta de lei de-aici si mergeti spre pula cu cacaturile voastre de cercei crosetati si posetute gasite la gunoi. Chiar nu exista piata asta, sunteti cam zece spre o suta de mii de fomiste care adaugati oferte la o cerere de poate cinci sute de lei pe an (intr-un an bun). Si voi ca spamerii, e jalniciv. Macar alea de la webcamuri fac o munca cinstita si-aduc valuta-n tara. Spre deosebire de voi, sau cu alte cuvinte mai bine curva decit proasta. [...]

  14. [...] treisprezece ani si locuia-n Nebraska, pe-atunci recent devenit al 37-lea stat al Uniunii. Deci iata ca se poate, dragele mele. Ce mai asteptati, de fapt [...]

  15. [...] la webcam da' macar nu se cere pricepere sau sa te expui sau ceva chestii de-alea de care "oricine poate") repeta niste idiotenii wishy-washy pe care le-am vazut intr-un film cu Cameron Diaz. Sa ne suga [...]

  16. [...] cu Diablo) sa downloadeze de pe PublicDisgrace, care-i o marca a kink.com (si despre care de altfel am mai ilustrat pe-aici). Ideea imprintului respectiv este ca se iau niste pizde si se tortureaza-n [...]

  17. [...] dupa ce aud in jur, asa-si formeaza ele opiniile despre lume si viata, prin identificare cu grupul de mule din care fac parte. Asa se ajunge la "toata lumea stie ca" si restul de expresii de-a gata prin [...]

  18. [...] si mai ades dupa nevoile ori inclinatiile aluia de-o defineste. De exemplu, pentru mama de famile curvele is proaste neaparat, apodictic. Pentru curve mama de familie ii proasta. Pentru hot aia care muncesc in [...]

  19. [...] could do" but choose not to "stoop to their level" is well covered in an older article about stupid women. Any woman can suck cock and go to parties naked, it's easy, supposedly. But you see... the stupid [...]

  20. [...] deliberately, historically. I do cultivate the company of sluts, both amateur and professional. I do believe that the best way [...]

  21. [...] nothing at all. The sort that've not even bothered to learn how to suck cock properly, because "anyone can do that". The sort that are so immensely lazy that they figure morals and ethics are shorthand for "let's [...]

  22. [...] anything as she can get her hands on. The nude & table dancing life of the party, the bane of any and all failed women, cowering on their couch in fear of their own feminity. "Anyone can be [...]

  23. [...] "Jews" as imagined by people who never met any, or the discussion of the evils of "loose morals" by people who never had much sex [...]

  24. [...] sort of claptrap a capon would be crowing all day long. [↩]The term of art for this would be stramula. It comes from a seminal Romanian-language piece on the topic (in which language mula is yet [...]

  25. [...] the problem ?). As a bonus, the fact that the girls lick and suck each other like normal people is a big deal, in a thirld world country befouled by the saddest imbecillity imaginable. The girls have, in [...]

  26. [...] last excuse for large populations is pornography : specifically to get a few girls worth fucking you have to have a bunch of pregnant woman deliver [...]

  27. [...] The occasional prostitute one might encounter there now and again terribly threatens the mule & stramule and their firmly glued-on panties and so... Jaco is dirty dontcha [...]

  28. [...] sardines in a tin ? You don't propose the young man invalidate the whole cultural tradition of his mula of a mother & the collection of uncountable stramules, merely to help nevermind help, merely [...]

  29. [...] to whore out because otherwise she's never going to meet the cool guys nor will she ever be rid of the suffocating idiocy her mother secretes. Smart girl. [↩] Category: Trilematograf Comments feed : RSS 2.0. Leave your own [...]

  30. [...] is the girl that's there, and so on. What can you do to make your first love taller, your mother less stupid, your childhood less sad ? Yes, unfair, yes priviledge, yes, you name [...]

  31. [...] But wait, there's more! These are women who get caught alone on the farm by marauding troops an' nobody's getting pregnant, not to mention one single stich looser down there! Even the pet goose escapes molestation, because the burnin' an' pillaging confederate revvers burn nothing, pillage some chickens and by next week life "returns to normal", at least as far as Ma' Bidwell's idea of normalcy goes. [...]

  32. [...] the 2014 above and early 2015 ? [↩]A world indeed she knew couldn't exist, so said her mula and therefore so it is!!! [↩]Unless, of course, one's willing to put in the effort to discern [...]

  33. [...] of the necessary interplay between insufficient brains and environment constraints, but because the mula prevails, right, and whatever idiocy she whispers in her daughters' ears will be with us for that [...]

  34. [...] pants. And why the fuck not ?! It's a beach town, after all ; and if you ask any of the local mule they'll tell you it's "unfrequentable" because "it's so dirty" and "full of prostitutes". As [...]

  35. [...] They actually have a Mula store, here! And it's quite evidently for mule! [...]

  36. [...] over, every single fucking day, no exceptions. Her adequacy is not something she's inherited from Mother Mula -- it is something she purchases with blood, sweat and tears, every single fucking breath she [...]

  37. [...] very stupid young cunts (no, nobody believes or to any degree credits your Intel-issued certs ; take it off and shake it well). There's even one or two actually passible in the line-up, I [...]

  38. [...] bullshit. If the taxpayer wishes to be an actor that's truly fine, but let him go up on the stage, and pay his dues ; under no circumstances let the stupid cunt do stupid "just as good" shit specifically engineered [...]

  39. [...] If the taxpayer wishes to be an actor that's truly fine, but let him then go up on the stage, and pay his dues ; under no circumstances let the stupid cunt do stupid "just as good" shit specifically engineered [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.