O suta de cuvinte - CXXX
[...]a trecut atata timp... ce mai conteaza ? Nu-mi bat capul.
Dupa a inceput un film in care pe o scena era luminat un cal de futai fix ca si al meu. In fata lui a venit un prezentator in costum negru si a explicat ce urmeaza sa vedem. O fetita, de numai 14 anisori neimpliniti, virgina, cu sinii de 1 kilogram bucata va cunoaste "misterul iubirii carnale" direct in fata lor. In timp ce vorbea pe ecrane in spatele lui se derulau imagini.
Carina!
Nu era decit topless, in toate avea centura de castitate pe ea. Dupa un ropot de aplauze, cred [...]
Friday, 18 February 2011
Fi-ti-ar continutul platit ...
Friday, 18 February 2011
Tu te plingi ?!
Friday, 18 February 2011
Nu ma plang, uite tac ... revin.
Friday, 18 February 2011
... ca am lesinat ...
Friday, 18 February 2011
Acest comentariu nu este disponibil gratis.
Friday, 18 February 2011
Deci am castigat? :D:D:D
Friday, 18 February 2011
Nope :)
Friday, 18 February 2011
Dacă îţi spun că simt nevoia să te înjur, mă crezi? :D
Friday, 18 February 2011
Cu pula sau cu pizda ?
Friday, 18 February 2011
Asa cu de toate. Sa fie treaba treaba.
Friday, 18 February 2011
Baga sa vedem, ce salata de tuna stii face.
Friday, 18 February 2011
Ai promisiunea mea ca ti le-oi spune odata fata-n fata :)
Saturday, 19 February 2011
Am intrat pentru prima oara pe Trilema, pentru ca ai comentat la unul din articolele mele, articol care a fost publicat de Ionut: "Romania cerseste atentia U.E." si declarai ca romanii se lamenteaza si ca nu e normal ca U.E. sa accepte puzderia de hoti si curve cu care am speriat Vestul. Eu imi doream sa iti raspund, dar cum mi-am facut cont pe polimedia recent, nu am suficienta karma... desi eu am o karma puternica in realitate. Oricum, iara raspunsul:
Saturday, 19 February 2011
Nimeni nu spune ca romanul este perfect, dar trebuie sa analizam lucid aderarea noastra la U.E., nu doar din perspectiva slugoului, dar din perspectiva Omului demn care are ceva de oferit. Sa inteleg ca tu consideri ca numai Romania are tigani, hoti, lenesi, curve? Atunci esti intr-o mare eroare! Daca nu astepti nimic de la ceilalti, atunci ei vor considera ca nu meriti atentia si chiar te si vor fura, ca doar tu nu ai alte asteptari, cel mult sa se aseze altii cu curul pe fata ta??!!!
Saturday, 19 February 2011
Pai foarte bine, asta propun si eu, s-o analizam din perspectiva omului demn, care are ceva de oferit. Da' cu seriozitate, nu metafizic, si itemizat. Deci, ce avem de oferit ? I-am ajutat sa-si curete aparatul functionaresc de coruptie ? I-am invatat cum sa cultive pamintul, mai eficient, mai eficace, mai ce ?
Aia sa-mi raspunzi mie, nu patetisme, nu hoti, lenesi, curve, ca alea nu-s elementele discursului meu si cu atit mai putin ale preocuparilor mele pe tema. Mie sa-mi zici clar : dom'le, le-am facut o ciorba de leustean, si-un origami, aici si acolo.
Deci ?
Saturday, 19 February 2011
oftopicatzilor!
Saturday, 19 February 2011
Da' nici raspuns n-am capatat, se pare.
Saturday, 19 February 2011
Ce i-am învățat noi pe europeni:
- inventatorul insulinei – Nicolae Paulescu;
- primul zbor efectuat de Om cu o masinarie inventata de catre: Traian Vuia;
- primul zbor al Omului cu un avion cu reactie inventat de catre: Henry Coanda;
- primul om care a pus bazele ciberneticii: Stefan Odobleja;
- inventatorul primului instrument de scris modern, fara de care, scrisul, deci educatia, ar fi fost o povara imbratisata de foarte putini: Petrache Poenaru;
- dr.fiz. Eugen Pavel, de la Institutul de Fizica Atomica de la Magurele, a realizat un CD ROM (din sticlă) cu o capacitate de stocare de 15.000 ori mai mare decat a unuia obisnuit. Pe 5 astfel de CD uri ar putea fi stocata intreaga Biblioteca a Academiei Romane, iar informatiile ar putea rezista…5.000 de ani!!! In noiembrie 1999, invenţia sa a fost premiata cu medalia de aur la Salonul Mondial al Inventiilor „Bruxelles Europa”, iar autorul doreste cu orice pret producerea de serie în România;
-Constantin Pascu a realizat în anul 2000, în premiera mondiala, un aparat care purifica aerul în spatiile de locuit: distruge bacteriile din aer, retine praful şi fumul de tigara, atmosfera devenind „ca în salina sau pe litoralul marin”;
- la salonul inventiilor de la Geneva (aprilie 2001), Romania s a clasat pe locul I în privinta numarului de premii obtinute si pe locul II (după Rusia) ca numar de inventii prezentate. Adica a luat premii pentru toate cele 62 de inventii prezentate (22 premii I; 18 premii II; 22 premii III)!! Delegatia romana s a mai întors de la Geneva si cu 4 premii speciale din partea delegatiilor altor tari, un premiu de creativitate (pentru Ionut Moraru inventia „Biomer”), Medalia expozitiei si Diploma salonului pentru contributia exceptionala in promovarea inventiilor;
-elevii constanteni de la Colegiul National “Mircea cel Bătran” au castigat marele premiu la un concurs organizat de NASA, la care au participat tineri din 11 tari şi 10 state din SUA, si la care Romania a mai primit alte 13 premii si mentiuni. Marele premiu NASA a fost castigat de echipa alcatuita din Alexandru Babeanu, Adela Capilnasiu, Claudiu Cherciu, Sevda Memet, Iren Resit şi Daiana Toporau cu proiectul de cercetare “Dacia’s”, sub coordonarea profesorului Ion Bararu de la Colegiul National “Mircea cel Batran” din Constanta;
-un roman a inventat dispozitivul care descopera cancerul in sase minute: cercetatoarea Raluca Van Staden (chimista), care a primit la Geneva premiul pentru cea mai buna femeie inventator;
-o noua descoperire care ar putea revolutiona medicina in lupta contra cancerului a fost facuta de cercetatorii de la Institutul national francez de sanatate si cercetare medicala; specialistii din Franta sunt condusi de doi romani: Nicolae Ghinea si Aurelian Radu.
Si exemplele ar putea continua, dar nu am eu o viata intreaga sa le scriu.
Dar resursele noastre unde s-au dus? Nu conteaza, nu-i asa?
Tu da-i in continuare cu curve, tigani, lenesi etc... poate ca o sa conteaza pentru cineva din viitor ca sa-si faca o parere despre romani si locul lor in Europa!
Saturday, 19 February 2011
Q.E.D.
Saturday, 19 February 2011
Nu cred ca te apropii macar de problema. Situatia echivalenta ar fi ca eu sa discut de sedentarismul cetatenilor si tu sa-mi atragi atentia ca avem laureati olimpici printre noi. Om fi avind, dar grupul nu se salveaza prin indivizi, tot asa cum nici indivizii nu se salveaza prin grup (discutia aia-i aici).
Nu cred nici ca-i o idee buna sa imprastii discutia asta prin toate cele doua mii de articole care n-au nici o legatura cu ea de pe Trilema. Am tolerat s-o incepi intr-un loc unde n-are legatura, hai macar sa continuam tot acolo.