Nesimtirea-n parcuri si alte locuri publice

Sunday, 13 March, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Acum doua zile mergind dinspre BNR inspre sediul BRD am taiat-o prin Parcul Rozelor. De-asta s-a si construit Parcul Rozelor acolo unde se afla el : pentru ca oamenii bogati si importanti, care conteaza pe lumea asta in general si-n orasul asta in particular sa poata sa se plimbe prin verdeata de la o banca spre cealalta.

La douazeci de metri de scena in aer liber, printre troiene in topire, o proasta imbracata-n hainele clasei de jos (blugi + geaca de pinza umpluta cu material sintetic) tocmai isi dezbraca progenitura ca sa se poata caca. Pentru ca asa procedeaza romanii inferiori, se caca in Parcul Rozelor. Si daca ne enervam si-l inchidem, sa nu mai aiba ce cauta acolo toate animalele, se vor supara si vor face mitinguri ca "e nedrept" si ca de ce sunt ei exclusi de la viata cetatii ?!?!?

Mitinguri in urma carora vor ramine, bineinteles, munti de coji de seminte de floarea soarelui si valuri de alte ambalaje goale (numa' plastic). Si-atit.

Astazi, in Parcul Botanic, hapt in mijlocul unui rond, o familie de inferiori plasticati de-astia tocmai isi sustinea progenitura... sa se cace. Pentru ca ei asa procedeaza, romanii inferiori, daca "ala micu'" are o nevoie, repede, jos budigaii si caca-te-n public, frate. Asa fac ei.

Sa mentionez ca in Parcul Botanic exista de altfel toalete, special amenajate, unde oamenii s-ar putea caca intr-un bol de portelan, si eventual chiar trage apa dupa (teribile obiceiuri nepamintene) ? Ba chiar daca au consumat ciuperci halucinogene in cantitati industriale li s-ar putea intimpla sa uite cine sunt si sa se spele pe miini dupa ? Sa... doamne fereste, iertati-ma ca mentionez satanicele cuvinte, dar sa chiar foloseasca... hirtie... igienica ?! ?!? !??!

Buda din Parcul Botanic este de altfel foarte cocheta, absolut curata, si dintr-un motiv cum nu se poate mai simplu : romanii inferiori n-o folosesc, ca ei se caca direct in ronduri. Ce, nu-i natural ? Nu-i intelegeti gresit, ei sunt ecologisti. Motivul pentru care orice tufa de ienupar de-acolo iti muta nasul nu are a face cu ienuparul cum n-are a face cu teroristii, sau cu libienii lui Gaddafi sau cu boschetarii. Motivul pentru care orice tufa de ienupar de-acolo iti muta nasul este ca romanii inferiori s-au cacat in ea. De nenumarate ori. Istoric, in fiecare an, mereu.

Probabil ca fapturile plasticului nu sufera sa faca in bol de portelan, si nu au atita capacitate mentala cit sa-si mugeasca aceasta dificultate intr-un fel pe care l-am putea intelege si noi, ca n-ar fi mare lucru sa-l inlocuim cu un bol de plastic, sa fie si ei fericiti.

Ne chinuim sa lamurim lumea sa stringa dupa animalele de companie ? Povesti. Banatul, care-i fruncea, are asa pe frunte un cacat aburind, proaspat lasat de-un puradel care miine va vota, amintindu-si cu drag de bunele invataminte pe care le-a primit de la vita de ma-sa si ghiolbanu' de ta-so. Dupa care se va caca in glastra. Pai ce, nu-i cu iarba, cu verdeata ? Nu-i natural ? El e de fapt un ecologist.

Sunt foarte nemultumit, dragii mei, sunt foarte nemultumit c-am ajuns sa suspectez vazele cu flori de pe mesele din restaurante, am mereu senzatia ca va sari afara de-acolo vre-un plod de roman inferior, in curu' gol (si minjit).

V-as ruga, in incheiere, sa n-o dam in diverse : nu-i vorba de "tigani", de "elemente", de nici un fel de "altcineva". E vorba fix, dar fix de romanul mediu, care incaseaza salarii medii, care are opinii despre Codul Muncii, care-si da cu parerea pe forumuri, si care considera ca-i ok sa se usureze-n spatiul public. Ca "o baut". Ca "are nevoie". Ca "ala micu'". Ca exceptii.

Rusinos. Cel putin spus rusinos.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

18 Responses

  1. Mihai B`s avatar
    1
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Sunday, 13 March 2011

    mircea, comanda-mi si mie niste magic mushrooms. :))

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 13 March 2011

    Da' ce-s io buei, dilar de etnobotanice ?

  3. mo, da' nu e nevoie de fertilizer si pentru plante? aia faceau trandafirii sa fie mai frumosi la vara, gen.

    apropo de Botanic, cre' ca o singura data m-a apucat pe-acolo si atunci ori am gresit eu usa ori erau incuiate toaletele.

    :pokerface:

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 13 March 2011

    Probabil ca le incuiase cineva indignat de posibilitatea de-a se pierde asa, auirea, niste fertilizar de-ala fertig.

  5. bianca ankutza`s avatar
    5
    bianca ankutza 
    Sunday, 13 March 2011

    Faza asta mi s-a intamplat si mie intr-un parca mare din Brasov. Deci asta se intampla peste tot in Romania ! Nu m-am referit ca am fauct eu :)) ,m-am referit ca am vazut !

  6. vai dar cat elitism vestimentar

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Monday, 14 March 2011

    @bianca ankutza Foarte urit.

    @F Cred ca ai identificat corect problema articolului :D

  8. gheorghe`s avatar
    8
    gheorgheinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 14 March 2011

    Warning: readfile() has been disabled for security reasons in /home/polimedi/public_html/trilema/wp-content/themes/trilema/single.php on line 95

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Monday, 14 March 2011

    Unde vezi asta ?

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Monday, 14 March 2011

    Corect, am reparat. Multumesc.

  11. Ma intreb de ce numai la noi sunt exceptii de acest gen. In alte tari de ce nu fac oamenii sau copii treburi murdare in parcuri?

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 March 2011

    Pai depinde de tari. In Egipt fac. Din ce-am auzit si-n India fac. Asta e, astia suntem.

  13. mai se intampla asa ceva si in alte tari dar spre exemplu in Germania sau in Franta nu o sa vezi asa ceva ;) , poate sa faca si pe acolo dar tot un roman :))

  14. Da' voi ati vizitat aste alte tari sau vorbim asa de prin auzite?

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 March 2012

    Mai din inchipuite, mai din imaginate, mai din vazute la telenovel...

  16. Prima variantă se aplică în special în cazul Namibiei. Cel puțin pentru ăia care n-au Flash. Haters gonna hate.

  17. deeukaa`s avatar
    17
    deeukaa 
    Sunday, 29 March 2015

    astia suntem..altii de unde

  1. [...] minte ca va povesteam taman ieri despre trogloditii care traiesc printre noi [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.