Inotul conjugal

Thursday, 15 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Daca mai multe cupluri sau familii cam de-o virsta (eventual colegi, prieteni din scoala, cum o fi chestia) se duc impreuna in ceva excursii ori calatorii, va trebui intre alte probleme rezolvata si problema lui "cine se culca cu cine la noapte".

Nu in sensul neaparat de culcare in directia somnului, cel putin nu intr-o prima faza, chiar daca adulti fiind dupa un numar-doua deja somnul este inevitabil.

In practica cel mai probabil vor fi cazati in camere cu cite doua paturi, pe perechi, ca asa-i cutuma sociala, in deplasare se doarme-n cuplu. Asta in caz ca va intrebati de ce diversii oameni de afaceri iau cu ei secretare-n calatorii : peer pressure. E penibil sa dormi tu singur cind toata lumea din hotelu' ala doarme cu cite-o fata-n camera (chiar daca vasta majoritate o fute cit o futi si tu).

Aici lasam un rind liber in care va intrebati daca titlul are sau n-are legatura cu articolul si faceti predictii.

Si-acum, fata de problema "cine se culca cu cine", exista doua clase de solutii. Prima, si cea mai comuna in virtutea faptului ca majoritatea oamenilor sunt de fapt un fel de vite si nu-si pun rational probleme, ci pur si simplu urmeaza valul si fac si ei "ce se face" este dormitul asa cum am venit de-acasa. Aceasta solutie are avantajul predictibilitatii, in sensul ca stim sigur ca nimeni nu se va fute cu nimeni, nici o femeie nu va avea orgasm, chestii de-astea de baza pe-a caror stolida certitudine se si intemeiaza de altfel "societatea". Ea mai are si dezavantajul desprinderii de realitate, in sensul ca se bazeaza cu emfaza pe o presupozitie cu totul falsa, si anume ca dintr-un set de o jumatate de duzina de alternative, de-a lungul a o jumatate de duzina de nopti la rind, fiecare dintr-o jumatate de duzina de persoane isi va dori sa se culce cu exact una, mereu aceeasi.

Asa ceva e absurd, luati sase zaruri, aruncati-le de sase ori si vedeti daca intr-adevar primul si al doilea dau acelasi numar de fiecare data. Stiti care-s sansele, apropo ? Hai sa socotim. Sansele ca doua zaruri sa cada la fel o data sunt 1:6. Sansele ca doua zaruri sa cada la fel de sase ori sunt 1:36. Trecind la urmatorul set, sansele sa cada la fel sunt tot 1:36, deci impreuna sunt... 1:1296. Trecind si la ultimul set, sansele lui sunt tot 1:36, deci toate trei impreuna au un fulminant 1:46656. Asta inseamna ca intr-un hotel de cinci sute de camere se intimpla cam o data la doi ani, considerind o ocupare foarte aproape de 100%. In restul de cazuri nu se intimpla.

Ceea ce inseamna ca in restul de cazuri apar fara exceptii frustrari, din care se nasc nevroze, psihoze si pe termen lung divorturi si defecte psihosomatice. Iar uneori se nasc de-a dreptul inselari si minciuni, din care se nasc alte nevroze si uneori chiar omoruri sau alte violente. Este ca-i un lucru superb, societatea asta ?

A doua clasa de solutii o reprezinta inotul. Cam orice hotel are o piscina, iara daca nu un bazin de inot tot se gaseste undeva. Se alege un sistem de semnalizare, de exemplu fetele se dezbraca-n pielea goala cite una, sau se aseaza in capul piscinei, sau in fine, ce gasiti. Trofeea tine-un pai in gura. Eventual le da startul. Iar baietii inoata. Care-ajunge primul o fute pe respectiva in seara aia. Dupa care urmatoarea la rind, si idem. Eventual ala care-o cistigat deja nu mai are voie sa concureze, sau nu mai poate cistiga (chit ca nu-i obligatoriu).

Sistemul asta garanteaza ca a) toata lumea se fute cu disperare-n fiecare seara cind apuca, fara discutii si respectiv b) juiseaza gagicile ca din pompa. El mai are si efectul benefic ca stimuleaza in sensul cel mai propriu educatia fizica a cetatenilor, parca dintr-o data nu-ti mai pare ok sa ai burta la treizeci si ceva daca stii ca burta inseamna ca stai pe ea si bati din buze-n sec in timp ce consoarta-ti sta pe spate si bate din buze-n umed.

Evident ca in principiu s-ar putea alege orice fel de sport, sau chiar orice fel de activitate competitiva. Totusi, dincolo de simbolistica seminala asociata inotului el este de departe cea mai buna alegere dintr-un mare numar de motive. In primul rind, competitii nefizice cum ar fi de exemplu sahul sunt o idee proasta din capul locului dat fiind ca mai mult frustreaza, nici nu stimuleaza mens sana in corpore sano si nici nu-s chiar asa diferite de felul in care se imparte pizda-n societatea in care traim. Noi dorim aici niste condimente, nu "hi i heard you like meats so i put some meat in your meat so you can meat while you meat". In al doilea rind, competitii de dexteritate cum ar fi o partida de darts, tras cu arcul scl sunt o alegere proasta pentru ca ierarhia-i prea apasat bazata pe genetica. N-o sa puteti trage mai bine decit mine si daca altceva nu faceti decit sa va antrenati toata viata si eu vin la competitie beat si trag cu un ochi inchis. Inotul in schimb e o chestie care depinde in buna masura nu doar de antrenamentul cit si de starea de moment a persoanei.

Pe scurt, in urma unei lungi experiente pe tema s-a stabilit inotul e cea mai buna alternativa. Nu sunteti obligati sa credeti fara a cerceta, puteti verifica si singuri, da' eu va spun ca poate v-a servi la ceva.

Si eventual puteti face tot asa si copiii. Stiti cit e fertilitatea medie a unui cuplu ? Stiti cit de aproape de 100% e fertilitatea medie a unui sixtuplu de-asta ? Si bagati de seama ca n-am socotit decit cazul cel mai simplu, in care-s trei cupluri. Adesea in realitate se merge-n cinci sau sase perechi, faceti voi socotelile.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. Unde gasesti femei asa de deschise la astfel de experiente?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 15 December 2011

    Pai in general in strainatate.

  1. [...] celula de baza a societatii, atomul cum ar veni, nu ?) de care-am povestit deja la articolul cu inotul conjugal, mai exista si varianta perechii de perechi. Indeobste moleculele complexe cu trei sau mai multi [...]

  2. [...] filiation, and vreme, on slavic filiation. Because yes, that's the advantage of whorishness -- exogamy makes better sons and Romanian has more [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.