Inelusul, aplicatie sexuala

Sunday, 27 March, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Daca va numarati printre domnii cei pudici (domnite pudice neexistind, precum preabine stiu din experienta cea mai directa) probabil ca v-ar conveni mai degraba un alt articol, asa ca nu va sfiiti sa dati un click dinsus, unde scrie mare Trilema (pentru ca si este). Daca va numarati printre copii (ca act de nedreptate din partea adultilor, bineinteles) poftiti cu incredere, garantat veti invata chestii noi.

Si-acum sa purcedem in materie : daca va gasiti, de sex masculind fiind, asezat confortabil pe o canapea sau intins de-a dreptul pe pat, si o domnita se indeletniceste cu linsul, suptul si-n general gratulatul bucofaringian al zonei dumneavoastra inghinale (adica ie cu ea in gura, mai popular vorbind), practic ea se poate gasi impachetata in doua configuratii proteice mai frecvente.

Prima, atunci cind isi sprijina greutatea proprie pe genunchi, sta cu fundul pe propriile-i glezne, si eventual (daca se pricepe cit de cit) foloseste musculatura abdomenului si-a spinarii ca sa-si oscileze capul in sus si-n jos pe madularul dvs, cam ca o pirghie asa, iar miinile-i sunt libere sa va dezmierde-n voie. A doua, atunci cind isi sprijina greutatea proprie a curului pe genunchi, da' a sinilor pe coate ori pe miini (pozitie zisa-n popor ca-i "in patru labe") si-si foloseste musculatura gitului ca sa oschileze in sus si-n jos pe madularul dvs, tot cam ca o pirghie asa. Ar mai exista si cazul in care sta ca mula si nu oscileaza, da' noi vorbim de sex aici, nu de incercari nereusite ale nepriceputenilor.

Ei, in ambele aceste configuratii domnita se poate gasi geofizic plasata ori intre picioarele dumneavoastra, in care caz vi-e cu curul aproximativ aliniata gleznelor, functie si de cit de scund va gasiti, ori intr-o parte, in care caz ii mai puteti trage cite-o palma peste fund din cind in cind, daca va vine cheful (si mie imi cam vine, da' sa trecem).

In ambele configuratii, si pe genunchi si-n patru labe fata-i accesibila (cu conditia sa se afle geofizic plasata de-o parte, iara nu intre picioare) aplicarii inelusului, care-i chestia pe care v-oi descri-o acum.

Degetul aratator se introduce cu incredere in anus. Cu incredere nu inseamna brusc, si daca tot suntem la capitolul asta, e drept ca nu-i obligatoriu sa folositi lubrifiant, da' e de asemenea drept ca-i cel putin politicos sa folositi degetul respectiv macar o idee-ntre labiile fetei intii, in principal pentru ca poate-si doreste (degetul, zic), ori odata ce-o intrat in fund nu mai are voie-n pizda.

Iar degetul mare de la aceeasi mina se introduce in vagin. Cu care ocazie constatati ca distanta ce le desparte e vreo doi milimetri asa, si-i puteti freca fetei terminatiile nervoase captive intre matul gros si vaginul mediu intre doua degete ca si cum ar fi o bucatica de catifea. Daca sunteti dexter ii puteti atinge si microputa ei cea ridicola de-si zice clitoris cu degetul mic, da' si daca nu e perfect posibil sa se slobozeasca, dindu-va ocazia sa-i simtiti contractiile orgasmice simultan din ambele gauri, aventura altfel destul de rara la specia noastra, nefiind noi caracatite (inca).

Aceasta invatatura va poate fi prin extensie utila si atunci cind faceti sex, de exemplu cu ea capra, sau de alt exemplu cu ea pe spate si dumneavoastra deasupra : in ambele cazuri, daca ii introduceti un degetel-doua in anus va puteti palpa propriul penis in actiune, ba chiar, daca domnita-i dintre cele antrenate si va ingaduie sa introduceti toata mina (sunt rare, da' de existat exista) va puteti chiar masturba in femeie. Victoria onanismului, ce sa mai.

In speranta ca v-am fost de folos, va urez un traditional domnita fututa!

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

  1. Deci fara sex oral, risc de HPV crescut da?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 27 March 2011

    Da' la barbati HPV-ul n-are decit efecte pozitive, ce, iti cresc polipi pe pula ? Pai foarte bine, altii se chinuie sa-si bage bile...

  3. Mitzaa Biciclista`s avatar
    3
    Mitzaa Biciclista 
    Sunday, 27 March 2011

    Eu aş fi curioasă cum ar fi dacă s-ar introduce orele de educaţie sexuală în licee şi tu ai fi profesor cum s-ar desfăşura o asemenea oră.
    Cum adică Luka fără sex oral? Păi şi fata din poveste ce face? Cântă la microfon?

  4. @Mitz Tu nu citesti deloc ce mai mormai eu? A?
    Vei afla daca nu ... poa' sa cante la ce vrea :)

  5. Mitzaa Biciclista`s avatar
    5
    Mitzaa Biciclista 
    Sunday, 27 March 2011

    Scuzoaiele mele, nu văzui virgula.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 27 March 2011

    @Mitzaa Biciclista Probabil cu multa practica, eventual in perechi si echipe.

    Cum de altfel se si desfasoara la ora actuala, cele la care-s eu profesor.

  7. ramicori`s avatar
    7
    ramicori 
    Sunday, 27 March 2011

    bun sfatul... bine de stiut

  1. [...] Face chiar si cartofi prajiti buei! Plus ca l-am uns recent cu vaselina de-aia prima. [...]

  2. [...] curului da' nu am sa va invat acuma prapastii despre cum sa-i sugeti pula cu destiu-n cur si alte obscenitati ca suntem oameni seriosi cu familii cit si [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.