Djiboutian baobab butter body balm!

Wednesday, 22 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Titlul este rezultatul unei discutii despre sonoritatea cuvintelor, cum se practica intre mine si fete, ca ele-s poete si io-s un suflet fin si delicat. Sau invers. Sau in fine.

Legatura cu articolul n-are, pentru ca vom discuta chestii erotice astazi, ca de altfel in fiecare zi.

Deci, in vederea acestei aventuri, se recomanda in primul rind sa va radeti scrotu' & penisu', macar pe laterale asa, cu o zi inainte. Ca sa nu fie nici iritat, nici alea. Se poate si-n dimineata zilei faptei, bineinteles, ca de cind cu generatia asta pret-a-porter, fast-food scl nu mai are nime' rabdare sa faca nimic calumea.

Dupa care veti avea nevoie de o cantitate de inghetata, ca la vreo jumatate de chilogram* si o cantitate de fete, ca la vreo doua. Mult mai multa inghetata nu se recomanda, ca poate raciti, Trompi apara si pazeste, si mai putina nu se recomanda ca daca ramineti fara va fi incomod sa mergeti sa cumparati (cred eu). Mult mai multe fete nu se recomanda ca e posibil sa se incaiere, in care caz riscurile mari le suferiti pe propria dumneavoastra piele, si anume acolo unde-i ea mai fina (din experienta va spun, c-am patit de-astea, m-au tras din toate partile de eram tot rupt si hartanit, harpiile**!) Mult mai putine nu se recomanda ca nu se poate, dat fiind ca doua e mimininul si cel mai putin cu care merita sa te obosesti cit de-o erectie. Parerea mea.

Daca sunteti din Timisoara va recomand calduros Complexul Studentesc, se gaseste inghetata foarte buna la gelateria aia omonima de linga fostul abator, iara fete idem si la fel. Daca nu sunteti din Timisoara va descurcati voi cumva (de-un parigzamplu, v-ati putea muta in Timisoara).

Odata ce-ati colectat echipamentele necesare, va suiti intr-un taxi ori alt mijloc de locomotie cu ardere interna si va deplasati la locu' faptei, care se recomanda sa fie dinainte ales, umbros, racoros, linistit, cu storurile si zavoarele trase, si echipat cu un pat mare is lat, cam de doi metri juma' pe trei metri si-un pic. Sa fie.

Ajunsi aici dezbracati fetele prin ce tertipuri va vin la socoteala (eu de exemplu le ud, ca-i vara, si seceta, si cica face bine sa fie ude ele, am citit undeva - oricum apa la furtun e ieftina, mai ieftina ca braga), va tolaniti asa pe pat comfortabil si va apucati sa le hraniti cu inghetata, dupa formula patentata una mie, una tie, una mie, una tie. N-aveti nevoie de mai mult de-o lingurita, ceea ce este un avantaj, ca in perioada de criza tre' facute si economii.

Iar ele se apuca sa v-o suga si sa v-o linga, luind problema fara sfiala-n gura, cum le sta de altfel in obicei (am observat eu!). De-aia si doriti sa cumparati inghetata de cea mai buna calitate, ca sa va si catifeleze pielea in timp ce-o hidrateaza si racoresc. Eu personal prefer combinatia de ciocolata cu malaga, desi si versiunea pepene verde - capsuni - menta verde e destul de reusita. Va ramine bineinteles sa descoperiti singur care combinatie vi se potriveste cel mai bine tipului de ten, inclinatiilor, excitatiilor si aspiratiilor dumneavoastra. E cam ca la parfumuri, doar ca aici nu-i cu mirosit, ci cu supt pula.

Daca suferiti de perversitati masochiste le puteti oferi si alcool (de exemplu votca foarte rece, direct din congelator, atit de rece incit se scurge, viscoasa, ca si uleiul), da' astea-s deja chestii infricosate si de rusine, pe care n-ar trebui probabil sa le spun in vazul copiilor.

Mnoa, si-acum stiti secretul untului de corp din Djibouti. Sa va traiasca baobabul!

---------
* Iote minune, ca se poate scrie si asa, ba chiar se si intege perfect! Cine-ar fi crezut ?!

** Va stiti voi! Rusine!

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. pcuntland advices you say?

    acuma aici apare o problema. las' inghetata, de unde gagici ba.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 22 June 2011

    They were invented by moot.

  3. advices nu-i plural.

    gagici mai incolo, gen.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 29 July 2011

    Lalala.

  1. [...] Djiboutian baobab butter body balm! [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.