Distractii de apartament

Sunday, 20 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Cea mai simpla da' in acelasi timp amuzanta chestie pe care-o puteti face cu o fata a l'interieur e sa va jucati de-a evadarea.

Practic vorbind aveti nevoie de-o bucata de sfoara, cu care-o legati pe domnisoara (nuda, bineinteles, c-am stabilit deja ca suntem a l'interieur). Dupa ce-ati legat-o, ei ii revine sarcina sa se elibereze.

Precit va puteti da seama e un joc de societate in cel mai propriu sens, cistiga ori ea daca-i iese ori dvs. daca se da batuta (chit ca o tipa mai ambitioasa asa nu se va da veci pururi batuta, asa ca va veti vedea fara indoiala siliti sa va extrageti victoria direct din trupul ei, mai o imbucatura de tita cu tot cu sfirc, mai o pulpa mai o coapsa mai una-alta - apropo de care chestie, incercarile de-a scapa din funii pun foarte frumos in valoare corpul femeii, apropo de care chestie : rafinamentele expunerii sexuale se constituie in general ca o incercare de-a explora corpul de sub piele, asta-i rolul spre exemplu al dansului din buric, ingaduie constructia mentala a unei frumuseti diferita de simpla suprafata, in baza osaturii-n principal, si ca atare lupta cu legaturile se inscrie intr-o buna traditie, expunind musculatura si ligamentele fetei curiozitatii privitorului).

Exista diverse circumstante pe care le puteti controla pentru a modifica dificultatea jocului. Daca survine de exemplu dupa masaj, cind pielea domnitei e saturata-n unt de cacao ii va fi ceva mai usor sa scape. Daca ii legati bratele strins la spate deasupra de cot ii va fi foarte dificil sa se extraga de-acolo, dar nu imposibil. Aseara de exemplu o superexperta a reusit sa iasa dintr-o grozavie precum urmeaza : un nod strins peste ceafa, pe subsiori si inchis intre omoplati, restul funiei folosita la un triplu nod peste coate, si restul legata frumos de laba piciorului drept, un nod peste glezna, unul peste talpa si-un al treilea peste ele, cam asa masurat ca-i lipsea de la degete si pina la nodurile piciorului cam un tol. Si s-a chinuit fata vre-un sfert de ceas da' pina la urma s-a ajuns, s-a desfacut si-a scapat.

Evident, daca ii montati o pereche de catuse nu mai prea are ce face, eventual completate cu lanturi si lacate (sau daca aveti o obada de-aia fixa), da' in masura in care aveti un harem si nu o singura domnita la dispozitie poate fi interesant si asta, in sensul ca o puteti lega lasind-o astfel la mila publica. Daca i-i sete va trebui sa gaseasca pe careva dispusa sa-i toarne niste apa, sau ma rog, ce beau ele. Nu pare mare lucru asa la lectura superficiala, da' daca-i tre' la buda ? Cine-o sterge ? Si, ca tot veni vorba, puteti incatusa fetele si cite doua. La o singura mina e deja destul de enervant, ca oriunde tre' sa mearga tre' sa mearga impreuna, da' la amindoua miinile ? Orice pozitie tre' cumva negociata, voi stiti cum se poate dormi daca ai miinile legate de altul ? Ies budiste zen din exercitii de-astea, va spun cinstit.

Distractie placuta.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Parca tu aveai casa la tara, fete, platute, etc.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 20 November 2011

    Ce is niste platute ?

    Si daca am casa la tara ce, inseamna ca nu mai am voie sa tin apartamente-n oras acuma ?!

  3. n

    a, ai mai multe sedii de trafit, aha. deci la tara ai plantatia si la apartament vinzi.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 20 November 2011

    Sa ne intelegem, discutam de plante aici ?!

  5. eh, si femei, pai ce dealer ai mai atunci. respekt si ietc.

  6. Si daca are nevoie la buda si face pe covor, cine pierde? :D

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Monday, 21 November 2011

    Ea.

  1. Distractii de apartament pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Intru condimentarea vietii sexuale a cititorului....

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.