De ce se duce SUA de ripa ?

Sunday, 04 September, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ia priviti catinel la poza asta :

obama-sucks-s

I. O singura persoana tine paharul corect. Oarecum aproximativ, ca are degete butucanoase (neam de taranoi, deh). Mai este unu' caruia in mod evident i s-a explicat in repetate rinduri cum sa tina paharu', da' tot degeaba. Nici o singura femeie nu tine paharul corect, centuristele vietii. Cum sa existe civilizatie intr-un catun uitat de lume in care muierile pastreaza probe de sol sub unghii si fauna locului in crapaturile din calciie ? (Mi se pare mie sau ai' in rosu si-o suflecat minecile la taior ?)

II. Us' la ei cit is de inghesuiti. Nu mi-e clar cum poate sa inghita careva in conditiile alea, ce facem aici mincam sau ne cintarim ?

III. Privind global, chestia e un fel de doua feluri. Lumina ba discreta-n stinga ba puternica-n dreapta, ce-i totusi, budoar sau sala de expozitie ? Eleganta discreta sau baroc revarsat ? Nu ne putem hotari la o chestie, de care sa ne tinem si pe care s-o executam.

IV. In societatile civilizate, locul de onoare e-n capul mesei. Intre triburile de maimute si alte dobitoace, locul de onoare e-n mijlocul mesei. Tendinta spre interactiune subumana e evidenta-n modul gregar in care se-nghesuie toti in Mr. President cacornutele care ei si is. Muuu MUUUU.

E trist, tovarasi. Sa ne bucuram cit mai exista cine sa stie citi, ca la cum arata viitorul nu suna prea bine.

Category: SUA care este
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

19 Responses

  1. Ia priviti voi mesajul asta : sunati in israel, moar jews.

    Uite Franta cu jewul Sarkozy, a luat 1/3 din petrolul Libiei.

  2. bai frate, tu i-ai facut ceva scriptului, nu se poate.

    mdeci - resetez ieri dimineata IP, citesc cateva articole random, intra asta. resetez ieri seara IP, citesc cateva articole random, iar intra asta. resetez IP azi-dimineata, citesc cateva articole random, intra asta. resetez IP acu' 3 minute, citesc doua articole, intra IAR asta.

    asa ceva e pur si simplu si de-a dreptul.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Friday, 9 December 2011

    @Huice Deci cum ?

    @Alex Stii Dilbertu' ala cu generatoru' de numere aleatoare ? Io nu i-am facut nimic, da' nici n-am ce-i face.

  4. americanii sunt niste idioti, sunt prosti facuti gramada. se pricep doar la marketing, au stiut sa vanda ideea de SUA tara tuturor posibilitatilor, ceea ce e un bullshit dar multa lume a cumparat ideea asta si cred cu vehementa ceea ce spun ei, si asta doar pentru ca stiu marketing si atat.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 December 2011

    Da' cam citi americani cunosti tu ?

  6. Nu vedeti ce bine arata pentru ei!? :)))

  7. De de Doamne Iarta-ma as da bani ca sa te citesc?:|

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 March 2012

    Ca sa-ti mai limpezesti din nelamuririle de genu' asta.

  9. Ce cacat!

  10. SUA se duce de rapa si daca ar tine toti corect paharele alea :)

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 2 October 2012

    Si-asta-i drept.

  12. Vexare`s avatar
    12
    Vexare 
    Sunday, 17 March 2013

    Da' care tine corect?

  13. Americanii oricum sunt prostanaci de felul lor...

  14. Chambers de la Cisco, ala de nu-i incap degetele pe piciorul paharului?

  15. Si pana la urma de ce conteaza cum tinem un pahar? Noi putem sa tinem corect ce vrem ca tot la 100 de ani in urma lor suntem ...

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Thursday, 15 August 2013

    Nu chiar. S-or pus baietii pe recuperat decalajul la modul serios, stii ce aproape is deja ? In curind ajung ca-n Romania din 1980, nu mai e mult. Nechezol si salam cu inlocuitori.

  1. [...] mai e preocupata de adevar si realitate si isi petrece timpul catalogindu-si scamele din buric, asa implozie intelectuala nu s-a mai vazut de multa [...]

  2. [...] lu' prostalau' ala de si l-or ales americanii mai nou drept reprezentativ (si pe buna dreptate, intr-un sens). Cel mai token black guy din istoria token black guy-lor, e si el in plus [...]

  3. [...] yes, indeed, the perfect setting for a very highly protocolarly party! Nothing like that monkey sadness, nothing at [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.