Cabinetul stomatologic din curte

Saturday, 21 May, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Continuam traditia inceputa pe 21 Mai 2010, adica fix anul trecut, de-a ilustra cele mai recente trenduri si tendinte in fascinantul si fabulosul domeniu al medicinei dentare cu o radiografie panoramica :

cabinet-stomatologic-1

Precum puteti constata, designerul a scapat din vedere sa scrie Cabinet Dentar cu singe pe zidul din fund, folosind in loc spray negru. Suntem convinsi insa ca pe masura ce cabinetul isi va intra din plin in activitate aceasta lipsa se va remedia treptat.

Ne permitem sa sugeram de asemenea citeva imbunatatiri minore, precum adaugarea tigvelor fostilor pacienti in tepusele gardului, pentru ca persoanele interesate sa poata verifica cu usurinta deosebita rezistenta a lucrarilor efectuate in contra elementelor, precum si optional deschiderea unei expozitii de aparatura medical-stomatologica cit si chirurgicala de ultima generatie, sau in lipsa saparea unor gropi acoperite cu paie si umplute cu apa, in care sa rugineasca lent, printre colonii de parameci, euglene verzi si clostridium tetani, un numar oarecare de calcitrape.

In tot cazul, uram temerarilor pacienti noi si noi succese in dezvoltarea multilaterala pe trepte de masochism tot mai inalte, a durerilor plenare din veac.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

One Response

  1. [...] Cabinetul stomatologic din curte [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.