Bastinado

Wednesday, 12 January, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Daca tot sunt principala autoritate in ce priveste chinuirea aproapelui din spatiul lingvistico-cultural romanesc ma gindesc ca-mi revine importanta sarcina de a va invata la rele. Pai atunci daca-i musai cu placere, ce sa zic.

Bastinado numeste bataia aplicata talpilor. Istoric vorbind practica este o inventie otomana in partile noastre de lume, dar s-a folosit de-a lungul mileniilor si-n China si-n Orient. Este deci un mijloc de tortura reputat si respectat, cu o indelunga traditie, ba chiar in perioada moderna s-a aplicat intr-o veselie in "tarile civilizate", Grecia, Italia, alea.

Motivele pentru care-i reputata si respectata sunt numeroase, sa le enumeram ingrijit :

  • Este foarte dureroasa. Cu exceptia bataii aplicate direct organelor genitale (vulvei, anusului sau testicolelor) nu exista zona mai sensibila pe suprafata trupului victimei.
  • Corect executata nu lasa urme vizibile, talpile nu formeaza vinatai. (Efectele pot fi detectate daca se foloseste tehnica avansata de investigatie, bineinteles).
  • Este dizabilitanta. Victima pierde abilitatea de-a umbla pentru citeva ore sau chiar citeva zile, raminindu-i sa se tiriie abject pe coate si genunchi, ceea ce evident adauga un intreg nivel de umilinta durerii.
  • Este intima, intr-o masura similara bataii aplicate la fundul gol, cu beneficiul suplimentar ca nu implica expunerea genitalelor (cel putin in cazul femeilor din motive complicate e practic imposibila corectia dorsala fara expunere genitala).
  • Durerea isi pastreaza intensitatea minute si in cazul unei batai dure chiar ore dupa ultima lovitura, asa incit este un mijloc excelent de-a ajuta memoria defectuoasa pentru viitor.

Pentru rezultate bune aveti nevoie de un instrument greu si semiflexibil. Un cablu gros de curent (ca de exemplu coada unui prelungitor), un baston de cauciuc gros de doi pina la cinci centimetri in diametru, curelele de transmisie ale pompei de apa ale masinii sunt exemple de instrumente perfect adecvate aplicatiei. Obiectele rigide (precum un retevei din lemn) sau sfichiurile (biciuri, joarde, curele) sunt complet inadecvate : prima categorie pentru ca vor aduce daune tendoanelor si oscioarelor piciorului in mod disproportionat fata de durerea cauzata, ultima categorie pentru ca pielea talpii este in general rezistenta, zona dureroasa este sub piele si nu reusesc s-o atinga.

Tehnica corecta este sa aplicati lovituri usoare si frecvente, cu o crestere treptata a intensitatii urmata de-o pauza (sau de aplicarea pe cealalta talpa). Nu forta impactului este sursa durerii, ci repetitia si durata exercitiului combinate. In general victima va trebui legata. Daca nu aveti la dispozitie stocks (care ideal prezinta doua orificii pentru miini intre cele doua pentru glezne) va puteti descurca si cu un capat de sfoara, legati incheieturile miinilor intre cele doua glezne, eventual plasind un butoi ori o minge de exercitii sub victima pentru a-i asigura o pozitie corespunzatoare.

Bastinado este cea mai buna masura pentru rezistenta nervoasa a oricarei persoane si ca atare este metoda mea favorita de-a evalua calitatea supunerii unei sclave. De prisos sa mentionez ca nu chiar orice femeie luata de pe strada e capabila sa-si tina firea si sa inghita trei-patru seturi fara sa-si plinga toata splina si in general sa faca ca toti dracii (sa notam si ca rezistenta barbatului mediu e mult inferioara rezistentei femeii medii). Cele mai competente sunt insa capabile sa stea cuminti, fara sa-si miste deloc picioarele. De asa femei e probabil indicat sa va temeti, pentru ca nu prea este mare lucru de care sa nu fie capabile daca-si pun mintea.

In fine merita mentionat ca vorbim totusi de o metoda de tortura, si chiar daca practica ocazionala este fara indoiala tonifianta totusi aplicarea in exces are la fel de fara indoiala efecte nocive pe termen lung asupra beneficiarei. Ca atare, nu se recomanda sa abuzati, nici in intensitate, nici in durata, nici in frecventa. In particular nu-i o idee buna sa obligati victima sa-si foloseasca prea mult talpile (umblind, alergind, sarind etc) imediat dupa, sau atita timp cit durerea persista.

In incheiere va urez suferinta placuta.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

3 Responses

  1. "minge de exercitii "

    minge medicinala ii zice prin partile noastre.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 14 January 2011

    Asa asa, ca bine zici.

  1. [...] he's given his runt is beyond fucking stupid. Seeing how she's a streetwalker even something like bastinado's off limits, and if for some reason I can't conceive I'd someday end up actually whoring out my [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.