Reteta Trilema

Thursday, 15 April, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Nu stiu daca putem vorbi de o reteta Trilema. Cum adica, ce reteta ? Pai reteta succesului, neamule.

Care succes ? va intrebati dumneavoastra. Ma intreb si eu. Dar iata ca exista cetateni care nu se intreaba, ci afirma :

modelul_trilema_s

Deci cum face asta ? Poza mare pe fundal ? Bun, facem si noi. Ma rog, piramide, chestii, bune or fi si blocurile gri. Daca n-am iesit din Ferentari toata viata, ce sa-i faci ?!

Subiecte variate ? Bun, si noi putem subiecte variate. Iote, facem frumos un quiche onlain din ajax, spam, ham si cum te dezvolti in fiecare zi. Ca asa trebe', teme de-astea mai culturale, nu orice prostie merge. Nu poti sa te apuci sa scrii de telefoane si pitipoance-n autobuz ca de obicei, tre' sa faci asa, reflexiv. Adanc. Si baga-i si byline acolo, rafinat, ceva cu cogito-n el.

Sigur, era candva la moda chestia cu blog de nisa. Parca fix anu' trecut. Da' nu mai este. Nu din cauza c-o scris unu' Mircea Popescu despre ce prostie-i aia, ci pur si simplu. Nu mai este. Si nici celelalte schimbari de ton, metoda, tematica, stil, ritm, rima si masura pe care un observator interesat le poate observa de la o posta-n "blogosfera" de top A Klasse nu vin de la aia ca sta toata lumea cu ochii pe Trilema ca pe butelie, sa vaza ce-o mai coace asta ?

Nici vorba, nimeni nu citeste Trilema, si Popescu ala-i un irelevant.

Io-s de acord si n-am nimic impotriva. Da' sa-i spuna cineva si aluia de se canoneste cu blogoreea.info. Cine-o fi el ? Pai, asa la o prima estimare, 87.239.230.103. Cine mai e prin zona ? E, unu cu zoso.ro, pe 87.239.230.59. Da-i coincidenta, pur si simplu s-o nimerit cineva pe-acelasi C-block. Aleator. Era wireless-ul deschis intr-o dimineata si-a intrat o albina prin antena.

De incheiere : am chiar explicat, onest si de buna credinta, in clar, limpede si lamurit, care-i secretu'. El nefiind secret. Posturile-s in arhiva, nu-i nici o rusine si nici o suparare. Si nici nu astept sa-mi pupe nimeni inelu', ca nu port inele.

N-are rost sa va pierdeti vremea cu cacaturi de-astea de scoala profesionala, pentru ca Trilema nu-i forma ei. Numa' chinezii copiaza asa, la cum arata, si-ti fac placute de frana din lut ars si vopsit, care arata fix ca niste placute de frana ceramice de inalta performanta. Atata ca nu franeaza. N-are rost, pacat de tineretile voastre.

Mai bine puneti mana si faceti treaba calumea. Nu-i nici o rusine sa recunosti ca altu-i mai destept ca tine, si-ai invatat ceva de la el. Ba chiar, in ce priveste ultima parte, e de-a dreptul de lauda.

Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

  1. Cravată cu vrâste, cămașa roz si privire rătăcită, un adevarat model de rafinament.

    Habar n-am cine e muppet-ul din imagine. Iertată-mi fie ignoranța.:|

  2. hopa, imaginea hm, poate fi mai buna...

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Friday, 11 June 2010

    Iote ce-am mai uitat de postu' asta...

    Intre timp operatiunea "sa-l facem sa arate mai aproape de Trilema" continua pe diversele bloguri de topitop din .ro

  4. Mama cata hateru.

  5. Deci ce ti-a facut baiatul asta zoso tie?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 5 December 2011

    Nu mi-a supt-o la timp.

  7. urasc societatea in care traiesc:))

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Sunday, 4 March 2012

    Nu uri, fute :p

  1. [...] inteleg ca-i la mare moda copiatul modelelor de succes. Ca are loc sub aspectul cel mai superficial sau se face mai aprofundat, ca-i partial sau de-a dreptul complet mai putin conteaza, pina la [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.