Pupatul in fund

Thursday, 28 October, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Am ca o curiozitate in legatura cu chestia din titlu, pe care o vom discuta pe larg in continuare. Intrucit ma refer la actul respectiv in cel mai literal sens cu putinta, m-am gindit sa va informez din timp, in caz ca nu-i chiar cel mai bun moment pentru dumneavoastra (de exemplu pentru ca tocmai imbucati dintr-o delicioasa rulada cu nuci si rahat), ca sa stiti si sa reveniti mai tirziu.

Ei dragii mosului, multi am fost, putini am mai ramas... Dar iata ca soarta cea cruda si nemiloasa ne va mai desparti o data, cind veti afla ca urmeaza sa va intreb daca va pupati in fund partenerul de viata, cine-o fi el. Nu zic tot din cinci in cinci minute, ca iti mai fi avind si treaba pe lumea asta, si nu zic neaparat in public, precum nu zic nici metaforic (da' asta am stabilit deja). Dar zic intentionat si cu inteles sa-l pupati in fund, nu ma refer la curiozitati de-astea benigne, la "am bifat-o si pe asta".

Nu-i obligatoriu sa nu se fi spalat cetateanul sau cetateanca, nu-i nevoie sa-i luati proaspeti de pe buda sau dupa 16 ore de santier, dar e obligatoriu sa fie cu inteles, asa cum si pupatul pe gura e cu inteles. Nu cred ca ati sustine ca pupatul cel obisnuitul si banalul e "lipsit de orice insemnatate", ca nu comunica nimic. Comunica, ori iubirea dvs cea adinca si nesfirsita, ori simpla relationare, are, adica, dincolo de mecanica si fizica o importanta ideala.

Totastfel, pupatul in fund poate sa comunice supunerea sau regretul sau iarasi iubirea cea adinca si nesfirsita, mai putin conteaza, atita timp cat e asumat emotional. Sa zicem, daca ajuta contextualizarea, ca v-ati certat aspru cu consoarta, ori de la bani ori de la stat prin baruri ori ca nu va lasa sa fumati ori ca vrea copchii ori ca din ce motiv oarecare, si-n semn de parere de rau si intru iertare o pupati in fund. Simplu.

Sau dimpotriva, dupa ce va cearta bine pina-i implorati mila va ofera, generoasa, cu un gest imperial, fundul. Daca-i pina acolo, poate ca in fiecare dimineata, inainte de-a porni la munca, dupa ce i-ati pregatit micul dejun si baia fierbinte cu saruri minunatei printese care prin simpla ei existenta va da un sens vietii, dupa ce i-ati facut masaj si i-ati lustruit cizmele cu mustatile, inainte sa va repeziti nemincat pe usa afara sa prindeti ultimul autobuz o sarutati tare si apasat fix in gaura curului, ca sa va amintiti tot restul zilei de munca pentru cine munciti dumneavoastra.

Pina la urma putin conteaza cum si de ce, fiecare cu ideile si reprezentarile lui, care-s ale lui proprii si-l privesc. Dar eu va intreb, o faceti ? Pupati in fund ?

Si, daca raspunsul vine asa cum il banuiesc din ceva motive ca nu, intrebarea de-a doua este, bineinteles si previzibil, de ce nu ? Atita timp cit se poate, de ce vi se pare normal, natural ba chiar evident si neaparat raspunsul "nu" ? Sa va atrag atentia istoric vorbind ca si suptul pulii era intr-o vreme "normal ca nu, ce, ma crede curva ?!". Ba chiar sexul anal inca mai e privit, in diverse grohotisuri neatinse de spiritul timpurilor, in cine stie ce pustietati si creieri de munti drept tabu, exact la fel, "bineinteles ca nici vorba" ? Pe scurt, n-as pune mare baza pe bineintelesurile si sigururile astea social-acceptabile si universal-normative, douazeci de ani trec ca un vis si brusc va treziti ca de-acum trebuie sa faceti (bineinteles ca da! sigur ca evident! toata lumea face!) exact ce bineinteles ca nu faceati ieri. Riscant sa te iei dupa "ce face lumea", ca adesea ajungi sa pupi fix unde-ai scuipat, si pe urma sa scuipi iara, in aceeasi viata de om. Parca-i mai sanatos sa ai niste idei proprii. Nu stiu, zic si eu.

Dincolo de asta, dati-va seama ca daca iubita dumneavoastra bineinteles ca nu va pupa in fund, atita timp cit funduri exista si de pupat ele pot fi pupate, s-ar putea sa fie ca bineinteles ca-l pupa pe altul. Pina la urma, de ce nu ?

Pina la urma, ce alta insemnatate are refuzul asta categoric, "bineinteles ca nu-ti sug pula", "sigur ca nu te pup in fund" dincolo de simplul si banalul "tu nu esti suficient de ... cit sa ma deschid eu pina intr-acolo", ala cu care v-ati mai intilnit probabil in viata asta, ca v-o fi terorizat copilaria, pe cind fetele erau virgine si se pastrau "pentru cineva special". Altcineva.

Altcineva care poate sa existe sau poate sa nu existe, dar nu conteaza : atita timp cit nu sunteti dumneavoastra ala pe care fata-l pupa-n fund, e perfect posibil sa apara el mai tirziu. Pur si simplu, mergind pe drum printesa intilneste un tip, si ala-i tipul pe care simte ea in toata fibra buzelor ei ca l-ar pupa si-n fund, si sanatate buna si-adio si credite ipotecare si vacante la mare, ca nu-i arde si nici n-o mai intereseaza. Atita timp cit nu va vine s-o pupati in fund e perfect posibil sa intilniti miine-n trafic, asteptind la stop, alta, pe care-ati pupa-o ziua-ntreaga si nu v-ati mai sti socoti fericirea cea adinca si nesfirsita pur si simplu de-aia ca altii or fi construit avioane si-or fi zburat pe luna, dar dumneavoastra pupati singurul fund din lume care conteaza si iata cum zburati chiar deasupra lor.

E posibil, si-atunci ma intreb, ca a treia si ultima bucata de dinamita trasa-n napalm pe care v-o arunc prin monitor pe tastatura astazi, ce sens are sa "iubire vesnica", nunta si alte agitatii cu una sau unul pe care nici macar nu l-ati pupa in fund ?

Pare cam multa agitatie pentru nimic. Zic si eu.

Category: AICMF
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

  1. Porcul de York`s avatar
    1
    Porcul de York 
    Thursday, 28 October 2010

    zici tu ceva aici.. pe mine ma intrebau diverse: "da eu il iubesc? cum stiu?" .. noah .. simplu: "ai muri pentru el?" raspunsul venea prompt: "ah pai nu stiu daca ar muri si el pt mine... nu il cunosc inca.. nu stiu..eu simt dar.. chiar asa..". ei bine, mah confuzelor...chiar asa !!! ai muri, dracului, pentru omul cu care vrei sa faci un copil si langa care vrei sa traiesti sau vrei un glob de cristal frumos ambalat, o lume iluzorie care sa-ti faca diminetile de matrix mai blande?

    pentru o mai buna intelegere a randurilor de mai sus, pentru confuze, inaintez: http://www.youtube.com/watch?v=8jlPs-eqcKI&feature=related

  2. Porcul de York`s avatar
    2
    Porcul de York 
    Thursday, 28 October 2010

    si-as mai spune ceva, ca sa nu tin pt mine. dragostea nu e o afacere 1:1. nu conteaza ce ar face pt tine celalalt. nici daca te iubeste la fel sau de loc, nici daca de maine a paralizat si nu mai puteti sa v-o trageti in tufe, nici daca vis-a-vis s-a mutat altcineva mai cu mot, nici daca azi e in glorie iar maine in mizerie. in dragoste nu exista factori de nici un fel. altfel... e o mizerie ordinara cu o masca hidoasa dar poleita frumos si mai rau, respiri prin ea si te face sa te simti bine. foarte bine, dati-i inainte .. intr-o zi un meteorit va rezolva si problema asta care ne mistuie pe unii.

  3. Ce-i corect e corect.
    Eu am zis, al de reuseste sa ma faca sa stau la o partida de sex anal, eu il iau cu japca de barbat, ca-s egoista nah.
    Nu exista iubire vesnica, eu cel putin nu cred in asa ceva. Iubirile se duc, raman redutele noi de doborat impreuna, ramane respectul ... eh aici, chestia asta cu pupatul in fund sau cu suptul pulii, x sau y o considera un fel de decadere morala, ceva de genul "daca ii sug pula nu o sa ma mai priveasca ca pe-o iubita, nu o sa ma mai respecte, o sa fiu o curva" ... La naiba! E o confuzie des intalnita in mentalitatea de pe la noi. Si confuzie nu e bine zis.

  4. Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔`s avatar
    4
    Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔insigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 30 August 2011

    Dar zic intentionat si cu inteles sa-l pupati in fund, nu ma refer la curiozitati de-astea benigne, la “am bifat-o si pe asta”.

    Dacă pornim de la premiza asta, ce importanță are ce fel de pupat e atâta timp cât gestul sau mai bine zis sentimentele contează? E posibil să existe și o ieșire animalică așa cum zici tu și similară cu cea de la bărbați când zic „ce-aș fute-o și pe aia”, dar nu știu dacă ieșirea asta se va transforma neapărat în ceva pe termen lung.

    Cât despre explicația pentru răspunsul negativ, cred că e evidentă: ori nu s-au gândit la asta, ori e murdar. Nu toată lumea e de acord cu faptul că murdărirea este bună.

    Răspunsul tău la întrebare care e?

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 30 August 2011

    Pfoai ce mi-am neglijat omor conentatorii cu aceasta ocazie. Imi cer scuze.

    @Porcul de York Zici bine ce zici porcusorule.

    @Luka D Zici bine ce zici Raluco.

    @Cristian Pai de ce-ar fi murdar ?

    Eu sunt stapin, dinamica relatiei e alta, pe mine ma pupa-n fund.

  6. Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔`s avatar
    6
    Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔insigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 30 August 2011

    Pentru că așa e văzut, ca ceva scârbos chit că se poate să nu fie ceva justificat. Ție de ce nu-ți plac femeile cu păr între picioare?

    Apropo de ce zicea Luka, mi-am adus aminte de comentariul ăsta de pe blogul ei http://ukavra.com/?p=2450#li-comment-2341

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 30 August 2011

    E, pai doara se spala da-o-n ma-sa acu'.

    Mie nu-mi plac femeile cu par intre picioare (chit ca nu-i asa o regula de batuta in cuie) din acelasi motiv pentru care nu-mi plac femeile care poarta chiloti : eu sunt pentru sexualizarea femeii, care-i o operatiune neaparat in conflict cu naturaletea.

    Care-i faza cu Luka ?

  8. Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔`s avatar
    8
    Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔insigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 30 August 2011

    Corect ce spui tu cu spălatul, de altfel faci și precizarea de la început că nu e nevoie să fie murdar. În fond, până și pentru pupatul pe gură e nevoie să te speli pe dinți și chestii dintr-astea. Dar asta nu înseamnă că nu poate exista o frică de microbi sau o scârbă nejustificată. Dacă n-a mers cu părul ăla, hai să zic de teama de înălțime, claustrofobie sau alte fobii. Ele există chit că nu-s justificate. Mă și întreb dacă pot fi tratate și dacă da, cum.

    Luka spune aici că ar vrea să stea pentru el, iar acolo e invers, el trebuie să stea pentru ea. De asta mi-e mie frică de ea :-))))

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 30 August 2011

    Lol pai sa-ti si fie frica de ea, e sanatos.

    In general io tratez fobiile prin expunere.

  10. Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔`s avatar
    10
    Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔insigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 30 August 2011

    Bine că nu-mi sugerezi să mă expun mai mult în fața ei, dar pentru orice eventualitate o să port niște chiloți de tablă.

    Expunere graduală sau una mai bruscă? Nu știu de ce mă duci cu gândul la învățatul înotului prin tehnica aruncatului în bazin de către antrenor. Cică unele persoane ajung să plutească (că înoată nu pot spune) în momentele alea de panică, dar altele ajung să te urască pe viață.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 30 August 2011

    E, ura e si ea o forma a iubirii.

  12. Weyyyy ...

  1. [...] deci sa va citez unul din cititorii aceia cel putin la fel de inteligenti ca mine : “da eu il iubesc? cum stiu?” .. noah .. simplu: [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.