Criptograma neadevarata

Tuesday, 04 May, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

criptograma_40

Aceasta criptograma este neadevarata atat prin aceea ca este falsa, cat si reciproc.

Category: Criptograme
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

29 Responses

  1. Minciună ? (m în c i-ul în ă)

  2. Porkul de York`s avatar
    2
    Porkul de York 
    Tuesday, 4 May 2010

    Si yo zic tot la fel. Devine tot mai slabut pe masura ce imbatraneste. E normal. :D

  3. Da astai adevarata:

    Mama la Mircea Popescu = vita

    Cel putin asa crede Mircea Popescu

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 4 May 2010

    @Mari Ha! Felicitari!

    @Porcul de York Pai atunci si tie! Sa le consumati de preferinta impreuna, zic :D

    @dadatroll Auzi da Marcel Popescu ala cine-i ?

  5. Tot o vita. Toti sunt vite mai putin erou de Mircea Popescu si mama si tata la Mircea Popescu pe care ia scutit Mircea Popescu sasi dea testu. Da toti restu, Mari, Porku de York, mama la Mari, mama la Porku de York, toti sunt vite. Mey. Nu ti mai spala nimeni. Decat Mircea Popescu, da el e ocupat sa si spele pea lui. Care sa fim binentelesi nu e vite!

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 4 May 2010

    Asa! Si va place, fraerilor ?!?!?!

    MUUU MUUUUUUU

  7. Porkul de York`s avatar
    7
    Porkul de York 
    Tuesday, 4 May 2010

    dadatroll, dar n-o iei prea personal ? E putin aiurea sa vezi din exterior cum oameni dotati cerebral isi scuipa in gura. plus ca oricine e liber sa afirme orice, e totuna, cum ar spune un personaj de-al lui Karl May. si-apoi, toto din exterior, amandoi aveti un punct de vedere. dar nu-i singurul...ce sa-i faci ? nu s-o face gaura in cer, numai in fund (ehh fetelor ? :).

  8. Inca n-ati terminat discutia de dincolo?

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 4 May 2010

    Lol.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 4 May 2010

    Da' for the record, solutia corecta-i ase : M in C i-un A.

  11. Nici tu sa no iei cam prea personal da Mircea Popescu ia zis la maicata vita.

  12. @dadatroll Îmi pare nespus de rău dar trebuie să te anunț că părinții mei sunt născuți după anul de grație 1955. Dacă nu te ajută capul îți explic, rezultă că au sub 55 de ani. Maybe next time!

    @Mircea No dacă nu am dat răspunsul exact se consideră că sunt încă virgină în domeniu`, nu? :D

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 4 May 2010

    Nu ti teme, ocolim :D

  14. M-am lăsat dusă de val. Pe viitor o să încerc să stau departe de criptograme.

    Btw. îmi place modificarea făcută blogului, acum arată mai fain și închep mai multe comentarii :)

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 4 May 2010

    Lol da' di ce sa stai deoparte ca n-am intales ?! Ce, tu nu esti om ?

    Si mersi. M-o enervat faza ca daca am mers pana in oras sau asa, cand am venit deja bang, se depasise lista si acu' cauta prin arhive cine ce-o zis.

  16. Florin`s avatar
    16
    Florininsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 4 May 2010

    Pe mine ma narveaza si cand caut sa vaz ce-or zis comentatorii, si iau la rand sa deschid sapte ferestre cu spusele a sapte comentatori, ca sa ajung sa vaz mai apoi ca de fapt cele septe comentarii is la doo posturi. Adica, daca tati or zis in "Criptograma nu stiu cum", deschid numa un finestru. Sau is io prea pretentios ?

  17. Nu, eu mi-s succuba ;)

    Am sesizat de dimineață că e ceva schimbat dar am crezut că e monitorul cauza, abia cand am vazut de pe monitorul meu m-am edificat.
    Și ca să fiu și rautăcioasă: puteai să faci modificarea asta mai demult :D

  18. Porkul de York`s avatar
    18
    Porkul de York 
    Tuesday, 4 May 2010

    dadatroll...si-ai meu au sub 55 drept sa fiu acuma... no..
    chestia e ca ... nici nu conteza ce spun oamenii pana nu-s pusi intr-o situatie data si fac ceva, orice, intr-un anume fel. pana atunci, cum sa ikau eu ceva personal...toti avem bloguri, ne dam cu parerea, emitem opinii ca oamenii mari pe ici pe colo...dar totul inseamna nimic..pt ca e in aer si nimic nu-i efectiv facut. si-mi zici sa o iau personal ca a zis ...ca a generalizat...ca a incadrat-o pe mama.. nai sidac-a incadrat-o si fac si eu alte incadrari nu-i tot aer? n-am clintit un pai. da' n-a incadrat-o ...ca...nah... sub 55.

  19. Porkul de York`s avatar
    19
    Porkul de York 
    Tuesday, 4 May 2010

    si dadatroll...ok, intr-un fel se pune problema pt individul de conditie medie cand are pe cap gen familie si copii si altfel cand nu-i are. bun. pe de alta parte insa poporul asta nu are o coloana vertebrala si hai neag-o ! se lasa "turmizat" DE SUTE DE ANI ! si-mi ai sa-mi spui ca tre sa intelegem ca doara n-avem ce face ca ne hacuie sistemu'. nu-ti zic nimic cu rautate nici nu ma dau destept, dar chiar cred ce zic.

  20. Da, sintrun fel se pune problema pentru individu carea fost in acea situatie si altfel pentru altu care ne spune noua lor cat era el de curajos si intransingent daca era el in acea situatie! Ca vezi cat e de intransingent ca si pe maicasa o face vita! A, nu, pe maicasa nu ca nare varsta? Scuzati.

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 5 May 2010

    @Florin Pai acuma, nimeni nu te obliga sa faci asa. Eu de exemplu iau tot cate unu la rand dinjos in sus.

    @Mari Pai sucuba, sucub, da' om :D

    Puteam, da' nu m-am gandit. Ca si-n bancu' cu Ion si Mari

    @dadatroll Nu bai. Fix la fel se pune problema pentru toti oamenii. Ca de-aia-s ei oameni.

    Uite de exemplu penibilu' de Bobby Voicu + trupa, se chinuie de 3 ani sa faca un prapadit de digg pentru .ro. Or scufundat-o de 3 ori deja. Dupa teoria ta nu-i problema ca-s ei tampi, e problema ca nimeni nu poate sti ce-o fost i ncapu' lor, ca nimeni altcineva nu-i ei. Pe focu'. Is tampi.

  22. Porcul de York`s avatar
    22
    Porcul de York 
    Wednesday, 5 May 2010

    Da' nu-i vorba aici mai mult de cultura unui popor Dadatroale? Adica, procentajul in care au ei o gandire unitara comparativ cu doza de individualism. Ca astea doua nu merg mana-n mana. Eu vad poporul asta ca unul cu o doza de individualism dusa pana la extrem. Suntem definiti cel putin in ultimii 50 de ani de: "EU am nevoie ! Vreau ceva ACUM pentru MINE!". Nicidecum pentru generatiile viitoare, pentru copilul meu sau al vecinului. Si-atunci in ce fel putem fii vreodata constructivi, cat timp nu acordam catusi de putina importanta faptului ca o schimbare de sistem in bine nu se construieste de azi pe maine. Cum se leaga asta de perioada comunista? Da, ai dreptate ca te impusca sau te freca de-ti sareau ochii, in functie de cat de lung ai facut gatul, ok, adica nu era ca si cum nu observa nimeni ca ai "guitat", dar intr-o astfel de situatie, a te complace in rahat asteptand:
    a) sa treaca perioada
    b) sa te scape altii
    c) sa mori linistit ca doar nu-i asa de rau
    mie mi se pare de un egoism crunt. Daca maine vine un sistem de gen, ce facem noi? Noi astia care ne dam cu presupusul pe forumuri. Tu zici ca Mircea braveaza... dar nici eu nu-s vreun puscas marin si pentru copilul meu (care-o fi) in loc sa ma gandesc ca-mi manc supa acasa langa el as prefera sa stiu ca am incercat sa misc ceva pentru ca el sa invete peste ani o istorie adevarata, sa aibe libertate de exprimare, sa poata face alegeri pentru el, sa fie limitat numai de propria sa capacitate de procesare. Nu m-as face partas la toate mizeriile respectivului sistem ca sa fie mai bine familiei mele ATUNCI, chiar nu m-as vinde asa. Spun astea la modul general, yo nu bovinez pe nimeni ca eram junior p'atunci, desi imi amintesc suficient.

  23. Nu ma boule nu aiai teoria mea. Teoria mea e ca:

    1) fie a) toata lumea inclusiv maicata e vita fie b) daca maicata nu e vita, o gramada din astia pe care iai numit tu vite nu sunt nici ei. Alege tu a) sau b), ca pentru mine nare oricum nici o importanta ce mama dracului crezi, dar sti si tu ca trebuie sa alegi si ca nu poti sa ai ceva in cap si sa nu iti dai seama ca trebuie sa alegi. Ca nu vrei so faci ne duce la 2):

    2) si tu esti o vita. Imi spui tu cum ai iesi tu cu pieptu gol si iai pune la punct pe comunisti cu pusca si cu sefu de post si alte cacaturi din astea. Teas crede poate daca ai avea macar curaju sa alegi intre a) si b) si sa spui aici pe blog ca fie a) si maicata e vita sau b) ca ai gresit cand ai dat cu cacat in oameni. Da nu, atata curaj nu ai, da ai vrea sa te cred ca esti tu supermanu ala care la inspirat pe Cojbuc. Hai sa fim seriosi.

    Genu asta de oameni care vor sa fie si cu gura plina da si fara sa le miroasa si nau curaju sa isi asume consecintele faptelor sau gandurilor lor da se eschiveaza si se fofileaza ca nare varsta ca de fapt eu sunt securist ca nu despre asta vorbim ca fail si cu nota 2, astia au facut comunismu posibil. Ca unul din genu asta de oameni vine da cu cacat in victimele genului lui de oameni careau pus umaru la comunism ca au trait in vremea aia si nau avut norocu sa traiasca pe vremea asta si sa dea cu cacat in victimele pe care leau facut ei, e deo ironie a sorti din care se faceau traumele alea grecesti.

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 26 May 2010

    E pe dracu'.

    Oricand poti sa-ti inventezi ceva om de paie si sa te lupti cu el, nu-i nici o suparare. Cand mai cresti mare / dupa ce te antrenezi suficient poti trece la realitate asa cum este ea. Ai vreme.

  25. Din cate inteleg eu omul de paie e o chestie careti trebuie casa susti incorect ca cineva nare dreptate. Eu nu vreau sa demonstrez ca tu nu ai dreptate. Eu sustin ca tu AI dreptate. Si prin urmare ca maicata E vita. Ca tu nu vrei sa recunosti ca in clasoru tau moral maicata iese vita aia e o alta problema. Nam ceti face. Restu lumi si probabil ca de acuma chiar si mama la Mircea Popescu sia dat seama ca dupa parerea lui Mircea Popescu mama la Mircea Popescu e o vita atata doar ca nare varsta inventata de Mircea Popescu ca sa o scuteasca dea fi vita da altfel e. Ca doar nor fi chiar toti astia care te citesc tampiti ca nu toti dau click la mine pe blog.

    Si a doua chestie nu e retorica. E doar o parere. Dupa parerea mea falsi incoruptibili cu doua fetze care ii impart pe toti in cretini si vite, da nu pe familia lui, mey, ca aia nu se pune, ca nau varsta, ca nu stiu ce alti draci beti si chichite tampite, nu sunt genu de oameni care stau in piata si dau jos un regim autoritar, si cu atat mai putin aia care pun mana pe pusca si impusca cateun sef de post. Nu, sunt mai degraba genu de oameni care cand nu mai este nici un risc il dau un judecata pe Eugen Simion, pe nu stiu ce fotograf si mai nu stiu ce lider de partid, pe tot felu de chichite avocatesti ca si aia cu varsta, se bat cu pumnun piept ca ce destepti si curajosi e ei, si isi bat joc de piariste. Aiai parerea mea, nam cum so demonstrez. Poate nu am dreptate da ma gandesc ca destui din astia care te citesc siau dat seama ce fel de jalnic fariseu cabotin plin de ridicol esti pana acuma. Ca doar nor fi chiar toti tampiti.

    Cand vezi pe unu in bar care se leaga de toti si se suie pe masa si striga "toate femeile e curve, toate, da ma, si asta de langa tine e curva, si mata e curva, si bunicata e curva. Toate. Da mama? Nu, mey, mama nu se pune siti dau un cap in gura daca te iei de ea! Mata e curva! Si tu esti securist! Si din nou, toate femeile e curve! Da nu mama, haha fraierilor!" Cand vezi pe unu din asta ti se pare ca e ceva campion al retoricii si libertati? Ai chef sa discuti orice cu el? Nici eu. Si nici nu ias da pe mana cheile la revolutia romana.

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    Hahaha. De-aia ai fost tu in piata sa te certi cu astia care umblau sa-i aduca pe pesedei in balconu' Operei, este ? In locu' meu, vreau sa zic.

    Bine mei. Spor.

  27. @dadatroll

    in principiu mircea e un om de treaba. dar cand are de a face toata ziua cu tribunale, hartogarii, optimizari de afaceri si sisteme, il apuca revolutia. poate si tu ai fi la fel in locul lui. trebuie sa mai rasufle aer, sa se mai descarce si unde sa o faca, daca nu aici, pe blog? ca doar aici il vede toata lumea si nu il atinge nimeni. nu cred ca se va simti suficient de jignit cineva ca sa vina sa arunce cu piatra in el, pentru ca l-a generalizat in bou in nu stiu ce articol de al lui.

    mie unuia imi pare bine ca am dat de mircea, ca exista mircea in blogosfera. era necesar. asa cum si zoso ii necesar, si de cand cu mircea am ajuns sa il citesc si pe zoso, data fiindu-i campania. zoso e unul care scrie putin si opiniaza mult. mircea este unul care scrie foarte mult si generalizeaza. desigur sunt si altii, iar daca ne-am lega de fiecare, la ce am ajunge? sa disecam blogosfera.

    e insa adevarat ca la unele afirmatii a lui mircea, precum asta cu vacile si boii, si la ce a urmat dupa am ras ca un prost cateva zile bune.

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    Fiecare cu mecanismu' de protectie propriu, sau cum era zicala ?

  29. @MP

    nu o stiu.

    @Porcul de York

    "dar nici eu nu-s vreun puscas marin si pentru copilul meu (care-o fi) in loc sa ma gandesc ca-mi manc supa acasa langa el as prefera sa stiu ca am incercat sa misc ceva pentru ca el sa invete peste ani o istorie adevarata, sa aibe libertate de exprimare, sa poata face alegeri pentru el, sa fie limitat numai de propria sa capacitate de procesare."

    pai ia fa bine si lasa anglia! avem nevoie de tine aici! pentru ca in romania:

    -ca se invata istorie, dar nu cea adevarata;
    -nu ai libertate de exprimare decat pe blog si forum. si uneori nici acolo. si asta nu pentru ca blogurile sau forumurile ar conta;
    -poti face alegeri doar in masura in care unii aleg ce alegeri poti sa faci;
    -esti limitat de mai multe decat de propria capacitate de procesare;

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.