"Cineva"

Thursday, 25 February, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Mircea Geoana, aceasta reclama ambulanta in favoarea cabinetelor de logopedie de pretutindeni, este doar unul dintre politicienii trendi, moderni, mintenas metrosexuali de-a dreptul. Are in dotare blog, cont pe twitter, facebook, alea. Tot tacamul.

Sigur, la fel ca orice alt metrolitician de-asta trendi, si la fel ca orice proasta care isi inchipuie ca lucreaza "in piar", scrie pe twitter din an in pasti, si anume atunci cand are nevoie de cate ceva. Ca sa ne atraga atentia ca "[banalitate] [interes personal] [banalitate] depinde doar de TINE !" si ca "[interes personal] [banalitate] [interes de grup] [minciuna] !!1". Si ca asa mai departe. Ca sa ne pofteasca sa-l votam, sa-i donam timp si bani, sau macar atentie, sa-l bagam in seama, sa-i creditam nulitatea.

Si sa nu ne amintim de exemplu minciuna aia din campanie cu ajutatul cu bani a unor oameni, construita cu nume si adrese de "ajutorati" care n-auzisera in viata lor de el, si-si primisera banii din mult mai prozaice surse institutionale. Sau sa nu ne amintim tampenia de-a merge in vizita la mogul fix in ajunul intalnirii cu un alt mincinos, care-si construise toata campania electorala pe-o cu totul imaginara lupta cu respectivii moguli. Mircea Geoana, tu esti principalul vinovat ca Romania-i in continuare condusa de Basescu, ma prostule care nu s-a mai vazut!

Acest om este pur si simplu esecul personificat. Tot ce atinge el se transforma in cacat. Pulpana lui Crin Antonescu inca miroase de la asocierea nefericita cu cacarezele care infloresc pe Geoana cum infloreste raia pe capre. Si ce mai are el de spus, in loc de un onest "Sunt un prostanac, si locul meu nu e in forum" ? Pai, sa citam.

Înţeleg că unii doresc un război în partid, că vor revanşă şi că sunt în căutare de vinovaţi.

Auzi minune, ca intelege vita. Ce intelege ? Pai ca "cineva". Bun lucru "unii" astia, "cineva"-ul. Daca n-ar fi existat ar fi trebuit inventat, cioplit frumos din lemn uscat de fag. "Cineva". Agenturile straine, ma gandesc, inflacaratii violet. Nu colegii de partid ai tolomacului, care-au muncit ca prostii ca sa aiba Tomberoana ce arunca la geoanoi. Sau ma rog, invers. Nu fix oamenii aia ai caror bani, timp si efort i-a dat el pe apa Sambetei. Nu, nu aia. Altii. Unii. Cineva.

Bon, deci subiect avem, predicat ne lipseste, da' se gaseste. "Sunt in cautare de vinovati". Adica, pasamite, nu-i tocmai clar cine-s vinovatii aia. Nu-i clar cine-o pierdut alegerile (la diateza activa). Nu-i clar cine-o facut notiunea de alegeri interne in PSD de tot rasul, de-am ajuns sa privim la Iliescu cum declara ca masurile reformiste ale aluia de urma sa construiasca solutia pentru Romania sau proiectul sau ce drac erau acu 2-3 luni sunt de fapt "prea comuniste chiar si pentru el". El, Iliescu! Aripa reformatoare, europeana, cu experienta americana si frisca pe deasupra este de fapt prea comunista pentru Iliescu. Halal!

Razboi in partid, auzi. Nici Mazare beat, nici Vanghelie dupa sapte nopti consecutive de paranghelie, nici nimeni pe lumea asta nu mai poate fi atat de inconstient incat sa se incoloneze in spatele lui Mircea Geoana. Ce razboi ? Macel, eventual. Al unui tap, dar nu ispasitor. Macel al unui tap vinovat.

Mie unul imi pare o idee buna. Nu prea am eu treaba prin Kiseleff, dar la pomana geoanului m-as duce. Ca merita.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

16 Responses

  1. ce tap, bre. berbec, de-a dreptul sau mai bine zis, de-a strambul.

  2. Nu stiu ce sa zic. Pe de o parte inteleg ca poate ca nu totdeauna cineva are ceva de spsu chiar si cand nui asa sunt subiecte la care chiar tot idiotu sau prostanacu vorba aia ha ha ha Prostanacu vati prins ar avea ceva de spus chiar daca nu neaparat foarte inteligent ca cum se spune in popor uni au fost plecati la coasa cand a dat domnu sau cum se scrie acuma dupa Revolutie cu R mare cu D mare Domnu adica deci cum ziceam ca poate ca nui asa cum sta treaba pe la tara ca doar tot romanu sa nascut la tara sau daca nu el poate atunci parinti lui sau poate parinti la parinti adica bunici cum se mai spune.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 February 2010

    @Mikael Eon Ie, berbecut halal de Ramadan.

    @dadatroll Cum se mai spune la ce ?

  4. Deci intelegi ce vreau sa spun ca doar nu esti si tu unu din aia care nu au fost sti tu acasa cand sa mpartit norocu cu polonicu si la uni sa dat un polonic plin la alti un polonic pe trei sferturi la alti pe jumate si la alti nu mai un pic si la alti nau primit de loc si aia care nau primit de loc uni din ei casa vezi ce chestie ca nu au fost chiar asa de mult nedreptatiti au primit ceva frumusete alti au primit una alta ce le mai trebuia lor pe langa casa de la tara ca sti tu ca doara nu mai acuma am zis ca sper ca ti minte ca nu esti si uituc pe dea supra ca tot romanu sa nascut la tara adica nu la Bucuresti.

  5. un cretin. la fel ca toti ceilalti, dezertori. mai mai ca m-as inscrie in Psd.

  6. Porkul de York`s avatar
    6
    Porkul de York 
    Friday, 26 February 2010

    Zmulge o scandura dintr-un gard de lemn, una cu cui in ea...si ia-o asa la pas ca in "Falling down" cu Michael Douglas si da tu frumos iama in ei...JAAAP...JAAAAAP mama lor de pramatii nenoricite...POOOK ! da cu cuiu pana insagerezi scandura si o umpli de bucati de piele si carne ...ufff..ce imagini...ce scene.. 'rar ei ai dreacu !!! JAAAAP ! PUUOOOK !

  7. @ Porkul de York

    PREA MULTA VIOLENTA !!!

    Adu kalashnikovul ala mai bine .. si vreo doua grenade asa, pentru orice eventualitate.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Friday, 26 February 2010

    @dadatroll Adica cum ?!

    @corina Tu vezi ce-am ajuns ? Parca-s pusi pe roata toti, si macar de-ar avea perioada mare, o suta doua de ani, ca-n vest. Aiurea, aici e maximum 20.

    @Porkul de York Tu esti bun de ascet.

    @Valentin Moralizarea mecanizata ?

  9. Exact, moralizare automatizata, hai sa punem un automaton pe post de presedinte si un algoritm in loc de parlament, iar la vot in loc sa alegem oameni sa alegem parametrii de intrare, sa dea legi mai populiste sau mai aspre, etc etc. Vreau sa vad primul computer care ia mita carnati :)

    Cat despre PSD, nush cum sa spun dar de cand ii stiu eu or avut o structura interna de tip mafiot, more or less. So, nu ma astept la mare lucru de la ei .. in general. Geoana e doar un nene care parea "fit" si s-a dovedit ca se intinsese prea mult, what's the news?

  10. kokofifi`s avatar
    10
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Friday, 26 February 2010

    "ramân o importanta personalitate in politica româneasca"

    Mircea Geoana, Februarie 2010

    mai exista ceva alegeri pe care nu le-a pierdut deja?

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Friday, 26 February 2010

    @dAImon Si cu hackerii ce faci ?

    @kokofifi Din pacate n-are norocul sa stea la bloc, asa ca nu poate candida la functia de sef al comitetului de cenzori. Da' poate se muta.

  12. Valentin`s avatar
    12
    Valentin 
    Friday, 26 February 2010

    In exclusivitate pentru tine dar si pentru toti cei ce rasfoiesc trilemele, iata un "evergreen" referitor la alte alegeri in psd, dar zici ca-s astea .. personajele's cam aceleasi ..

    Merita vazut.

    http://www.youtube.com/watch?v=Jl_cTulm064&feature=related

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Friday, 26 February 2010

    Hahahaha

    Zice chestia ca-i din 2008 dar eu nu le-am vazut pana acu.

  14. "Curgea baccilii de ftizie,
    curgea încet, treptat, treptat..."
    Hehehe.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Thursday, 3 June 2010

    :D

  1. [...] habar de ce-i vorba intr-ansa, si-o pot folosi intr-o cat de mica masura. Pentru tot restul, exista Mircea Geoana. Category: Gandesc, deci gandesc Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.