Bunele obiceiuri

Tuesday, 24 August, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Am dezvoltat un fel de... traditie, sa-i spunem, un obicei, pina la urma un mod placut de-a petrece timpul intr-o noapte calda de vara.

Dar inainte, cunoasteti Parcul Rozelor din Timisoara (Parcul de Cultura si Odihna „Stefan Plavat”, vreau sa zic, nu ma intelegeti gresit) ? E la doi pasi de Primarie, de-a lungul Begai, si se termina-n strada Michelangelo (ai' de uneste locul de munca al studentelor in cautare de domni generosi, si-anume Hotelul Continental, cu locul lor de somn, si anume campusul universitar - bizar blestem sa dormi la scoala si sa lucrezi la hotel, nu gasiti ?).

Parcul da pina-n pod, si contine pe langa malul Begai o alee, cu salcii, cu banci, si care mai are si niste intranduri din loc in loc unde poti cobori inspre apa pe niste trepte. Amanuntul e foarte convenabil, pentru ca ducand o fata acolo poti gusta deliciile sexului in natura chiar in buricul targului, cu un numar de conveniente adaugate, precum de exemplu faptul ca are pe ce se sprijini, si faptul ca prezenta treptelor iti ingaduie sa exploatezi tinere de orice inaltime, si-n plus au ocazia sa faca o fapta buna pentru sufletul vagabonzilor Timisoarei, dandu-le si lor ocazia sa vada si sa auda fapta pe viu, ei care sarmanii n-au televizor sa se poata uita pe Sex Chanel la ora aia sau cum ii zice.

Pe langa aceasta alee, de care nici nu vom discuta ca nu prea are legatura cu subiectul nostru de astazi, se mai gaseste si-o arena mare, cu scena acoperita si vre-o mie de locuri cred ca are ? Niste banci destul de comode, inconjurate de tufe, locul unde n-au vrut sa se duca Geoana si cu Antonescu sa-si lanseze pustia de "program", ca le-o trebuit neaparat sa-si franga gatul in Balconul Operei, soarta prostanacilor si-a puilor de-o zi, dar sa trecem ca ma enervez.

In rest se mai afla trandafiri, in ronduri complicate, sute de tufe, care asa cum v-ati astepta infloresc in vremea lor, miros frumos cu tente de imbatator, se scutura si mor. Dar pana sa se scuture si sa moara sunt banci acolo, si spaliere cu roze, si mierle si granguri, e o incantare, ce mai.

Ei, sa trecem la traditie. Ea este cam asa : duceti o domnisoara la plimbare prin oras, noaptea, ca ma rog, plimbarea-i o continuare a altor activitati de seara, daca e, sau daca nu, mai ales pentru avansati, se poate si direct, dar sa nu ne pierdem.

Deci, plimbare, carne frageda-n pielita tanara, stele pe cer, briza calda a verii, e placut, ne indreptam spre Parcul Rozelor. Aici alegem o banca, ne asezam, mai povestim, mai oftam, cum se face in asemenea cazuri, nu stiu daca stiti. Dupa care alegem mental o alta banca, cum ne vine noua la socoteala - ajuta daca cunoastem parcul, apropo. Si invitam domnisoara sa ne mai plimbam putin. Ea se ridica, isi ia poseta (ati observat ca nu se iegzista domnisoara la plimbare in oras fara maimuta dupa ea ?) si noi ii atragem atentia ca n-are rost, s-o lase acolo. Pe banca adica.

Ceea ce ea si face, cu mai multe si mai abundente sau dimpotriva, mai lipsa si mai absente protestatii, functie de cat de data pe brazda se gaseste. Astea de care vorbesc eu sunt foarte cumintele, da' de-a dumneavoastra nu raspund.

E, in caz ca nu cunoasteti ori nu patrundeti spiritul feminin (ca trupul, ma rog, poate oricine, chiar si-un caine la rigoare, am vazut eu) o prima, si poate cea mai semnificativa dezbracare. Fata nu-si lasa poseta nicaieri niciodata, de cand o are. Se simte goala fara ea, mai ales asa, lasata pe-o banca intr-un parc. Daca vine cineva ?! Daca-i cauta prin poseta si-i foloseste rujul sa-si coloreze gaura curului inainte de-a-si infige trei pene si-a alerga in cerc ? Daca ? Daca ? DACA ?!?!

Dupa care va plimbati incetisor, calm, ca la plimbare, catre cealalta banca, cea pe care v-ati ales-o. Da' nu va agitati, bun ? Chiar daca stiti ce va urma, chiar daca-i incredibil si ametitor, si rozele imbatatoare, totusi, nu-i mare lucru, bine ? Relaxati-va, bucurati-va de conversatie.

Odata ajunsi, va asezati, mai povestiti, mai oftati, precum stiti ca se face, si cand considerati ca-i destul, poftiti domnita sa-si recupereze poseta. Ea se ridica, dumneavoastra idem, si-i atrageti atentia ca n-are nevoie de haine pentru a-si lua poseta. Si ea isi tine bineinteles respiratia, si va priveste cu ochii mari, si incepe, bineinteles sa se dezbrace. Eu indeobste le ingadui sa pastreze pantofii, pentru ca praful rozelor e dificil de scos din talpi, dar ma gandesc ca alegerea va apartine, acest amanunt e pana la urma o chestiune de... gust.

In tot cazul altceva decit pantofi si eventual sosetele ori ciorapii asociati nu-i voie (si daca fata nu poarta jartiera asa cum de altfel s-ar cuveni ci ciorapi de-astia cu fund mi se pare inevitabil ca va umbla desculta, ceea ce-i oricum bine si adecvat unei plebee precum este ea), nici intr-un caz chiloti, doamne fereste, anatema. Odata ce si-a impaturit frumos hainele pe banca, puteti porni impreuna spre cealalta, cea unde asteapta, rabdatoare, usor curioasa, usor plictisita, poseta. Folositi insa un alt drum decit cel pe care-ati venit, nu-i dificil, sunt multe drumuri in Parcul Rozelor. Plimbati-va incetisor, calm, ca la plimbare. Da' nu va agitati, bun ? Chiar daca-i incredibil si ametitor, si rozele imbatatoare, totusi, nu-i mare lucru, bine ? Relaxati-va, bucurati-va de conversatie.

Odata ajunsi la destinatie va asezati, mai povestiti, mai oftati, precum stiti ca se face... si cand considerati ca-i destul, invitati domnita sa-si recupereze hainele. Deja calmul si incantarea, magia clipei i s-au instalat amplu in suflet, se simte bine si e de-a dreptul fericita, traieste ceea ce ele intre ele numesc "un moment unic", de care isi va aduce de altfel aminte, alaturi de in subsidiar dumneavoastra, pentru tot restul vietii ei. Asa ca porniti agale, in pas de plimbare, lasati-o sa admire florile, sa se bucure de nuditatea ei cea proprie si publica, si odata ajunsi la cea de-a doua banca ingaduiti-i, cu bunavointa, sa se imbrace.

Asta daca n-aveti chef sa va suga intai pula, caz in care ii puteti ingadui cu bunavointa sa se imbrace dupa ce termina.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

38 Responses

  1. PATRICKdan`s avatar
    1
    PATRICKdan 
    Tuesday, 24 August 2010

    exista, pt oricare, o anumita dorinta da a o face in astfel de locuri, uneori tocmai din dorinta de a se situa la limita, avand in vedere rigorile legii, bla-bla...
    foarte misto povestioara, dragut si finalul :)
    ferice, de cei care au un astfel de parc, noroc si pe sarmanii cersatori care-si mai clatesc ochii si ei, cum bine ai subliniat.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 24 August 2010

    Pai rigorile legii sunt in asa cazuri o suta de lei amenda pentru tulburarea linistii publice, daca bine mai retin. Nu par cine stie ce rigori, pana la urma.

    Avantajul e mai degraba o oarecare... naturalete, sa-i zicem.

  3. Tu, cu dezbracatu' e cum e dar eu poseta nu mi-o las, ma rog, geamantanul.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 24 August 2010

    E vazusi.

  5. Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔`s avatar
    5
    Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔insigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Sunday, 28 August 2011

    Cred că ai vrut să spui ascultătoare, nu cumințele.

    P.S. Să nu uit să vizitez parcul cu pricina dacă trec prin Timișoara.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 28 August 2011

    Ba cumintele.

  7. Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔`s avatar
    7
    Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔insigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Wednesday, 31 August 2011

    Râdem noi de poșete, dar uneori mi-aș dori să am și eu așa ceva ca să pot căra cu mine una, alta. Ieri când am ieșit la plimbare m-am cărat cu un măr în mână vreo 2 km. Pentru apă (plată) n-am mai avut loc, doar nu era să am ambele mâini ocupate. De săpuniera foto nu mai vorbesc, pentru aia nu mai e loc nici în vis. Există ghiozdan și borsetă, dar niciuna din soluții nu mă încălzește. Ghiozdanul e cam mare și ușor incomod, iar de transpirat nu mai vorbesc și borseta arată groaznic, unde mai pui că nici măcar încăpătoare nu e.

  8. @Cristian Ia-ti o geanta de-aia europeana.

  9. Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔`s avatar
    9
    Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔insigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Wednesday, 31 August 2011

    @gheorghe: n-am nici cea mai vagă idee ce e aia. Cumva e vorba de aia care se pune pe umăr, adică ceva de genul ăsta? Dacă da, alea mi se par și mai groaznice. Mi s-ar înjumătăți viteza de deplasare. Mai bine folosesc un ghiozdan și gata. Mă uimește cum reușesc unele femei să meargă repede și cu poșeta prinsă de umăr. O fi de la antrementul zilnic practic ani buni la rând :-)

  10. Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔`s avatar
    10
    Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔insigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Wednesday, 31 August 2011

    *practicat

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 31 August 2011

    @Cristian Zi dupa mine : it's not a purse, it's yurpean.

    @gheorghe Corect!

    @Cristian Incearca sa te imbraci cum se imbraca ele si sa te preumbli printre niste de-aia cu "i said pick up the soap" agitati si asudati. Vezi ce-nveti sa tancu' are motor.

  12. it’s not a purse, it’s yurpean Apropo, am întrebat două femei dacă știu ce e chestia aia și niciuna n-a știu.

    Necesitatea e mama invențiilor sau funcția definește forma.

  13. Acum va rog, ghiciti femeile lol

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Thursday, 1 September 2011

    @Cristian http://www.seinfeldscripts.com/TheReversePeephole.htm grep "not a purse".

    Zic sa mai schimbi femeile, cauta si tu orasence.

  15. Da' ce-i aici, loterie?

  16. baga-n jewtube "la vida es una tombola"

  17. @Juice: și să-l văd pe ăla cu mâna lui Dumnezeu?

  18. stai sa nu ne confundam de video-uri, acu' am vazut.

    http://www.youtube.com/watch?v=QDmu3UpDtZE

    macar la astia totalitarismul n-avea eroul popoului' la tv toata ziua.

  19. E chiar mișto cântecul.

  20. n-arata nici rau http://www.artinbase.com/artist/18887/Marisol/

    posibil dupa ce crapa poate aflam si cine a sparto, regizorul de filme(care era pedofil) sau franco, daca nu chiar aman2.

  21. http://cheezburger.com/divinered/lolz/View/3177612544

  22. Deci da, recunosc, eu am geanta europeana, doar ca n-o car dupa mine mereu.

  23. Pictures or it didn't happen.

  24. @Cristian, pai chiar am pus o poza cu mine si cu geanta mea, dar e in moderare.

  25. Și se mai laudă sus și tare că el nu cenzurează comentariile. Huă! Jos capitalismul, sus comunismul! Partidul, Ceaușescu, România!

  26. HAI SA FACEM REVOLUTIA PROLETARA TOVARASI, DE 50 DE ANI ACELASI REVOLUTIE CARE NU SE INTAMPLA NICIODATA !!!!1!1111 W!N W1N

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Thursday, 1 September 2011

    @Cristian Pai insisti pina gasesti fete de oras.

    Ps. Bwey cit de oftopic puteti sa fiti. Aici se discuta, va reamintesc, despre dus pizda in pielea goala in oras.

    PPS. Gheilor.

  28. Eu credeam că-s de oraș. Cel puțin una din ele așa m-a vrăjit, că e orășeancă get-beget. Asta o fi a doua minciună ca popularitate după „tu ești primul”.
    Of, topicul meu. Las' că știm noi că-ți convine întrucât îți crește numărul de comentarii și odată cu el și epenisul în fața lui zoso sau altor hateri. Și aici nu e vorba de dusul pizdei în pielea goală în oraș, ci în parc. Deci vezi că ești oftopic, da? Vrei să te bag în spam sau să-ți șterg comentariul?* Ia vezi!
    Eu nu port poșete dintr-alea, da?

    @Juice: arabii au început deja. Mă-ntreb că o începe și în Coreea. De Sud, nu de Nord.

    *Am citit azi dezbatarea de pe fain în jurul articolului copilei blonde despre cenzurarea comentariilor pe blog. Aș da link, dar intră la moderare, iar asta miroase a cenzură.

  29. Mircea Popescu`s avatar
    29
    Mircea Popescu 
    Thursday, 1 September 2011

    Parcul este in oras, iar eu sunt tolerant, pe cale de consecinta tolerez. Fie si-n oras, fie si-n parc, numa' duce-ti-le ca se vejtejezc.

    PS. Cenzura-i ma-ta.

  30. aia cu arabii e teapa. peste 20 de ani o sa afle si aia care e adevarul.

    eu ma frec pe maini cand o sa apara video-uri la stiri cu oameni plangand ca bombele si rebelii le-au distrus propietatea, statul numai da case gratuit si fabrica unde muncea s-anchis pentru ca nu era profitabila iar la varsta lui/ei/lor nu se mai pot reprofila/reangaja pentru ca lucrau cu o tehnologie invechita si le e prea greu si prea mult timp sa invete noua.

    singurii din toata lumea asta care au reusit sa incheie un regim cu succes au fost germanii, cand toata birocratia/politica germaniei de vest s-a ocupat sa le gaseasca alora cumparatori/investitori, ca deh, era politica de stanga.

  1. [...] ca "deloc", mai ales pentru observatorii neavizati in problemele pamintenilor. Urmeaza sa faca un lucru mare! [...]

  2. [...] timp comunitatea romanilor care mai fac intre altele si nudism se amuza de la o distanta sugerata de expresia de limba engleza "ten foot pole", care indica [...]

  3. [...] e plin de scene care-ar soca gospodinele mai placide, femei care de-un exemplu n-au dus de mina fete nude prin parc niciodata, neavind cind, unde dar mai ales cu ce si-atunci isi inchipuie ca sa tirii o copila [...]

  4. [...] aceeasi Pulisoara dintotdeauna. Ca sa va faceti o idee : tantalaii au montat gard de jur-imprejurul Parcului Rozelor, acum fo' sa tot fie doua saptamini. Ca rezultat nu se mai poate intra acolo. Tocmai ce se redase [...]

  5. [...] si expertele mele-n viol, nuditate publica, urolagnie si alte abuzuri au decis ca "e nerealist" si "prost facut" si pula mea, de pe la [...]

  6. [...] to "not at all", especially for observers innocent of earthling matters. They are going to do a big thing [...]

  7. [...] meet her". He actually says this with a straight face, to some girl he's not even fucked, let alone taken on nude walks around town etc. Some local, idem eyeglass-adorned, idem runt of his class pretender to the hand of the same [...]

  8. [...] purses, shit like that) somewhere and then proceed thus freed an' unencumbered thence, circuitously goin' around an' about to eventually retrieve the pile. If it's still there. It's all about vulnerability an' submission [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.