Sexul anal

Saturday, 22 August, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Inteleg ca la asa titlu, am pierdut din start atentia unora dintre cititori. Unii nici nu vor deschide articolul, din motive adanci, pe care le simt fara sa poata sa le explice. Altii vor baleia privirea peste litere, care uneori vor forma cuvinte, dar mangaindu-si fara intrerupere, in forul interior, o colectie proprie de idei "permise" si deci "corecte" pe tema.

Problema cu parerile formate inaintea faptelor, cu ideile care vin dinaintea cuvintelor este ca ele sunt cel dintai, si cel mai fundamental semn de barbarie, si prin urmare cea mai sigura cale spre a reproduce in curtea proprie libertatea Iranului, fericirea Rusiei si abundenta Coreei de Nord.

Sa facem deci un pas afara din fortareata propriului cap, sa privim in jur, unde este iarba verde in loc de pavaj grunjos, aer curat in loc de ziduri igrasioase, si ciripit de ciripele in loc de zanganit de zanganele. Ma rog, stiti dvs, chestii de-alea medievale de produs adevarata credinta. Si eventual sa ne si relaxam un pic, doar suntem pe internet, deci impreuna in intimitatea noastra a fiecaruia, la zeci si sute de kilometrii apropiere. Care nu conteaza.

In principiu, toate fintele vii poseda un anus, pentru ca viata decurge din schimburi cu mediul, si o parte a schimbului este ejectia. Care, incepand din vechi timpuri istorice, si-a gasit un organ specializat, ca sa nu mai traiasca la comun cu cealalta jumatate, ca nu se prea intelegeau, aparand confuzii despre cine ce o pus, unde, si de ce, si ce planuri aveau cu chestia respectiva, ca intre orice colegi de camera. Asta deja ne asigura ca o buna parte din fiintele vii poseda jumatate din rechizitele necesare sexului anal.

Cealalta jumatate, un organ erectil, este in general prezenta, cel putin la mamifere, dar din pacate doar la o parte dintre ele : cele de sex masculin. La unele specii mai evoluate, ca de exemplu homo sapiens (in acest context, "homo" inseamna pur si simplu om, si nu ofera vre-o indicatie despre inclinatiile sexuale ale acestuia), si genul lipsit de penis isi poate gasi sau confectiona un simulacru, de care la nevoie se poate folosi, chiar daca fara a obtine intreaga paleta de satisfactii pe care organul natural le confera.

Acestea fiind zise, observam ca o larga majoritate din fiintele de pe pamant poseda cele necesare sexului anal. O mai larga majoritate chiar decat se gaseste inzestrata pentru sexul asa-zis "normal", o observatie care ne poate chiar pune pe ganduri. Si mai uimitor este ca separarea functionala, care sa permita distinctia intre "sex normal" si "sex anal" este relativ recenta in evolutia vietii pe pamant. Gainile de exemplu fac sex, lucru evidentiat de prezenta eventuala a puilor, dar nu-i posibil a distinge daca-i anal au ba.

Ajunsi in acest punct al uimirilor, ma vad silit sa dezamagesc intr-o oarecare masura : intrucat nu cred in teoretizarea fara experienta, voi limita discutia despre sexul anal la jumatate, si anume, cel aplicat femeilor. N-am avut (si nici n-am cautat) ocazia de-al aplica barbatilor, si chiar daca prin extrapolare as putea ajunge la concluzii macar teoretic aplicabile si lor, totusi nu-s dispus sa procedez prin barbarie.

In ce priveste femeile deci, s-ar putea spune ca sexul anal prezinta o vasta paleta de dezavantaje concrete, si o posibila, desi necunoscuta paleta de avantaje si placeri care de care mai exotice. Dupa problematizare ati ghicit poate ca discutia presupune o femeie inocenta de placerile respectivului act, si asa si este. In mod bizar, n-am intalnit inca femeie dedata la acest soi de dulciuri care sa ceara, sau sa aiba nevoie de explicatii ca de ce. Stie ea.

Sa trecem deci in revista principalele probleme asa cum se gasesc ele exprimate in ingrijorarile femeilor pe cale sa devina anal-fericite.
1.Durerea. Sexul anal este dureros.
2. Nenaturalitatea. Sexul anal nu-i normal.
3. Sangerarea. Ei da, curge sange.
4. Riscurile pentru sanatate. Cine stie ce-oi pati ?

E oarecum frappant sa observi cat de mare similaritate este intre ingrijorarile femeii la 20 si ceva de ani considerand mai cu frica, mai cu pofta posibilitatea sa-si deschida sfincterele avansurilor tanarului Fat Frumos (dar fara cal, va rog frumos), si ingrijorarile fetei la 10 si ceva de ani considerand, mai cu frica, mai cu pofta posibilitatea sa-si deschida picioarele aceluiasi. Doare, nu-i acceptat social, sangera si daca ma-mbolnaveste de oarece ?

Pana la urma, similitudinea este de asteptat. Femeia are a-si administra corpul, care-i construit pe calapodul unui receptacol, si ea are destul de natural sarcina sa "vezi ce bagi in tine". Ingrijorarile nu sunt altfel decat legitime, si faptul ca se repeta, de la individ la individ si de la organ la organ, nu dovedeste pana la urma decat legitimitatea lor. Sa le discutam deci, cu atentia meritata, pe rand.

Durerea. Asa-i facuta practica sexuala ca totul doare la inceput. Nu-i clar de ce, dar pana se obisnuieste organul cu functia, doare. Ochii dor la lumina dupa o perioada de intuneric, asta nu inseamna ca lumina e rea, sau ca vom sta in bezna de-acum incolo. Pur si simplu inseamna ca trecerea trebuie facuta pe-ndelete si treptat. Sigur, ochii mai dor si daca infigeti o furculita in ei, si de aceea, eu as recomanda sa nu infigeti furculite nicaieri, nici in ochi, nici in anus, nici in vagin, e pacat.

Naturaletea. Exista doua componente a ceea ce-i natural, din care doar una e naturala, cealalta e construita, cultural. De exemplu, e natural sa scuipi pe jos ? Pai e natural, ca poti, deci din acest punct de vedere, faptul ca saliva emisa ajunge repede-repejor fix pe pardoseala pare o indicatie destul de buna a naturaletei. A scupia pe tavan nu-i chiar natural, ca daca ar fi, nu ti-ar picura in cap pe drumul spre pardoseala. Ei, dar cultural vorbind, in Egipt e foarte natural sa scuipi pe jos, si-n Viena nu-i. Iar in America, de exemplu in California, nu-i nici pe de parte natural, azi, dar acum 100 de ani era atat de natural, incat aveau si vase pe la colturi pentru rezultate mai bune.

Tot la fel, sexul anal e perfect natural, ca daca n-ar fi natural, n-ar intra acolo. Sexul in buric de exemplu e nenatural, ca nu se poace, si la fel sexul in urechi, sau in nari (exceptand evident cazurile celor cu penisuri foarte mici, sau cu orificii foarte largi, care ambele sunt nenaturale). Sigur, mai ales la inceput impresia subiectiva poate fi ca nici nu intra, dar asemenea rationamente se pot foarte usor dovedi eronate : pana la urma, nasterea e intr-un sens echivalentul inghitirii unui pepene rosu. Totusi, sa inghiti pepeni nu se poate.

Nu-i clar care-i miza sociala a catalogarii sexului anal drept nenatural, poate fi un efect de raritate - un evreu poate ajunge sa creada ca a manca carne de rac "nu-i natural", tot asa cum un eschimos poate fi convins ca nuditatea "nu-i naturala". Fapt este ca unele grupuri etnice sau sociale il catalogheaza drept nenatural, iar altele nu, dar realitatea subiacenta e cea mai franca naturalete.

In atari conditii, orice individ isi poate alege sa-l reprezinte intr-un fel sau altul, dupa cum considera, dar e foarte important ca aceasta alegere sa fie deliberata, si asumata. Calugarita care se considera "maritata cu Hristos" in urma unui proces cognitiv prin care a analizat de exemplu posibilitatile, si "ala nu, ca-i betiv, ala nu, ca-i urat, ala nu, ca-i pute gura, las' ca Hristos ii bun" e o chestie, in timp ce copila care se zbate intre propriile frustrari si nevoi, si "asa se face ca asa e ca asa o fost ca asa se face de cand ii lumea" e o jale.

Sangerarea. Femeile de varsta potrivita petrec cateva zile pe luna sangerand, si asta nu pare sa ingrijoreze pe nimeni. Uite ca nu mor. Sigur, anusul nu-i acoperit de endometru, si deci "nu-i normal" sa mai curga sange. Fapt este ca e un tesut foarte bine vascularizat, accidente se mai intampla, ori de la constipatie ori de la copulatie, si asta-i viata, nu moare nimeni. Sigur, nu-i o idee buna sa te tai zilnic cu lama pe dinauntru, dar intr-o masura rezonabila nu-i letal. Iar restul discutiei ne duce fix in problema cealalta,

Riscurile pentru sanatate. Din capul locului se cere precizat ca nu exista activitate umana fara riscuri. Asa-i construita lumea. O viata fericita va decurge deci din estimarea si evaluarea tuturor riscurilor si asumarea unora dintre ele. Riscurile majore in ce priveste sexul anal sunt de stres asupra tesutului intestinal, fie a mucoasei fie a muschilor subiacenti, si de contaminare cu materie fecala. Pentru ambele categorii exista mijloace de control, si anume :

Pentru prima, calmul. Calmul, oameni buni. Numa-ncet. Nu ne grabeste nimeni. Nu "trebuie" nimic. Nu iese din prima. Foarte bine. Nici din a doua, nu-i bai. Aveti o viata la dispozitie, care-i urgenta ? Practic vorbind, sexul anal se gaseste destinat indivizilor maturi, care reusesc sa actioneze cumpatat, si in vederea unui scop, iara nu dezaxat, ca rezultat al unei cauze, manati din urma de urgente inexplicabile. Ca o ancila, sa notam ca sexul anal nu se prea recomanda celor foarte tineri, ca-s prea nerabdatori, si cuplurilor prea recente, ca-s prea bunghiti si nu se nimeresc unul pe celalalt, la ritm, la comunicare etc.

In raport cu acest mijloc de control major, mai sunt doua minore, dar nu de neglijat : Lubrifiantul, si extenuarea. O cantitate adecvata de lubrifiant (cam 1 cm cub), uniform distribuita pe toata lungimea penisului, si pe interiorul si exteriorul anusului e o idee foarte buna, si chiar imperios necesara pentru incepatori (e important apropo sa nu abuzati, o litra de jel turnata in biata fata va crea surprize mai degraba neplacute). Cat despre extenuarea sexuala, poate ati observat ca penisul erect este mai tolerant la constrangeri geometrice dupa o noapte de amor punctata de numeroase ejaculari. Ei, tocmai de aceea, nu se recomanda sexul anal ca prima preocupare pentru puscariasii scapati din 6 ani de hruba si marinarii reveniti dupa un an petrecut in submarin.

Si daca tot suntem la nopti de amor etc, sa notam ca nu se recomanda, dar deloc, sexul anal la betie. Punctul asta e important, pentru ca alcoolul avand, cum cunoastem, calitatea de-a diminua inhibitiile, are implicit si efectul de-a diminua perceptia de "nenatural" construita cultural, si ca atare dupa o noapte fierbinte in discoteca cu bere, vin, cocktails si ce-o mai fi, tinerii amorezi pot, de comun acord, sa incerce pentru prima oara, sa nu le iasa, sa se imbufneze si asa mai departe. In fapt acoolul diminueaza atentia si controlul motor, doua parti esentiale ale succesului.

Cat priveste a doua sursa de risc, contagiunea, remediul e simplu si esential : prezervativul. Sexul anal fara prezervativ are bune sanse sa va aduca o infectie urinara, domnii mei, care chiar daca evolueaza inaparent, tot exista, si prin repetitie devine ancorata, cronica si problematica, pentru vezica, pentru rinichi, pentru prostata. Apropo, odata folosit in aceste nobile scopuri, prezervativul se va arunca, dar nu pe geam afara! Inchipuiti-va placerea de-a fi lovit de asa ceva, intr-o seara calda de vara. Sa nici nu intram in discutiile neplacerilor pe care ejacularea fara prezervativ le poate aduce tinerelor domnite si vintrelor lor, ajunge a spune ca sexul anal fara prezervativ e o idee foarte proasta pentru toata lumea.

Ei, si-acum c-am incheiat prolegomena, sa trecem la fapte. Pe curand.

Category: Trilenciclopedia
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

46 Responses

  1. Foarte misto scris si la obiect articolul. Felicitari.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 22 August 2009

    Multumesc :)

    N-am.info ?! Ala domeniu!

  3. doamne, ce mare e!

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 22 August 2009

    Hahahaha! Ca bine zici fata mea.

  5. Bogdan Barbuta`s avatar
    5
    Bogdan Barbuta 
    Saturday, 22 August 2009

    Am scris initial un articolas mai lung, dar nu vreau sa plictisesc; ajunge sa spun ca sunt multe inexactitati, mai ales medicale in articol si ca respectiva ocupatiune mi se pare o idee foarte proasta, dar ma rog, fiecare pe barba sa.

  6. Bogdan Barbuta`s avatar
    6
    Bogdan Barbuta 
    Saturday, 22 August 2009

    Si salut Mircea :)

  7. suna de parca tii mortis sa convingi pe cineva :p

  8. Food For Depression`s avatar
    8
    Food For Depression 
    Saturday, 22 August 2009

    :))))

    Postul ma duce cu gandul ca fie ai avut o intalnire (as in date) ... preocupanta ieri, fie te pregatesti pentru una importanta astazi :P

    Oricum, in acest context cacofonia din "a manca carne" vine la fix :)

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Saturday, 22 August 2009

    @Bogdan Barbuta Ohooo! Ce mai zici mane ?

    Plictiseste tu linistit, mai avem un doctor pe-aici care scrie de la 1000 de cuvinte in sus si e in general bine primit. Eventual puteti face concurs :) Da' de ajuns, nu ajunge.

    @esk Hehe de ce, trage lumea de tine ?

    @Food For Depression Mei, cu sinceritate, reflectam asupra uneia, da' nu fu ieri, ca nu obisnuiesc chiar in toata ziua.

  10. @Mircea, hehenu, tu tragi de lume. Cred. De aia zic.

  11. hahaha esk, asa imi suna si mie

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Saturday, 22 August 2009

    @esk Ba io-mping. Jonkopping lol.

    @Andu Zi mei, e doctor Barbuta sau inca doar ucenic ?

  13. Ptiii, satana!
    "Ei, si-acum c-am incheiat prolegomena, sa trecem la fapte."
    Sa inteleg ca asta era pledoaria ei, ti-a dictat si pana la urma te-ai lasat convins? :D
    Chiar, mai sunt si cazuri in care tipa vrea, iar tipul are o repulsie fata de chestia asta. Foarte izolate, ce-i drept. :)) Oameni ciudati..

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Saturday, 22 August 2009

    Trebe ca te-ai intalnit cu ceva tipa care ma cunoaste, zic :D

  15. kokofifi`s avatar
    15
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Sunday, 23 August 2009

    bravo, Trilemoiule, foarte misto redactat!
    trebuia sa insisti si mai mult pe lubrifiant, eventual bolduit :D si subliniat :D

  16. Este este, are si patalama, stampila, halat, stetoscop. Ba chiar mi-a dat si un vaccin. Dom' doftor, ce mai...

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Sunday, 23 August 2009

    @kokofifi Mersi. Eventual subliniat cu stele verzi ?

    @Andu Tu ai si curaj, nu numa' asa. Sau te-or ales astia de meat tank ? :D

  18. romania inedit`s avatar
    18
    romania inedit 
    Sunday, 23 August 2009

    Femeilor nu le place ideea de sex anal din doua motive :

    1) Mizeria
    2) Le este frica sa nu se cace pe ele la batranete
    3) Organul lor de baza ramane fara prea mare intrebuintare
    4) Nu este placut pentru ca anusul nu-i clictoris

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Sunday, 23 August 2009

    Cei patru apostoli au fost 3 : Luca si Matei.

  20. N-am inteles faza cu "Organul lor de baza ramane fara prea mare intrebuintare"; adica, odata ce ai facut sex anal, crezi ca nici ea nici tu n-o sa mai practice vreodata sexul normal si o sa i se usuce? Sau...?
    Iar clitorisul trebuie stimulat in timp ce (tot timpul, adica, da?), altfel o sa fie un mare scârt, fara placere deosebita, draga "romania inedit". Daca incerci asa, s-ar putea ca donsoara sa raspunda altfel.

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Monday, 24 August 2009

    @esk, r.i. Organu' de baza e capu', da ? Sper ca ne-am inteles.

  22. romania inedit`s avatar
    22
    romania inedit 
    Monday, 24 August 2009

    Ma bucur ca Mircea prinsa ideea cu cei patru sfinti evanghelisti care au fost trei : Luca si Matei !
    Pana la urma femeile nu au orgasm anal si de aia nici nu practica sexul anal .
    La barbati este stimulata prostata si de aia unora le place sa se dea la fund .

    Urmatorul articol ar putea fi despre sexul oral care este mai natural decat sexul anal si poate fi considerat ceva normal .

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Monday, 24 August 2009

    Cum sa n-aiba mei, fii serios. Nu mai departe de saptamana trecuta povesteam c-o donsoara (pe care am avut onoarea s-o dedau, apropo), si-mi povestea ca mai nou prefera sa se masturbeze analmente.

  24. Normal, oral, anal ... si dupa ? adica ce urmeaza ? In grup ? Cu bice si iatagane ? Swing ? Tantra ? In public ? ...

    Si dupa ce le'am terminat pe astea ?

    In general e bine sa experimentezi insa multi uita ca cea mai excitanta atingere este in mintea omului .... fara creier ne putem "combina" si cu un tufish de palamida ;)

  25. Am uitat sa zic s'un banc : (poate'l stiti da nu conteaza)

    Pe vremea lui Ceausescu, burlacii trebuiau sa plateasca tribut pana la 25 de ani. Un tip era foarte sucarit deoarece era impotent si s-a hotarat sa ii trimita scrisoare lui Ceausescu:

    “Ma numesc Nea’ Ion Caciula, om al muncii fara scula.
    De ce trebuie sa platesc tribut, daca eu nu pot sa f*t??”

    Dupa cateva zile primeste raspuns la scrisoare:

    “Domnule Nea’ Ion Caciula, om al muncii fara scula, cat ai DEGETE si LIMBA… LEGEA tarii nu se schimba!!!”

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 26 August 2009

    Cum ziceam si io mai sus cu capu.

    &lol :D

  27. zamolxis`s avatar
    27
    zamolxisinsigna de prim sosit 
    Thursday, 27 August 2009

    bine scris si-aproape complet. lipseste partea cu curatirea (clisma) si celelalte riscuri, pe langa infectiile urinare. inteleg de ce ai vrea sa sari ultima, dar prima? :)

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 August 2009

    Pai stai, ca la partea practica inca n-am scris, asta fu doar teoria.

  29. zamolxis`s avatar
    29
    zamolxisinsigna de prim sosit 
    Thursday, 27 August 2009

    poze, iarasi?

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 August 2009

    Bre da greu de satisfacut esti tu...

  31. zamolxis`s avatar
    31
    zamolxisinsigna de prim sosit 
    Thursday, 27 August 2009

    probabil d-aia prietenele mele-si schimba mersul.. ai vazut top secret? :)

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 August 2009

    Mi se pare ca nu?

  33. zamolxis`s avatar
    33
    zamolxisinsigna de prim sosit 
    Friday, 28 August 2009

    http://www.youtube.com/watch?v=_5bpyeY60r4
    vaca de la min 0:29 sunt de fapt doi din "la resistance" care-ncearca sa patrunda intr-o fortareata germana. la un moment dat sunt vazuti de un taur excitat. tipul de la spate ramane cu un mers aparte.

  34. Fum-Gros`s avatar
    34
    Fum-Gros 
    Sunday, 30 August 2009

    Daca va place sa f*teti in cacat e problema voastra, chiar ati putea incerca si balega.

  35. haaaa-hahaha.

    34 de comentarii. nu pot sa zic ca articolul e "delicios" pentru ca nu'si are locul epitetul asta in cazul dat. dar de placut, as usual, stim.

    si totusi, haaaa-hahaha. 34 de comentarii. din seria:

    "Baga'v'as in pizda mamii voastre, ba idiotilor!! (in sala se face brusc liniste.) Asa... si acum ca v'am captat atentia, sa trecem la discutarea bugetului."

  36. Mircea Popescu`s avatar
    36
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 September 2009

    @fum-gros Probabil ca tu la restaurant mananci farfurii, si n-ai absolvit scoala de croitori pentru ca in loc sa masori cetateanul, masurai scaunul pe care sedea el. Asa ceva ?

    @andix Sa stii ca tre' incercata odata.

  37. Excelent scris, bravos! Pe când partea a doua, cu clismele și un eventual step-by-step crisis management guide în caz că fosa domnișoarei se întâmplă să împrăștie bucurie peste cearșaful și organul tău?

  38. Mircea Popescu`s avatar
    38
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 27 July 2010

    Ca bine zici, am sa am in vedere.

    Mersi.

  39. heartbeats`s avatar
    39
    heartbeats 
    Monday, 20 June 2011

    you are genuinely a good webmaster. The blog loading speed is incredible.lady gaga heartbeats It seems that you simply are doing any special trick. Moreover, The blog are masterpiece. you might have done an excellent job on this subject!

  40. Mircea Popescu`s avatar
    40
    Mircea Popescu 
    Monday, 20 June 2011

    It is possibility!

  41. Critic`s avatar
    41
    Critic 
    Monday, 20 June 2011

    lol

  42. abia acum am descoperit articolul asta, foarte bine scris combinatia perfecta intre umor si adevar :))

  1. [...] scris aceasta introducere acum fix un an de zile, pentru articolul despre sexul anal, care desi pornise cu sperante de exhaustivitate s-a transformat intr-o predoslovie, pe masura ce [...]

  2. [...] in rind cu lumea, si anume, cu indivizii heterosexuali (de ambe sexe) ajunsi la maturitate sexuala (avem ghid, apropo). Pozitie din care lumea asta, precum si componentele ei (sexualitatea y compris) s-ar [...]

  3. [...] Sexul anal [...]

  4. [...] si recomanda sa tratati cu finete, calm, rabdare si miscari mici virginele, indiferent ca va bagati in cur sau in pizda. Ca au nevoie sa se invete, adica au nevoie de experienta care sa ingaduie creierului [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.