Meet Trilema - Editia VII.

Saturday, 07 March, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sa incep, asadar, prin a-mi cere scuze oamenilor de bine ce or fi incercat fara succes sa ni se alature la aceasta editie a intalnirilor Trilemei. Motivul principal pentru care n-au reusit este falimentul oarecum neasteptat al cafenelei Bollywood, care a survenit napraznic candva, de marti pana astazi, si a produs se vede o atat de drastica dezintegrare incat nu s-a mai gasit cineva pe acolo sa anunte tristul eveniment (altfel decat printr-un biletel in geam cu care ne-am confruntat si noi, cat si imi inchipui dumneavoastra).

Criza, bat-o vina, se vede, face ravagii si printre cafenele, in ultima perioada disparand o buna jumatate (din care vom aminti cu tristete excelentul Trend, trecut si el la cele vesnice asa, cum se cuvine, intr-un weekend de Martie, cum e mai bine pentru comert).

Confruntati fiind cu ploaia gri si usa-nchisa, ne-am indreptat, cativa intimi, in Cafe Spirit, inca deschisa, pe apt numita strada Florimund Mercy (unde ne vom intalni si saptamana viitoare, daca supravietuieste pana atunci, bineanteles).

Fiind oricum doar intre eu si dansele, ne-am retras degraba la una din ele acasa, unde sa ne tratam tristetea cu ceai, rom, masaje si momentan internet, cat sa apuc a scrie explicatia de fata. Dupa cum se vede, criza are efecte perverse, diminuand consumul si stimuland barterul si alte modele economice istoric depasite.

Cu regretul ca nu am avut placerea companiei dumneavoastra in aceasta seara, speram ca tara, poporul, orasul si cafeneaua vor supravietui macar pana sambata ce vine, pentru a ne putea revansa. Cele bune pana atunci.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

One Response

  1. Ionu
    1
    Ionu' si Revelionu' 
    Thursday, 31 December 2009

    actuala criză e mai grea decât un divorţ. Mi-am pierdut jumătate din avere si tot sunt însurat

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.