Fun sa fie.

Thursday, 01 January, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Umorul revolutionar comunist.

Umorul revolutionar comunist.

Ei, cam asta este problema.

Se agita lumea sa afle de ce exista si vor exista mereu voci care sa regrete comunismul, lui Ceausescu ori al altora. Raspunsul pare evident : priviti la cei doi. E clar ca se distreaza ? E clar.

Ei, ca exercitiu, gasiti-mi si mie o poza cu doi de-astia capitalisti de-ai nostri distrandu-se la fel de bine. Unde e funul reactionar fata cu funul revolutionar ?

Aici e buba.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

31 Responses

  1. In timp ce aia doi revolutionari se funau de la o ureche la alta, un milion de revolutionati inghetau cu zambetul pe buci.

    Cat despre capitalisti, daca rasul ingrasa, e clar ca americanii se distreaza cel mai bine. vorba ceea ..fericiti cei saraci cu spirtul .. parca asa era.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 7 January 2009

    Ei salut. Long time, eh.

    E o teorie ca astia revolutionarii se distreaza prin reprezentantii lor, dar ar trebui sa vezi America latina. Rasul sa stii ca nu ingrasa, slabeste. Prostia ingrasa cel mai tare.

  3. Lung time ...

  4. gogu romanu`s avatar
    4
    gogu romanu 
    Tuesday, 30 June 2009

    ba pardon,
    astia doi rad in poza asta, dar daca te uiti mai bine, parca conu` Castro parca pune ceva la cale....si dupa cum stim la ora actuala a si reusit...pacat.
    Ia imaginati-va voi ca in poza ar fi base si cu geoana....e! pe care pariati ca ii provoaca celuilalt un accident sau o moarte naturala...

  5. cel din stanga se distra si cand ucidea cu sange rece pe unul din cei vreo 3000 pe care a apucat sa-i macelareasca cat timp a fost strajer la o temnita pe-acolo prin tara lui, iar de celalalt nu mai zic nimic ca nu stiu (cine-i?)

  6. adriatika`s avatar
    6
    adriatika 
    Tuesday, 26 January 2010

    Nu poti sa-l compari pe Che cu Ceausescu. Cum nu poti sa compari socialismul cu comunismul. Ideologiile n-au nicio vina. Ele sunt utopii. Oamenii sunt vinovati, nu ideologia. Viata lui Che este christica. Cred ca putina lectura cu mintile deschise ne-ar ajuta sa vedem dincolo de sticla sau de imagine. Privita din NORD, America de Sud este un continent sarac unde dictatorii isi permit tronul si numele de tatuc. Cand intri in ea, vezi ca dincolo de propaganda americii de nord, in sud, nu se doarme in cutii, in ghetouri si nu pretind ca democratia da drepturi oamenilor, ci sufletul. Mizeria umana este in nord, nu in sud. Si nu scuipati pe o icoana.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 26 January 2010

    @gogu romanu Bine, Castro mereu arata de parca punea ceva la cale.

    @skythes Unu-i Che celalalt-i Castro, ti-i alegi tu.

    @adriatika Draga, am trait ani de zile in Costa Rica, si-n Mexico, si-n alte parti. Cunoastem.

    Dar apropo de scuipat pe icoana, ingaduie-mi. Icoanele sunt in general o idee proasta.

  8. adriatika`s avatar
    8
    adriatika 
    Tuesday, 26 January 2010

    Icoanele sunt poze. Asa cum tii in portofel poza cu iubita, nevasta, copiii, si icoanele sunt imagini ale celor dragi. Daca intelegem altceva din ele...atunci devine o idee proasta. Cat despre alegerea mea... aleg sa continui drumul inceput de Che, din pacate, deviat de Castro. Mexicul nu e America de Sud, este doar poarta iadului a nordicilor. Iar Costa Rica, in America Centrala, este o tara care tine sa demonstreze ca democratia functioneaza si in tarile hispanice.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 26 January 2010

    Bun, dar ai fost acolo ?

    Si iata minune ca eu nu tin pozele respective-n portofel (pe de-o parte pentru ca n-am loc de toate iubitele decat daca portofelu-i album foto, si pe de cealalta pentru ca nu port portofel deloc).

  10. adriatika`s avatar
    10
    adriatika 
    Tuesday, 26 January 2010

    Inca nu am calcat in aceste tari, dar am ajuns sa cunosc mai multe despre istoria amercii lui Columb decat stiu despre istoria acestui batran continent infumurat, ipocrit si mort inside. Si nu-s o tuta ignoranta, crede-ma. Dar voi ajunge in Argentina pt a continua ceea ce a inceput Che. Asta nu trebuie sa o crezi.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 26 January 2010

    Io n-am nimic impotriva, sincer sa fiu.

    Chiar daca am avut ocazia sa discut, din pozitia de "localnic" porque hablo espanol como los populares y no como los gringos, cu domnisoare si domnisori la fel de infumurati, chiar daca plini de viata inlauntru, ca si tine, proaspat debarcati pe pamantul cel nou.

    Sa-mi scrii de-acolo, cand ajungi. Sunt chiar curios cum iti va iesi prajitura pe care ti-o propui si ce parere iti va face desfasurarea ei.

    Chiar daca, in caz ca mi-ai fi cerut sa te sfatuiesc, te sfatuiam sa te duci frumusel in Columbia, unde s-ar putea sa chiar conteze, iara nu in Argentina, unde nu va conta sigur. Dar nu mi-ai cerut, asa ca nu te.

  12. adriatika`s avatar
    12
    adriatika 
    Tuesday, 26 January 2010

    Cu siguranta voi ajunge si in Columbia, insa in Argentina pregatesc ofensiva. Te escribiré cartas. Gracias por el consejo. :)

  13. Anonimosu`s avatar
    13
    Anonimosu 
    Tuesday, 26 January 2010

    Din minunile internetului: Doi oameni, de aceeasi varsta, locuind in acelasi oras, nascuti in aceeasi tara, discuta in limbi straine despre cum isi vor scrie ei carti postale de peste mari si tari.

    Hipstari ce sunteti voi!

  14. Robrer Raiz`s avatar
    14
    Robrer Raiz 
    Tuesday, 26 January 2010

    foarte tare!

  15. adriatika`s avatar
    15
    adriatika 
    Tuesday, 26 January 2010

    Nu stiu daca suntem de aceeasi varsta sau daca suntem nascuti in aceeasi tara, nu stiu nici daca ne despart ideologiile, placerile sau frustrarile, insa un lucru cert ne desparte.
    When you click my (nick)name there is no flag attached to it, less US flag. :) Nice meeting you guys from trilema. I may sometimes pass on this web, site, blog, whatever..

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 26 January 2010

    Hehe tu ai o problema serioasa cu icoanele astea, nu doar asa in joaca.

  17. adriatika`s avatar
    17
    adriatika 
    Tuesday, 26 January 2010

    zambesc, pt ca din multele probleme pe care le am, tocmai asta lipseste. Am un simt dezvoltat vizavi de simboluri, sunt indicii valoroase a ceea ce se afla inauntru, a ceea ce reprezinta. O chestie de semiotica...pe care poti sa-o treci la rubrica defecte profesionale.

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 26 January 2010

    Ia uite, un semiotician profesionist se alatura revolutiei ? E, viva!

  19. adriatika`s avatar
    19
    adriatika 
    Tuesday, 26 January 2010

    bien dicho! se alatura unei revolutii de idei. Podrán morir las personas, pero jamás sus ideas.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 26 January 2010

    E, pai daca-i pe-asa, ce rost are sa mai mergi pana acolo ?

    Stai tu frumos in cafenea, alaturata marii idei, mai tragi un mocca, mai dai un twitter...

    Pai nu ?!

  21. adriatika`s avatar
    21
    adriatika 
    Tuesday, 26 January 2010

    Pai cu cine Mircea? Singura? Revolutiile se duc in locurile in care traiesc oameni, nu masini.

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 26 January 2010

    Hehehe, revolutiile se duc in locurile in care traiesc oameni, de catre oameni. Iar in locurile in care traiesc simboluri, de catre simbologi semioticieni. Care locuri sunt in masini, gen.

  23. adriatika`s avatar
    23
    adriatika 
    Tuesday, 26 January 2010

    Chee...Incercarea ta ar fi reusit daca nu ar fi ajuns un sofism. Unii oameni ajung simboluri, altii nu ajung nimic. "Acuérdense que la Revolución es lo importante y que cada uno de nosotros, solo, no vale nada. Sobre todo, sean siempre capaces de sentir en lo más hondo cualquier injusticia cometida contra cualquiera en cualquier parte del mundo. Es la cualidad más linda de un revolucionano" Che para sus hijos.

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 26 January 2010

    N-are legatura ce "ajung". Cand spui ca unii oameni "ajung" simboluri, comiti un abuz, de aceeasi natura cu a spune ca unii oameni "ajung" in rai. Nici in rai nu se ajunge, cum nici faptul ca un numar oricat de mare de indivizi vrea sa gandeasca despre un individ in termeni de simbol nu-l face pe el altceva decat un individ oarecare.

    Ca rezultat, Ernesto e un cabron simpatic, si hoardele de urmaritori de simboluri niste oameni nefericiti, care n-au reusit sa digere imposibilitatea imanentei transcendentului in materie.

    Deci, daca ceea ce te roade pe tine sunt simbolurile, locul iti este in cafenea, unde poti pe mai departe sa fii cat de neinteleasa iti face tie placere.

  25. adriatika`s avatar
    25
    adriatika 
    Tuesday, 26 January 2010

    ahahaaaaaaa, ce mult te-ai chinuit sa te indepartezi de sens. Eu nu-s deloc o neinteleasa pt cei care vor sa inteleaga. Daca oamenii nu sunt simboluri, ce este Isus? Renunt la lupta, ca nu folosim aceleasi arme.

  26. Imi place, frumos site...dar cam putine posturi.

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Friday, 13 January 2012

    Lmao.

  28. Spam prost.

  1. [...] laziness is a sort of worship which guarantees starvation salvation through communion with Chesus, the smiling saviouriii. Except the path of the righteous is beset on all sides by evil men & buitres, not to [...]

  2. [...] in history is in demonstrations of its general lack of moral fibre etcetera ? [↩]Amusing, because... [↩]Maybe by now... [↩]If that shit's acerbic... do these dumb bitches even own the [...]

  3. [...] Fun, you know. The ultimate filler of all nooks and crannies comes all the way from France, in a jar labelled joie de vivre. ———I actually wrote a full dozen articles in the interval, 5`717 + 4`384 + 5`212 + 1`262 + 611 + 4`730 + 4`071 + 4`436 + 5`719 + 874 + 3`442 + 1`676 = 42`134 words that baker's week. A good half-novel really, and I am very happy with it. Honestly I think the Babydoll series is some of the best fiction I've ever done. [↩]It's only really early Tuesday morning on this machine set on Euro time for business purposes ; otherwise it's Monday evening. [↩] Category: Zsilnic Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback. Add your cents! » If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.