Frati crestini intru Domnul, paziti-va de incercarile Satanei care va vor duce in Talpa Iadului

Wednesday, 23 September, Year 1 d.Tr. | Author: Sf. Leufteriu Mucenicul

Frati Crestini!

Mi-a ajuns la prefericitele mele urechi, in timp ce savarseam o lepadare de dracul dintr-o mielusea a domnului in care Seitanul se mutase fara aviz locativ, tanara si frumoasa coz, cu un trupsor tare si pietros ca merele cele parguite si cu niste dar sa revenim.

Fratilor!

In timp ce-o haladeam cu Sfanta Carte tinand-o legata de un preafericit tei† Dusmanul cel care nu doarme aflat intransa mi-a citit prin puterea telepatiei celei dracesti de pe un site zicand cu cuvinte de batjocura si insultative ca scrie aici, tot pe onlineul acesta care este despre un tanar, un copil am putea zice in etate de 16 anisori, care avand obiceiul de-a fuma, care cum stim e invatatura satanista, si inca nu tutun, ci iarba dinaceea spurcata, afurisit fie-i numele in vecii vecilor, si-a facut tigara tocmai dintr-o preafericita pagina a preasfintei Carti care este Biblia!

Aceasta tare m-a tulburat, si incercand sa-i intorc una si mai sanatoasa peste gura cea spurcata de dracul, am alunecat si mi-am sclintit glezna dreapta, asa ca a fost nevoie de trei frati calugari sa ma propteasca pentru restul sfintei dezdraciri, care vreau sa va comunic totusi, cu frateasca bucurie, ca s-a dus la buna indeplinaciune, mai putin doua coaste ale preafericitei deposedate, care se afla rupte, si un ochi pe care nu l-am mai putut gasi in iarba desi sora Macovedia si cu fratele Arapu Laconicu' l-au cautat pana au lesinat de oboseala. Sa fie de sufletul intai statatoriului.

Odata ajuns acasa, si primind ingrijirile cele ziditoare ale fratelui Chirurg, ce cu o pereche de clesti de fierarie foarte bine mi-a indreptat la loc glezna, m-am apucat sa caut prin supa online, si, cu ajutorul preafericitului Guglu sau cum ii spune, am gasit fara zabava ca intr-adevar, asa s-a intamplat cum mi-a prorocit necuratul!

Frati intru Hristos! Este mare stricaciune in lume, si semnele se arata rele pentru mieii lui Christos Pantokrator† care este stapanul nostru din veac. Feriti-va si aparati-va de scranteli si sminteli, cum scrie ca se petrec de exemplu si in Ohio, despre care am vazut ca se afla in chiar cuta din dreapta mijlocului Taplii Iadului, cum si scrie la sfanta carte Geographicorum Misticorum Stiintificorum ut Dezvaluitorum Talpius Iadulum. Si tineti cont ca nu intamplator m-a impins Aghiuta sa-mi scrantesc insumi preafericita glezna dreapta, despre care pot spune ca aveam cea mai multa incredere decat in orice alte glezne de-ale mele, care le am eu.

Asa ca feriti-va, frate pe frate, sora pe sora, parinte pe copil si copil pe parinte de vorba si fapta cea rea si neplacuta Domnului, si recitati preventiv macar de cate opt-noua ori pe ceas rugaciuni bune si placute, precum se gasesc si in Cartea de Rugaciuni de cele Bune si Placute a sfintei Mitocondria de la Afumati, precum si-n alte carti sfiinte si de buna invatatura care se gasesc spre achizitie in regim de suprapret la toate magazinele bisericesti de pe langa sfintele biserici si nu numai.

Eu acum trebuie sa ma opresc de la scris pentru ca iata fratele Chirurg a venit sa-mi verifice si cealalta glezna cu clestele cel mare, la caz ca se va fi incuibat necuratul si intransa, ceea ce nu se stie niciodata, precum aflam de la Scripturi.

Mergeti cu Domnul si paziti-va cu Grija.

Amin † † †

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

14 Responses

  1. haidi bre, relatare anonima undercover despre sex in grup, plus cu minori, in natura, daca e sa ma gandesc bine ba chiar in curtea bisericii, apoi si sodomie, da-o-ncolo, toate intr-o singura zi. sper ca macar nu ati lasat rodul muncii sa se iroseasca pe pamant, asta chiar ar fi strigator la cer.

  2. sf Empedocle al Bilelor`s avatar
    2
    sf Empedocle al Bilelor 
    Wednesday, 23 September 2009

    Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική!!!!

  3. Preafericita Lateralia`s avatar
    3
    Preafericita Lateralia 
    Wednesday, 23 September 2009

    Nu te indoi surioara de destoinicia preacuviosului sfant parinte, ca stie mnealui.

  4. Adevarul este ca strigator la cer nu s-a intamplat, ca chiar am tras un pui de somn in vremea asta si pot pentru ca sa spun ca nu m-a deranjat nimeni, si mai ales nu in strigat.

  5. deci unii din voi nici nu erati constienti cand s-a intamplat si am uitat sa mentionez mutilarile. ce am omis?

  6. Cuviosul Termomel`s avatar
    6
    Cuviosul Termomel 
    Wednesday, 23 September 2009

    Care sodomie, mieluseaua Domnului ? De unde sodomie, oita lui Hristos ?

  7. Septimiu Preacovasitul`s avatar
    7
    Septimiu Preacovasitul 
    Wednesday, 23 September 2009

    Nu-i drept ceea ce faci, sora Ioana, luand numele Domnului in desert si batjocorind lucearea cea sfinta si ziditoare a sfantului si preafericitului parinte†

    Mai bine caieste-te pana inca este timp, si leapada-te de cele rele, precum si de ochiul dracului care-ti ingreuneaza buzunarele si-ti intuneca mintea.

  8. Diacon Gligorie Poponet`s avatar
    8
    Diacon Gligorie Poponet 
    Wednesday, 23 September 2009

    Ba adevar graeste sora noastra Ioana, si in curostiinta de cauza, pentru ca nu o data s-a intamplat (am auzit si eu de la prieteni si cunoscuti) lucrarea sodomiei in sfanta Biserica.

  9. lasati parinte ca stiu si eu ca sa citesc printre vorbe, am priceput care-i treaba cu glezna si cu fratele chiururg.
    n-am io nicio treaba, fiecare cu placerile dumisale, insa prea de tot toate intr-o singura zi asa, plus ca in zi de miercuri, cand se tine post.

  10. O credincioasa`s avatar
    10
    O credincioasa 
    Wednesday, 23 September 2009

    Cum este posibil sa ingaduiti pe acest sfant lacas de internet sa apara asa nevrednice si netrebnice cuvinte precum ale acestui asa-zis diacon, asa-zis gligorie, bine zis poponet?!

    Este strigator la cer!

  11. Papa Leo X6`s avatar
    11
    Papa Leo X6 
    Wednesday, 23 September 2009

    Adevarul este ca strigator la cer nu este, ca chiar am tras un pui de somn in vremea asta si pot pentru ca sa spun ca nu m-a deranjat nimeni, si mai ales nu strigator.

  12. Preacurvioasa Linda`s avatar
    12
    Preacurvioasa Linda 
    Thursday, 24 September 2009

    Sfinte Parinte, as dori sa ma programez si eu pentru o desdracire dinaia cu legat de tei daca se poate.

    Tel 0733745621

  13. cand se mai programeaza o chestie din asta ?

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Friday, 12 November 2010

    @asteris Mi se comunica in casti ca preasfintiia sa a facut juramintul tacerii de ciuda ca niste maicute i-au furat pe ascuns dilatatoarele anale.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.