Doua curve.

Thursday, 15 October, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

monica-columbeanu Sincer sa fiu, n-aveam habar cine-i gagica din poza. Pentru mine era pur si simplu inca o fatuca de consum vizual, al carei principala valoare pentru acest scop vine mai degraba din varsta decat din calitati anumite, ca altfel e cam schiloada si ogarjita. Chit ca si varsta aia e pe trecute, daca judecam dupa aplecarea de toamna a sanilor.

Intre timp am aflat ca-i nici mai mult nici mai putin decat marea si inegalabila Monica Columbeanu, iubita, sotia, fosta sotie, noua sotie, fosta-fosta-sotie si viitoarea sotie, precum si (cu o cota de 7:13 la bursa pariurilor matrimoniale) viitoarea fosta sotie a miliardarului in capace de canal Irinel Columbeanu, globetrotter extraordinaire, om de lume, connoisseur rafinat de haleu, tabac si gagici.

Despre care chestie, apropo, o paranteza. Acu' doi ani, cand m-am intors in Romania dupa ani de absenta, doua chestii m-au luat oarecum pe sus. Prima a fost ca am deschis televizorul pentru cinci minute sa vad ce se mai voroveste prin patrie, si m-a lovit o emisiune a unui prost, care se dadea expert in ale restaurantelor, cazinourilor, curvelor si celorlalte fineturi pentru mintea dambovitenilor cu bani pe care vor sa-i sparga. Proaspat dupa un tur cvasi-complet al marilor hoteluri, restaurante, cazinouri si bordeluri din Lumea Noua, va imaginati cam ce impresie mi-a creat. Am aflat ulterior ca individul se numeste Irinel Columbeanu, nu-i un actor de TV platit cu sute de dolari ca sa se prefaca ca are milioane in cont, si fatuca nu-i angajata cu ora, ci cu contract de casnicie in regula. Ceea ce nu face decat sa adauge la tristete, pentru ca as fi putut sa jur, stiti cum zic ?

A doua a fost ceva top de blogeri romani importanti, organizat fix la vremea ceea de-o cucoana pe numele ei Carmen Holotescu, in care am citit nu mai retin cate, da' multe nume, spre 100, fara sa recunosc nici unul singur. Mi-am facut cruce, mi-am scuipat in san, da-o dracului, cum si ce se putea intampla s-ajung chiar asa de rupt de lume ? Si m-am pus de dat telefoane si mailuri. Si-am aflat ca dintre oamenii cu care ma gasesc in termeni de "ba, pula!" n-au dat faliment niciunul, si tot sase si sapte cifre castiga, si tot din online. Si nu apar in lista cucoanei, cum nu apar in nici o lista pe-aici prin patrie, afara de lista mea de adrese de email s-ar zice, pentru ca nu apar in Libertatea, sau nu tin emisiuni la nush ce post de radio cu 1500 de ascultatori, sau asa ceva. Nu-s notorii, vezi tu.

Si-asa incheiem paranteza, spunand ca aveti niste topuri pe-aici prin Romania dragii mei, de sta mata-n coada si mai multe nu, macar comunistii mai nimereau la panoul de onoare o jumatate acolo de oameni pe bune. Si revenim la discutie : Am aflat ca pisi din poza e marea ingalata Monica Columbeanu din Libertatea, nu pardon, din Can-Can, care ma anunta doua chestii : In primul rand, cum ziceam, ca pisi-i Moni.

ramona-gaborSi-n al doilea rand, sa cad de pe scaun amu ni, aflu ca! fiti atenti ca-i important! Daca sora Moni cere 2250 de euroi per san nud, pentru un total de 4500, superoferta de criza cu discout 10% de la 5000, soru-sa, Ramona Gabor, trasa-n chip aici pe dreapta nu cere decat 1000.

Sa ne-ntelegem. Eu plateam studente in Boston intre 1500 si 1900 de parai per sedinta foto de-o zi. Glamour, topless, nude si solo, deci cam tot ce fac talentatele astea doua. Fete de pe drum, bre oameni buni, studente, vanzatoare, chelnerite, fara talente deosebite sau efecte speciale. Oameni simpli. Amatoare, nu stiu cum sa transmit ideea mai bine. Pai nu vi se pare voua cel putin dubios ca-ntr-o tara de cinci ori cat orasul ala, ca populatie, varfurile topurilor de cancan castiga cam cat orice studenta, vanzatoare, chelnerita, fara talente, fara cunostinte, machiate oribil si imbracate ca de pe strada ?

Ca nu ma agita pe mine atat faptul ca nu-s unii sau altii, despre care stiu sigur ca ar baga toata trupa de experti online.ro in buzunar, si inca un buzunar micut, de la vesta, in nu stiu ce topuri de onlineri romani. Asa cum mi-au si explicat cand le-am comunicat cu regret ca nu se regasesc pe lista, "Bun, si ?"

Dar ma agita intr-o oarecare masura sa observ ca unu' si altu', care saracii in lumea reala ar fi apreciati exact la nivelul de submediocru ajung sa fie capete de linie prin topuri pe la noi pe-aici, mai ales din lipsa de alternativa. Pentru ca alternativa e dusa in lume sa faca treaba si sa castige bani, si nici ca-i pasa.

Si nu-mi povestiti ca vai, dar talentul celor doua curve nu-i recunoscut in patrie, si sunt platite mai putin decat merita. Sunt platite exact cat merita, si ele stiu asta. Pentru ca daca n-ar fi asa, n-ar fi nici ele aici, sa dea declaratii in presa despre pretentii de salar pe care nu se arunca nimeni sa le onoreze, desi in alte parti sunt un fel de minim absolut. Erau in avion spre New York, Vancouver, LA sau Bollywood demult, demult de tot. Ca incearca ele sa confiste discursul despre cum nu-i recunoscuta valoarea pe-aici, fara a avea nici o treaba in chestie nu ma mira, doar din asta traiesc, incearca sa confiste ce nu-i al lor, locuri prin topuri la fel de bine ca piese muzicale sau discursuri.

Ce-i orbitor, ca sa ma exprim asa, este ca se mai gaseste cine sa puna botu'.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

16 Responses

  1. hmm... zici ca fac bani din online si nu-s notorii. dar cum ii fac? cinstit? :P cand am citit titlul am crezut c-ai primit si tu spam-ul acesta de la ProTV: http://stirileprotv.ro/show-buzz/film-tv/probleme-in-paradis-monica-columbeanu-are-o-rivala-in-patul-lui-irinel.html

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 15 October 2009

    Nu-s notorii aici, nici dracu' nu stie in Romania ce romani unde sunt si ce fac, pana nu ia unu' premiu Nobel sau ceva.

    Dupa care se incoarda supararea-n toata lumea ca omu' nu se lasa re-romanizat brusc.

  3. A, uite c-am citit gresit si m-am inselat. Credeam spui de oameni care traiesc in Romania si fac bani grei din online. (-ul eventual .ro) Ca asa de romanii de pe-afara e corect ce spui.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 15 October 2009

    Pentru .ro, s-o citez pe Denisa: "wow, într-un an jumate am făcut 88 de dolari din adsense. încă 12 dolari şi m-am scos. la propriu :))"

  5. Porcul de York`s avatar
    5
    Porcul de York 
    Thursday, 15 October 2009

    E suprinzator ca ai ramas pe baricade si iti mai bati capul cu asemenea... Apoi panea si circul au stapanit si au hranit dintotdeauna suflete mediocre ale majoritatii coplesitoare de marionete. Merita tot atata interes din punctul meu de vedere cat acorda elefantul insectelor pe care calca sau cam tot atata cat conteaza Terra pentru Calea Lactee, pe aratura vorbind.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 15 October 2009

    Tu stii cum o murit Bacon ?

  7. Porcul de York`s avatar
    7
    Porcul de York 
    Thursday, 15 October 2009

    Nu la fel de spectaculos ca si Eschil in orice caz

  8. Porcul de York`s avatar
    8
    Porcul de York 
    Thursday, 15 October 2009

    ..dar am inteles ideea.

  9. http://www.foundshit.com/images/bacon-bra-01.jpg
    Ca-n imagine?

  10. Ha! Am plecat de la tine acum o ora si ceva si am ajuns la Marinela Nitu ... care ne recomanda sutienul cu push-up, cati ani are duamna?! ... stai ca si "canta" ... next!

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 1 September 2010

    Marinela Nitu ? Numele suna oarecum cunoscut...

  12. La naiba ... credeam ca le stii pe toate ;)
    Mi foameeeeee ...

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Friday, 8 February 2019

    Ase de amuzant-o devenit discutia asta cinva prin 2012 sau gen...

    Da' vorba' lu' comentatoru' intre timp disparut, "unde sunt??". Nu stim, nu cunoastem, "suntem sceptici" si alte pulacadele.

  1. [...] nu are, obiectiv privind. Se intimpla insa, ca sa vezi coincidenta, ca tot citind in Libertatea s-a nascut si Trilema. Despre care chestie, apropo, o paranteza. Acu’ doi ani, cand m-am intors in Romania dupa ani de [...]

  2. [...] relevancy. It so happens, as a remarkable coincidence, that Libertatea also played a hand in the birth of Trilema! On which topic, a paranthesis. Two years ago, when I returned to Romania after years abroad, two [...]

  3. [...] I fucking know what I'm talking about, I go through towns systematically and I've gone through many towns. [↩] Category: Lifespiel Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.