Website-uri ce n-au nici o vina, partea II

Friday, 06 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Titlul este pe bune, apropo, am mai scris despre asta in 2009.

Astazi vom purcede prin a observa ca nudismul in Romania este, cel putin dupa intelegera lu' oncle Googlei(care poate fi cam defecta, e posibil), o activitate mai mult de dictionar, care se cere explicata ca-i total straina si nu se practica.

In tot cazul, primul rezultat e un site numit ronudism.ro. Priviti :

ronudism-ro-1s

Dincolo de faptul ca nu se incarca imaginile si ca nu se spune "sa deveniti membru din comunitatea" in limba romana uzuala, precum nici nu se lasa spatii inainte de virgula, precum si alte considerente de amplasare-n pagina, sa vedeti cum arata "comunitatea" online, mai frate :

ronudism-ro-2s

E oarecum ciudat sa faci un site "romanesc" scris tot in engleza, da' partea cea mai haioasa din intregul ansamblu este bineinteles nemuritorul

Copyright © 2012 Your Company.

Sau ma rog, logo-ul BOONEX, care ne indica imprejurarea ca intreaga constructie se gaseste amplasata pe-un server gratuit. Si ca tot binevenescii dinsii "comunitatea" Softpedia, sa-i citam :

Romania va intra in randul tarilor civilizate, cel putin cand vine vorba de nudism si naturalism. Vom avea in curand o noua televiziune unde ne vom vedea goi, la mare!

In curand se va infiinta prima asociatie care apara drepturile nudistilor, asociatie ce va reuni peste 2000 de pasionati de "plimbari in fundul gol" si va avea propria televizune, Ronudism.

Noua televiziune va emite de la inceputul acestui sezon estival si va prezenta materiale filmate de pe plajele din tara si din strainatate, va avea transmisii live de la evenimentele pentru nudisti si va prezenta ofertele hotelurilor destinate acestora.

Deci, daca esti fan, asteptam sa te vedem la televizor!

Adevaru-i ca ce poate fi mai rommirlanesc decit sa ne vedem la televizor ?

Intre timp comunitatea romanilor care mai fac intre altele si nudism se amuza de la o distanta sugerata de expresia de limba engleza "ten foot pole", care indica lungimea bitei cu care n-ar atinge asa ceva.

———
  1. Identificati referinta culturala (numita in jargon modern mema) la care trimite autorul. []
  2. Welcome e bine ati venit, da' verbu' cum face, to welcome e a bineveni, I welcome eu binevenesc ? Sau cum ? Hm ? []
Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

  1. Ahhaha, nu bai, la final trebuia sa dai link la articolul ala de erau poze cu mai multe goale, de erau miniaturi pentru trilema premium.

    Din codul sursa

    TITLE="http:\\www.ronudism.ro/id28.htm"><UIMG SRC="25fa01f0.jpg" border=0 width="160" height="31" ALIGN="BOTTOM"

    N-au pus ceva //// pe acolo la img src.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 6 January 2012

    Unde adica ?

    Lmao slashbackslash evil.

  3. Mda, tot a intrat in moderare cat am incercat sa evit. Ma rog, tot sunt futute toate img src ale lor, presupun ca imaginile chiar exista si hostingul vad ca-i platit.

    Aici:)))).

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 6 January 2012

    A, noa, sa nu exageram acuma, mai fac bietii vre-un anevrism.

  5. Multumim de reclama facuta site ului nostru :)
    Despre prima imagine postata aici, ronudism-ro-1.png, pot sa spun ca nu am avut nici o reclamatie pana acum referitor la faptul ca nu apar imaginile si de fiecare data cand am accesat site-ul acesta se afisa fara probleme. Este posibil sa fi intrat cand se facea mutarea firmei care ne gazduieste si din acest motiv sa nu fi aparut imaginile. Corect, nu se lasa spatiu inainte de virgula si ai uitat sa nici nu se pune virgula dupa "si". Greseala mea, se mai intampla :)

    Logo BOONEX ne indica faptul ca intreaga "constructie" comunitate.ronudism.ro, foloseste CMS ul BONNEX (www.boonex.com) si mai indica faptul ca suntem persoane serioase :D si nu am inlaturat acel logo ( pentru ca asa cer conditiile de folosire a acelui cms si asa este frumos, cand cineva iti ofera un super cms gratuit este frumos sa respecti munca oamenilor de acolo ) Faptul ca cineva foloseste un cms, precum BOONEX, nu inseamna ca este gazduit gratuit.

    Urmatorul text citat, de pe softpedia, este un articol publicat de CanCan acum multi ani. Nu exista nici o asociatie nudista/naturista, nici un post TV cu transmisii in direct de la mare, etc

    Despre codul sursa de pe ronudism.ro, nu pot sa spun decat: nu ma pricep :D si din acest motiv am apelat la un web site builder ( CuteSiteBuilder ) care isi face de minune treaba, alaturi de cms ul de la Boonex, pentru a realiza un site 100% gratuit.

    Site ul nu este facut "din placere" :)

    Multumim si spor la treaba :)

    Cu respect,
    Sorin

    http://www.globalscape.com/support/csb.aspx

  6. O mica eroare :D Site ul este facut din placere, nu este facut pentru un profit
    De la oboseala am postat altceva :P

  1. [...] de care chestie, Harlan Ellison respectiv Si oamenii vor plati. [↩]Ca de exemplu. [↩] Category: 3 ani experienta Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.