Vietile Sexuale ale Sfintilor - Astazi Sfintul Partenie din Lampsakos

Sunday, 22 July, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sfântul Partenie, Episcopul Lampsakului, este un Mare Sfânt Făcător de minuni al Bisericii Ortodoxe, care a trăit în Grecia secolului al IV-lea d.Hr., în timpul domniei Sfântului Împărat Constantin cel Mare. Acest Mare Sfânt din vechime – Sfantul Partenie – a săvârşit multe şi mari placeri în timpul vieţii sale pe pământ (a sculat trei pule blege, a izgonit demonii din multe femei, a vindecat cancerul şi toate bolile ş.a. – vizitaţi pagina Viaţa Sexuala Ilustrata a Diversilor Sfinti Parinti si Diverselor Sfinte Parinte din Lampsakos) dar a rămas în mare parte necunoscut şi ascuns timp de secole.i

Astăzi insa el revine şi intră năvalnic în viaţa noastră, deoarece Dumnezeu l-a înzestrat pe Sfântul Partenie cu daruri depline, care se potrivesc întru totul nevoilor omului zilelor noastre. Pentru ca de cind Satana a stricat partea barbateasca sa se unga cu uleiuri, sa-si taie rodul fetei lor si sa se futa pasiv in cur iata ca numai navala unui falnic deget binecuvintat mai poate multumi legiunile clitoridiene. Asadar preamilostivul Sfânt Partenie săvârşeşte iar zilnic minuni uimitoare, ca odinioară, copleşindu-i cu binefacerile sale pe cei care se apropie de el cu credinţă şi-l cheamă într-ajutor (vizitaţi pagina Minuni ale Sfântului Partenie din Lampsakos).

Inca de la frageda virsta de noua ani Sfintul Partenie a descoperit puterea fermecata dumnezeiasca a sfintului sau deget, care prin bunavointa Sfintului Duh ni s-a pastrat pina astazi moaste la Sf. Biserica Pudenda Hetairoi de pe Sf. Munte Athos (vezi pagina Sf. Deget). Acest deget fermecat al Sfintului Partenie avea puterea inca de pe vremea veche antica & de demult de-a desparti in doua apele labiei, o parte carnoasa de-o parte si cealalta parte carnoasa de-a cealalta parte vadindu-se astfel lindicul. Amin.

La virsta de noua ani Sf. Partenie care era dus pe munte cu caprele, ajutor de bagator de seamaii s-a vadit putearea dumnezeiasca plina de har a degetului sau pentru ca de cind a atins prima pizda de oaie si pina la ultima unde punea el mina izvora sfintul Mir. Cea dintii oaie a fatat un miel pe loc cind si-a slobozit bagatoru' de sama sama-n iea. Ce-i drept era destul de mic cam cit o boaba de orez. Cea de-a doua oaie a fatat si ea un miel pe loc cind si-a slobozit bagatoru' de sama sama-n iea. Asta era mai mare cam cit o boaba de linte. Cea de-a treia oaie a fatat si ea un miel pe loc cind si-a slobozit bagatoru' de sama sama-n iea. Asta era mai mare cam cit o boaba de fasole. Cea de-a patra oaie a fatat si ea un miel pe loc cind si-a slobozit bagatoru' de sama sama-n iea. Asta era mai desteapta decit restu' si-a zis ca se pisa pe Testamentu' pulii din cauza structurilor narative care nu pot fi adecvate-n repetitia lor talimba decit unor retardati cu defecte cromozomiale grave, care fut oi pe motiv ca pina la vaci n-ajung si femeile nu stau cu ei.

Dupa aceste minuni sf. Partenie a fost inca de la acea frageda virsta avansat de la ajutor de bagator de seama la oaie, si dupa doua saptamini in care toti ciobanii si cine mai trecea pe-acolo l-au futut in devalmasie-n cur dupa cum se obisnuia in acele vremuri iata ca i-au crescut patru tite mici pe-un uger cam cit o tita normala sub buric, ceva mai sus de locu' in care inainte ii fusese putulica si cu coitele lui de copchil si apoi pe spinare si peste tot o blana mitoasa dar - lucru de mirare! - de aur curat.

Vazind aceste minuni ciobanii si cine mai era pe-acolo au inceput sa-l futa in git, de frica sa nu li se ia galben pe pula daca-l mai fut in cur. In aceeasi seara Sfintul a si raposat de la cele lumesti, cu stomacul, intestinul subtire, laringele, faringele, fosele nazale, trompele lui Eustatiu si ductele lacrimale pline de prinosul de ofranda pe care degetul lui binecuvintat l-a pogorit la stina. Se povesteste ca atunci cind a murit micutul Sfint avea degetul vrajit in cur, ceea ce explica culoarea maroniu-cacanie a moastelor care ne-au ramas pina la noi si pe care vi le puteti introduce intru sf. Binecuvintare daca mergeti palarini la Sf. Biserica (taxa 10 numere pentru introducere - se plateste inainte - si cite 10 numere pe ora cit timp il tineti inauntru).

De atunci a ramas si obiceiul duhovnicesc ca daca merge greu la laba sa se aduca un baietel de noua anisori sau cit mai aproape care cu ajutorul sf. sau Deget binecuvintat se Sf. Partenie sa usureze munca bagatorului. Amin.

PS. Acest text este in parte plagiat, si nici nu va lindic sursa. Now what ?

PPS. Acest text este ermetic. Intelesul lui nu va este accesibil. Now what ?

———
  1. Nu-i amuzant faptu' ca puletii de sfinti is sclavii relevantei pentru aiurelile din capu' viermusilor paminteni ? Da-ti seama cum isi bateau toti joc de fraieru' asta pe-acolo prin Rai, ca el cica-i sfint da' n-are unici, rssiuni scl dupa care stiinta medicala progresind si inlaturindu-se cauzele de moarte medievala - pesta, holera, varicela - alea dintr-o data fostii sfinti smecheri - Rocco & co - sunt complet uitati si vine Partenie pe cai mari navalind cu degetu-nainte ? Eu unul am cam ris, nefututilor. []
  2. Pe acele vremuri vechi, antice & de demult sama era pula, nu ca si-acum cind a te baga-n seama inseamna a te baga [ca musca-]n pizda [vacii], semn clar al sfirsiturilor vremurilor si apropierii Felatiei de Dupa. Iar bagatorul de seama era ala de baga pula-n ce, cum devenea dupa caz, oi sau capre sau ce pastoreau ei. Iar ajutoru' de bagator de seama era ala care-l lingea suav pe coaie (si mai dadea si cu degetu-n lindicu' corespunzator) ca sa usureze munca bagarii si sa creasca productivitatea ei. In vorbele de azi s-ar zice fluffer daca stiti limbi (iara daca nu stiti vedeti pagina sf. mucezite Ecvestria sa va-nvete). []
Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

14 Responses

  1. Acest text este in parte plagiat, si nici nu va lindic sursa. Now what ?

    In primu' rand ca-i literatura si nu cercetare, deci nu-i cazul sa vorbim despre plagiat, hatere.

    Si-n al doilea rand, Vietile Sfintilor?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 July 2012

    Pula mea, deci am bagat primu' paragraf in google si TOT EU IES.

    Da' nu-s sursa, ci l-am copiat de pe http://sfantulparteniedinlampsakos.wordpress.com/

    Si ca bonus, de unde stii tu draga ca "ii literatura" ? Cum distingi de cercetare ?

  3. kokofifi`s avatar
    3
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Sunday, 22 July 2012

    Christian fiction . Crede si nu cerceta!

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 July 2012

    In the christian tradition you don't cercetate it, it cercetates you.

    With its finger.

  5. kokofifi`s avatar
    5
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Sunday, 22 July 2012

    Jejitu' de cercetaš?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 July 2012

    De jerjetaj.

  7. Asa parcurg si percep io textul, ca fiind literatura; primu' semnal e ca-i derivative work, parodie dupa un alt text.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 July 2012

    Deci daca io parcurg textu' ca si cum ie literatura atunci el nu mai e plagiat ? Ca foarte bine prinde constructia asta domnilor de la CNpulamea nu mai retin cum ii zice, si-asa nu stiau pe unde sa scoata camasa de-o dadusera-n diverse cu comisii juridice si alte comitete.

  9. #2 influencere

  10. "picura balsam pe suflet" din wordpress, lol.

  11. Hai s-o luam altfel. Tu pretinzi c-ar fi text stiintific, cercetare, alea? Sau unde-l incadrezi? M-o pus dracu sa zic ce-am crezut io, tu o lalai cu artificii retorice.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 July 2012

    Io nu pretind nimic. Daca tu-mi decernezi un doctorat io sa-l refuz ?

  13. mihai b`s avatar
    13
    mihai binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 23 July 2012

    @alex - l-a incadrat la cuvinte sfiinte, evident ca. ;)

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Monday, 23 July 2012

    La cuvinte sfiinte se gasesc cercetari din Bilbie.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.