V-am prins cu mita-n sac

Thursday, 26 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Hai sa ne distram putin, ca provocat de-un cetatean necredincios mi-a venit cheful sa fac o mica privire retrospectiva, apropo de chestiile pe care le-am zis in premiera pe-aici.

Nu bagam in seama banalitati precum aia ca 18 Noiembrie nu-i 6 Decembrie, ne-am invatat deja cu magarii de-astea. Doara ce "e concurs, nu poate omu' sa faca concurs" ? Ce rost are sa-i citezi pe aia care scriu primii, lasa ca tu scrii al doilea sau al cincizecilea si deci esti primul. Nambar oan pe primu' loc. A, si ca rezultat tot reinventam roata ca niste prosti, ca rezultat progresul in online.ro a fost fix si masurabil zero de la inceputuri pina in 2009 ? Vai, da' ce conteaza asta atita timp cit fiecare tarabostes ii nambar uan pe primu' loc ?! Ca pina la urma asa-ti zic parintii, sa fii primul, nu sa faci ceva util. Si-atunci...

Nu bagam in seama nici chestii exceptionale precum aia ca un roman a fost ala de-a fortat mina trupei wikileaks sa-si publice intr-un final colectia de telegrame. Pina la urma ce stie taranu' ce-i sofranu', nu ie problema.

Da' merita poate mentionat, pentru dasteptii care au descoperit brusc ca Vali Petcu mintea despre cit trafic avea pe blog, despre citi bani facea pe blog si despre orice altceva (ca de exemplu Vali Birzoi) ca cinevai spunea chestiile astea in 2010. Care 2010 a fost inainte de 2011. Care 2011 a fost si s-a incheiat inainte de 2012. Si ca pe-atunci toti astia erau de parere ca acelasi Perf e o mare valoare si-o mare perla si-un mare blogar si-o mare chestie.

Merita poate mentionat, pentru dasteptii care au descoperit brusc ca Tenita e un mincinosii, un personaj soios care pur si simplu te minte in fata si cu buna stiinta, ca problema se trata pe cel mai important (da' de-adevaratelea, de data asta) blog romanesc prin 2009 asa. Care-i inainte de 2010, care cum am stabilit vine ceva inainte de 2012.

Pentru tineret cit si pentru nou veniti : puneti mina si conspectati articolul "Prostalaii cu pretentii de formatori de opinie, mincinosii cu pretentii de arbitrii ai moralitatii si irelevantii cu pretentii la relevanta.". Dupa care ziceti saru'mina aluia care v-o dat aproape gratis consultanta de mai multi bani decit aveti voi. Ziceti saru'mina cu lacrimi in ochi dat fiind ca daca nu era el puteati sa stati si-n cap, ca nu era cine.

Nu era cine, ma intelegeti voi ? Pentru ca nu mai exista altcineva. Pur si simplu, eu sunt singurul, si sunt singurul de ani de zile nu de ieri-de azi. A se baga la cap (si, in masura posibilului, a se face ceva pe temaiii).

A, si apropo : articolul De ce a ratat Petcu e gata scris. Din 2011. Care-i inainte de 2012.

———
  1. Fac si io ca "jurnalistu'" si nu dau nume, ca asa e in presa, informam populatia, nu ? []
  2. Intre care acelasi Vali Petcu, care nici el nu stie sa citeze, ca si el e un tarabostes, cum sa recunoasca el c-o invatat una-alta si-o aflat una-alta de la unu' mai destept ca el ? []
  3. Nu, asta nu inseamna ceva de natura "capra vecinului". Am demonstrat deja ca sunt mai puternic decit toata comunitatea, am demonstrat deja ca sunt mai puternic decit oricine in parte, va puteti numa' bine lua gindu' mai ales daca nu va incinta sa sedeti pe perne-n forma de colac. []
Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

19 Responses

  1. Lmao. Ăsta-i bilanţul de sfârşit de an muncitoresc?

    Ce tare ai fost tu că ai reuşit să te abonezi la nuştiuce feed sau că ţi-a ajuns la urechi vestea cu egipteanca care protestează goală şi ai publicat rapid un articol... iar acum când cineva face comentarii pe evoluţia situaţiei respectivei fete, tu poţi face comparaţie între date! Cool.

    Ai fost primul care i-a forţat pe cei de la Wikileaks să-şi facă publice documentele, după ce acestea au apărut deja pe reţelele p2p, cel puţin pe una, de unde le-ai downloadat şi tu... :))) Ăsta-i ca exemplul cu musca care se agaţă cu gheruţele de spatele boului şi apoi are pretenţia că-l dirijează. Asta ca să citez în continuare din colecţia de înţelepciune trilematică. Ai fost primul că te-ai grăbit, că n-ai dormit în noaptea aia de vineri şi ai publicat lista, n-ai fost primul c-ai fost primul... ;)

    Dar pe de altă parte sigur că cineva poate să se închidă în cameră unde nu îl aude nimeni şi să strige cât poate el de tare că e cel mai tare din parcare şi că n-are concurenţă în ceea ce face. Sau pe blog, că uneori e acelaşi lucru. :)

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 26 January 2012

    Hatereala e cam ca si baseala : n-o decolat inca nime' pe baza lor.

  3. Cu observaţia că subiectul discuţiei nu eram eu.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 26 January 2012

    Pai cine nu reuseste sa vorbeasca la subiect ajunge subiect mei.

  5. Apropo de zoso, vad ca se duce la munca in sfarsit. Cum era aia Popescule ca traieste din blog si etc?

    Sunt curios daca primeste vreun post piar sau social media manager la saorma sau cantina de pe santier gen.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 26 January 2012

    Pai are nevasta acum, fata are slujba buna, daca face copii (cu cineva, zic in general, bine ?) va avea nevoie de bona. Deci totul e bine cind se sfirseste cu bon.

  7. http://cache2.zoso.ro/uploads/2007/05/vali_petcu_and_a_tiny_dancer-100x100.jpg

  8. Ce va mai place sa va atacati! Ala io, ala io....si pana la urma care e cel mai tare!? :P

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Thursday, 26 January 2012

    In general ala care zice eulogia e cel mai tare.

  10. Io zic că ăla care consumă alimente bogate-n Omega 3.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Thursday, 26 January 2012

    Ceva de genu'.

  12. Mie imi place cuvantul "gratis" , imi umple inima de bucurie la primirea a ceva gratis. Mai ales ca ce am invatat la tine valora de 99.(9) %, mai mult decat am platit.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Friday, 27 January 2012

    Mnoa vazusi ? Unde mai traiesti viata la fel de intens ?

  14. Ma uitam pe blogul lui Gollum si mi-a sarit in ochi chestia aia cu "Dezăpezesc şi la... " :))

  15. *desz

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Friday, 27 January 2012

    Se mai intimpla.

  17. Aham.

    http://bp0.blogger.com/_435KWUBJwbU/SIwEWoHQP4I/AAAAAAAAAL4/JgW-RCF9T3w/s1600/vechiurile.JPG

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Friday, 27 January 2012

    Lolz. E plin de ortografii creative, ai ce corecta fo' cinci ani.

  1. [...] (degeaba va uitati la mine, modelul e disfunctional in practica, exista si explicatia teoretica si dovada practica si orice mai doriti [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.