Umoru' şi cu talentu' nu cunoaşte falimentu'

Tuesday, 12 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Expresia din titlu' nu-i a mea (si nici a voastra) ci-i apartine subofiterului de Doru Buscu. A folosit-o el acum vreo doi ani la o ananghie a singurei reviste la care-a facut succes vre-odata, ca sa explice de ce nu se poate intimpla nasol. Asa, prin vara.

Anul urmator, tot prin vara... falimentul. N-o mai apucat sa observe nimeni ca ori o gresit Buscu si talentu' e degeaba fara management ori o avut dreptate Buscu da' n-o avut umor. Si talent. Ei in general zic, nu doar el singur.

Am imprumutat-o pentru ca mi se pare un titlu cel putin la fel de bun ca si "Boieri ai mintii de ieri si de azi", sau respectiv "In Romania nici via nu merge". Sau ar mai fi fost variante la o adica, nu aia-i problema, sa n-avem variante. Avem. Noi avem.

boierii-mintii

Puletele din imagine in schimb, Mircea Badea aka Dinescu nu are variante. Ca vorba ceea, unde nu-i talent degeaba umoru', sau asa ceva.

Succes la kilometru.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

3 Responses

  1. [...] {_Cristian} Deși el cred că încape în cadă, nu ca tine. {mircea_popescu} E ok, ca io nu-mi incap nici in piele. Ps. Umoru’ şi cu talentu’ nu cunoaşte falimentu’. [...]

  2. [...] Da, inteleg ca e criza da' nu asa, usor, ci de cinci ani neintrerupt, inteleg ca sperantele alora muscati urit in 2010 de-a supravietui pina in 2011 cind va incepe boom-ul au esuat trist pe recifurile pietroase ale unei realitati nemiloase, stiu [...]

  3. [...] contine diversi Mircea Bazi (ca-i cheama mai nou Dinescu sau ca aspira fara succes la titulatura de "domnul Bruma") care-s foarte persuasivi (in termenii [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.