Trend setter-ul eu, partea I

Sunday, 25 March, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Va amintiti ce-i ala trend setter : ca un fel de basset hound asa, nu mai explic.

Mnoa, iata ca-n urma Falimentului Complet&Definitiv al Blogosferei Mici mi-a ramas mie pe cap si asta cu trend setteru'. Cam trist, da' neavind incotro hai sa o facem si pe-asta, doara cit de greu poate fi ?

I. Trimmer. Mie nu-mi place sa merg la frizer din urmatorul motiv : frizerul trebuie sa fie un causeur desavirsit. Tre' sa stie face glume, sa stie povesti, sa te poti tine de cioace cu el. E o munca dificila dat fiind ca frizerii n-au multa scoala iar barbatii pe care-i tund si frezeaza au, chiar cea mai multa posibil, ca-s ministri, deputati sau uneori chiar si mai mult decit atit : eu insumi. Si-atunci nu-i tocmai simplu pentru bietul om sa se prinda de toate subtilitatile si asa mai departe. Meseria lui e aproape la fel de dificila ca aia de ospatar, o idee sub cea a curvei, ca dificultate.

Evident, prezentul plat si macabru nu mai produce frizeri autentici. Produce niste pule blege, ori femei ori baietasi, care habar n-au ce-i aia frizerie si-si inchipuie ca ei is acolo ca sa-ti taie parul, nu ca sa te tina (in mod placut!) de vorba. Asa ca in fiecare oras tre' numaidecit sa-mi caut si sa-mi gasesc frizer vero. In Cluj aveam, pe urma in Boston mi-am gasit, in Mexic mi-am gasit vreo doi, in Costa Rica gasesti fara probleme ca acolo e inca respirabil, n-a atins prezentul cu damfurile lui otravite lumea aceea ramasa parca-ntr-un perpetuu 1920. Da' in Timisoara mi-o fost pur si simplu lene sa caut. Am facut citeva incercari, m-am sastisit si asa ca m-am dus si mi-am cumparat un trimmer, ca sa-mi completez masina de ras (pe care-o am de vreo zece ani asa cum va ziceam).

trend-setter

Initial urma sa-mi iau tot Braun, da' ajuns in magazin l-am vazut pe asta Philips, mi-o placut, ce ramine de facut ? L-am luat, oricum n-o fost scump (la banii mei).

Motivu' pentru care vi-l arat insa e urmatorul : vedeti voi acolo linga alimentator ca are o chestie lipita pe cablu ? Noa chestia aia este un AVERTISMENT!!! prin care mi se atrage vizual atentia (pe principiul ca sunt retardat mintal si nu inteleg cuvintul scris, ci doar desene, ca vinzatorii la Mec) sa nu tai cablul cu o foarfeca.

Pe bune.

Deci, sa nu tai cablul de alimentare cu o foarfeca. Asa s-au gindit ei sa ma avertizeze, la caz ca eu urma sa iau o foarfeca si sa tai cablul de alimentare cu ea. De preferinta metalica, foarfeca, de preferinta sub tensiune, cablul - apropo de care chestie, NU MI S-A SPECIFICAT CLAR! (dar tot in desene, bineinteles) ca e mai periculos sa tai cablul sub tensiune cu o foarfeca metalica decit sa tai cablul pur si simplu cu o foarfeca pur si simplu si eu atunci taindu-l o data cu o foarfeca de plastic cind nu era in priza mi-am format DIN VINA LOR ideea gresita ca e ok dupa care mi-au murit cinci dintre cei noua copii pentru ca eu de buna credinta le-am spus ca pot sa taie cabluri sub tensiune cu foarfeci metalice linistiti chiar cind stau desculti pe ciment intr-o balta formata din propria urina pentru ca e totul ok FIIND INDUS IN EROARE DE PHILIPS! Si sa mi se deie compensatii, ca are bani Philips ala capitalistul veros ce e el cu neamul lui care ne exploateaza si isi bate joc de noi domnule!

Spuneti si voi daca se poate trai in aceeasi lume si cu aceeasi planeta cu IMBECILII a caror vieti sunt salvate astfel. Ca eu cam simt ca ma sufoc, va spun cu toata sinceritatea.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

19 Responses

  1. Vai de tine saracutu' latinist grec, nu-ti vorbeste frizerul. Blasfemie!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 March 2012

    Nu-i atita problema ca nu vorbeste.

  3. io zic sa-ti cumeri pistol si sa impusti toti frizorii nepriceputi.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 March 2012

    Trimmeru' o fo' mai ieftin.

  5. Tati, la frizerie lucreaza toti astia fara bac si tu cu facultate mergi la frizer? Pai ce pizda ma-sii e asta! Poporu' vrea elita! Jos egalite, fraternite, merde!

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 March 2012

    Da' faptu' ca n-ai facultate n-ar trebui sa te faca neaparat prost. Ala e un efort special si deosebit.

  7. Sa ti-l angajezi pe Balcescu atunci, sa-l inveti sa tunda.

  8. related http://polimedia.us/dtng/c/res/14498.html#14498

  9. pletzalcoatl`s avatar
    9
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Monday, 26 March 2012

    Goyii.

  10. poate avertismentu e pentru copii:)))))

  11. @Freud: părul de pe cur că pe ăla de pe coaie îl lasă moștenire nepoților.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Monday, 26 March 2012

    Va rog seriozihate.

  13. mihai b`s avatar
    13
    mihai binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 13 July 2012

    dar ce rar par ai mircea. daca te-ai tuns doar de cateva ori de cand esti in tm, tre sa fie rar de tot si sa creasca greu.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Friday, 13 July 2012

    Da' adica cum ai rationat sau despre ce vorbim ?

  15. Mihai B`s avatar
    15
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 13 July 2012

    pai aveai trilema de 3 ani si te-ai tuns numai de cateva ori - de cate ori ai incercat sa iti cauti frizer - pana sa iti iei scula noua. :D

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Friday, 13 July 2012

    A, pai cam subred lolz.

  1. [...] asa ceva, is pentru dezvoltare, pentru antreprenoriat, pentru chestii de-astea. Si-n plus io-s trendsetter (ca un fel de bassethound) asa ca nu ma gasesc interesat de banalitati. Ci numai de [...]

  2. [...] o dentista, o gagica foarte volubila si sfatoasa (imprejurare care-mi aminteste de plingerea cu frizerii, pentru ca voi poate nu stiti da' faptu-i ca aceste doua meserii s-au separat relativ recent, [...]

  3. [...] era inca pe cap & chip, iar eu ma indreptam spre baie, cu doua file de ziar in mina dreapta si aparatu' de ras in mina stinga. Ca asta utilitate a mai ramas ziarelor tiparite de n-a fost preluata de bloguri. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.