Trend setter-ul eu, partea aII-a

Sunday, 25 March, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Initial scrisesem toata chestia asta ca o singura bucata, da' constatind eu ca rezultatul e cam imens, precum si realizind ca-i chiar probabil daca nu de-a dreptul posibil sa mai am si pe viitor de scris in aceasta directie, iata ca am facut epizoodie de-aia. Dinjos, continuarea :

II. Telefon. M-am apucat de mi-am cumparat telefoane. In vederea acestui scop intru in dugheana Vodafone, pustiul care tocmai servea doua gagici dragutele - vopsite si intepate cum is studentele recent venite de prin sud si sud-vest, ca asa cred ele ca e feminunitatea asta, au citit prin ceva reviste sau le-o fi spus stramula - s-o intrerupt si m-o intrebat ca ce doresc, i-am spus ca vreo trei telefoane, m-o intrebat daca pe firma i-am raspuns ca pe firma, le-o lasat pe alea balta sa-mi vinda mie telefoane. Rezultatul ?

trend-setter-2

Mare tristete mare, ca el isi inchipuia ca mi-a vinde acuma cine stie ce cacaturi cu "functii" precum si alte utilitati si avantaje, dat fiind ca un telefon pe care-l poti folosi drept telefon si are standby vreo noua luni asa nu e bun ca telefon. Ca n-are prajitor de piine feliata care sa se defecteze si vidanja pe care sa ti-o hackereasca dasteptii de pe interneti sa-ti umple sosonii cu cacat fermentat cind nu te astepti. Pai ce fel de telefon e ala fara prajitor de piine feliata si vidanja incorporata ?

El sarmanu' se si vedea vinzind vreo trei de-alea de o mie si ceva de lei bucata eventual daca se poate si in rate, sa las in dugheana lor amarita minim zece o suta salarii de fomist prost care nu e capabil sa scoata un bon si tre' sa sune la Gogu Expertu' de la Centru care sa-i spuna sa reseteze intreg ansamblul (asa ca si-o rebootat calculatoru', io unu' m-am bucurat ca n-am mai vazut un reboot de prin toamna lui 2009 cred).

Chestie care-mi aminteste de faptu' ca una dintre gagici considera sa-si ieie tableta de-aia de la Apple cum ii zice, da' o vrut intii sa incerce daca se poate instala nustiuce voia ea sau ba, si s-o dus prin tot orasu' incercind sa incerce pe la diversii penibili care au cica showroom, da' sa vezi chestie ca din t-spe dughene un singur magazin are showroom, e-n Mol sau pe unde ca nu mai retin da' ceva de-astea (poate la Real ?) si acolo niste copchii timpiti roiesc degeaba in jurul unei singure tablete legata cu lant de-un stilp care nici functionala nu-i nici ei nu stiu s-o dreaga nici de perceput nu percep ca TOTUSI!!! e un obiect cu alta utilitate decit aia de bibelou respectiv pot exista oameni pe lumea asta care nu-l cumpara pe post de cutie, ca ultimii retardati proaspat iesiti din feudalism, si nu-si propun sa se dea mari cu el ci pur si simplu intentioneaza sa-l foloseasca in vederea unor aplicatii concrete, cuantificabile, cu eficienta masurabila scl etc samd.

Cu care ocazie am aflat si ca singuru' pusti in costum din tot ansamblul putea de se crapa vopseaua-n urma lui. Pentru ca daca angajezi un roman ai a te astepta la surprize. Ca de exemplu sa puta.

Cam asta. Sper ca v-ati distrat.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

12 Responses

  1. Deci tu aveai numar de vodafone da fara cartela? 3310 sau 1100 tati. Sau Ericsson cu clapeta. Ce vremuri.

    Pai ce-i asta model nou? Nu te-a invatat Stallman ca te urmaresc americanii prin satelit si la veceu?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 March 2012

    This video is currently unavailable.

    Multumesc frumos!

  3. Lernu flashon.

  4. @Freud: lasă-l pe MP să învețe Flash și intră un pic pe canal.

  5. huh.....what?

  6. 6510

  7. mnu. 6310: ultimul telefon bun de la nokia.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 27 March 2012

    De-ala n-am avut, ca aveam 1112 care or tinut iata destul de bine.

  9. 6310 o fost lansat in 2002 si la exemplarul meu, dupa 10 ani, bateria inca tinea 3-4 zile ultima oara cand l-am utilizat.
    1112 o fost lansat in 2004.

  10. 'era mai bine pre vremurile aleanlalte'

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 27 March 2012

    @Dr.A A, da ? Mnoa, inseamna ca m-am confuzat eu, credeam ca 6310 hmmm... bai mai tii minte Ericssonurile alea vechi, GA628 sau cit ?

    @Freud De ce ?

  1. [...] si sa se piarda e o prostie similara cu a-ti inchipui ca un telefon nu-i bun ca-i de anu' trecut si n-are vidanja. Ceasuri facute la 1800 inca ticaie, case cladite-n 1600 inca tin la distanta ploaia si vintul, nu [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.