The Left Hand of God

Saturday, 11 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Filmul astai ar fi putut fi un exercitiu-n explorarea inconvenientei productive. O fosta curva calugarita (sunt doua variante pe care fetele care vor sa faca exit pe bune fac exit pe bune, cea mai frecventa fiind bineinteles mariajul - neaparat la distanta!)ii se indragosteste de-un fost hmmm.... "pilot" da' de fapt tactician sef si numarul 2 intr-o mafie de-aia de coolies cum au ei pe-acolo prin China.

In practica insa Lee J. Cobb are singurul rol care nu-i facut din copite de vita si glutamat de sodiu din toata productia. O mare balega de plastic, nu cred ca va puteti inchipui un film mai prost nici daca va ginditi la operele lui Sergiu Nicolaescu. Cam la nivelul ala de tristete, incompetenta si prolecultism discutam.

Gene Tierney e apetisanta, da' absolut degeaba.

Anii '50 au fost o mare gresala. Nu doar in cinematografie.

———
  1. The Left Hand of God, 1955, de Edward Dmytryk (The Caine Mutiny) cu Humphrey Bogart, Gene Tierney. []
  2. Da, e adevarat, nu se zice nicaieri in film ca-i vorba de-o fosta curva, ci chiar dimpotriva. Da' daca n-ar fi cum de-ar raspunde exact asa masculinitatii eroului ? A ? Chestiile astea se prezuma, nici Cat On A Hot Tin Roof nu-i, teoretic vorbind, despre un fost hobo's whore care ajuns la senectute om bogat are a contempla problema subtila ca oare fi-su-i gheu din cauze genetice sau e o simpla coincidenta ? Ca nici acolo "nu se spune nicaieri", da' fiind noi oameni si-avind cap pe umeri mai completam si ce nu se spune explicit prin procedeul numit "citit printre rinduri", stiti cum zic. []
Category: Trilematograf
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

  1. Da' de ce au fost o greseala? Te-au salvat rusii de hitler fraiere.

    "I was educated in the USA in Catholic school in the 60's. My left hand was beaten until it was swollen, so I would use my right right hand. Unfortunately, for the nuns anyway, I write mirror (letters in correct order but written backwards) with my right hand. Let the child decide, encourage creativity, and don't buy them lefty scissors! They are not very common. I couldn't use a pair today if my life depended upon it! Oh Dear! Have I assimilated?."
    Anonymous, USA

    http://www.indiana.edu/~primate/lspeak2.html

    Pentru istorie si posteritate. Chestia asta se intampla acum prin arabia saudita sau afganistan la ultraislamisti, pentru ca dumnezeu a lasat mana stanga pentru sters la cur si mana dreapta pentru scris si mancat.

    Cand eram in grupa mica, invatatoarea ii spunea unei stangace, cred ca singura din scoala, ca e mana lu' satana si sa se dezvete.

    Semn ca pula mea a fost buna revolutia. De nimic.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 February 2012

    Da' poate io preferam sa ma salveze Hitler de rusi, care-i problema ?

  3. A deci daia postezi tu footnoteuri mereu cu ala ie ovreu, ala-i gheu, ala-i pa ma-sa?

    Antisemitule. Am sa plang in Instanta Romana, in cea Europeana, la Cedo si am sa traiesc gratis. Pentru ca se poate.

    lol da' chiar ti-ar fi convenit legionarii?

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 February 2012

    Apai nu ca mi-ar fi convenit neaparat, da' istoria asta o cunoastem. Cincizeci de ani de muie, naspa. Merita vazuta si alternativa, poate nemtii faceau UE cam de prin 1960 asa, cel tirziu.

    Si ca bonus, cam cum crezi ca aratau autostrazile prin Ardeal in anul 2012, dupa optzeci de ani de Reich ?

    Si ca extra bonus, crezi ca mai trebuia sa ma uit la hoardele de putoi revarsate din SUA ? Sau sa ascult teorii de pizde proaste despre cum le oprima pe ele ninsoarea, ca nu le cere permisiunea sa le ude ?

    De-astea.

  5. Si ca extra bonus, crezi ca mai trebuia sa ma uit la hoardele de putoi revarsate din SUA ?

    Da' de unde stii tu ca nu esti si tu putoi venit din SUA?

    Sau sa ascult teorii de pizde proaste despre cum le oprima pe ele ninsoarea, ca nu le cere permisiunea sa le ude ?

    Lmao bai ahahaha. Era bun programul lui Hitler intradevar de spatiu vital si educat pizdele pentru luat pula fara discutii ca sa reproducem rasa ariana, da' pizdarii astia de legionari erau ultracrestini si taranisti plm, am fi avut acuma futai cu ratie si alte chestii.

    Si asa romania e destul de grav social cu eu nu sug pula ca nu-s tarfa si alte dume dastea de doi lei. Casatorie, barbatii trebuie sa mentina femeile, etc.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 February 2012

    Nemtii nu erau ultracrestini, si nici cine stie ce pudibonzi. Si-apoi stabilitatea ideologica e un mit, uite ce gindeau francezii sub de Gaulle sau americanii sub Johnson, de exemplu.

  7. Legionari da, ma refeream la noi. Ca am fi ramas cu antonescu, cu codreanu sau cine naiba, ca tot il linsasera pe iorga pana la urma si chitaitorii liberali. Nazistii aveau ceva planuri dubioase de reintrodus paganismul nordic.

    Din pacate nu stiu ce au facut amandoi.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.